- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
Kesinlikle wc etkiliyor kilomuzu 1 -1.5 kilo nerdeyse.Evet ev den. Sonra ama bagirsaklarim düzenli çalışmadığı icin sonuç çok.değişiyor. evet kilomuzda kalsak bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle wc etkiliyor kilomuzu 1 -1.5 kilo nerdeyse.Evet ev den. Sonra ama bagirsaklarim düzenli çalışmadığı icin sonuç çok.değişiyor. evet kilomuzda kalsak bari
Allahım azmimizi ve kararlılığımızı arttırsın inşallah.Eski Azmim yok
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş yemeğin.İşin kötüsü ben bazen zevk almadan yani tadını almadan yiyorum. Öyle çiğneyip yutuyorum. Şekerin tadını unuttum. Baklava yemek istiyorum ama dsunuyorum icimden gelenbir istek. Değil alışkanlık. Mesela biraz önce yemek yedim doydum ama peynir e dayanamadım üstüne peynir yedim . neden yaptim leptini bir daha bozmayayim diye.
Akşam yemeğim
Salata
Kalp kavurma 1 tabak
Az peynir.
Salatalık biber.
Çay
Afiyet olsun canım hem besleyici hem de bagırsaklar için etkili olan yemekler .Benimde öğleye doğru zeytinyağlı içli bakla keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ kuruyemiş ve sade Türk kahvesi akşamsemizotlu peynirli salata
Çok güzel hobi bahceniz olması.Aslında ciğer tavuktan daha iyi bence . Sen sık tüketiyorsun en iyisini yapıyırsun canım.
İnşallah biran önce büyürler.meyveye durdu mu fidelir.
Bizim de hobi bahçemiz var 100m 2 ama gidip uğraşacak vakit bulamıyıruz.eşim birşeyler dikti bakalım ne olur.patlıcan dikmidi sevmez zaten.
Çilekler vardı çocuklara yediriyoruz tadımlık da olsa.
Hamilelikten önceki yaz kışlık domates konservemi ordan yapmıştım , menemenlik çorbalık.
Evet canım ikimizde aynı vermişiz 800 gr.Bende tartildim sabah canım. Çok iyi vermissin korktuğumuz olmadı.şükür.
Lastrose6---92.6. __91.8
Yenidencan---92.8__92.0
Evet canim aynı vermişiz. Kayinvalidemin yemekleri ne yedim ama. Ben hiç 1 kilo veremedim haftalık hep 800 700 gr veriyorum. Sen vermismiydin 1 kilo kadar.800 gr iyi bir rakam darısı duğer Haftalara 1 1.5 kilo olur inşallah.
Kayınvalidenin yemekleri sorun çıkarmadı demekki.
İnşallah ramazandan sonra saat 8 den sonra yememe olayını çözeriz ve kiloları veririz inşallah.
Verdiğim oldu canım ama şöyle denk geldi belkide önceki hafta çok az verdiğim 100 gr verdiğim zamanlar olmuştu wc den dolayı öyle hissettim belki de.Evet canim aynı vermişiz. Kayinvalidemin yemekleri ne yedim ama. Ben hiç 1 kilo veremedim haftalık hep 800 700 gr veriyorum. Sen vermismiydin 1 kilo kadar.
Anladım canım. İnşallah kolay kolay gider kilolarını.Verdiğim oldu canım ama şöyle denk geldi belkide önceki hafta çok az verdiğim 100 gr verdiğim zamanlar olmuştu wc den dolayı öyle hissettim belki de.
Benim de tatil uzak. Ben de tatil de çok yerim. Hele tatlılar sütlü unlu farketmez hepsinden yerim . en son 4 kilo alıp dönmüştüm. Bunda nasıl oolacak bilemiyorum.89 u en kısa zamanda görürüz inşallahlastrose6
Benim tatil yakın görünmüyor.1 .5 ay var enaz.bu süre zarfında 5 6 kilo daha vereriz inşallah.Çünkü tatil bana yaramıyor bozuyorum diyetimi.
O dönemde beni bağlayın kızlar.
Bende tavuk yapıyorum akşama önce haslayip sonra fırına veecegim. Bir de pilav yanına. Çocuklar seviyor. Ayran olur. Sana şimdiden afiyet olsun. Ben süt ürünlerinde n vazgeçemiyor um her öğün de etin yanında yenmiyor ya o zaman eksik kalıyor tabi.Bugün akşam abimler çağırdı iftara.
Fırındı tavuk istemiş çocuklar.
Akşam menüm belli oldu.yanında salata olur büyük ihtimalle.belki biraz da peynir isterim.
Tatlı olarak Güllaç varsa yerim.
Sabah kahvaltım
Tavuk haşlamü
Gün kurusu
Ceviz
Marul yaprakları
O ne canım Ne işine yarayacak . rRabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Amin inşallah canım o zaman bahçemde ata tohumu ile yetiştiricem
Amin canım inşallah hepimiz kolay ve sağlıcakla mutlulukla , şevkle veririz kilolarımızı.Anladım canım. İnşallah kolay kolay gider kilolarını.
Evet işte aynı ben de enaz 4 kilo alıp dönüyorum canım.Annem de diyor bu yüzden gitmeni hiç istemiyorum.Benim de tatil uzak. Ben de tatil de çok yerim. Hele tatlılar sütlü unlu farketmez hepsinden yerim . en son 4 kilo alıp dönmüştüm. Bunda nasıl oolacak bilemiyorum.
89 olsaydık bi. Kendimden daha emin olacaktım. Mutlu olacaktım ama hala 90 likilodayim
Afiyet olsun canım.haxladıktan sonra normal mi koyacaksın sos karışımı ekleyecek misin?yemek tarifi konuşmaya bayılıyorum.Bende tavuk yapıyorum akşama önce haslayip sonra fırına veecegim. Bir de pilav yanına. Çocuklar seviyor. Ayran olur. Sana şimdiden afiyet olsun. Ben süt ürünlerinde n vazgeçemiyor um her öğün de etin yanında yenmiyor ya o zaman eksik kalıyor tabi.