- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Hep sebze yiyorsun ne güzel. Afiyet olsun. Bende dolapta kabak var onu yapayım bari.Benimde öğleye doğru zeytinyağlı içli bakla keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ kuruyemiş ve sade Türk kahvesi akşamsemizotlu peynirli salata
Aynen hem öyle zorlanmıştı hemde psikolojik aynadaki ben değildim. Bakmak istemiyordum.Evet işte aynı ben de enaz 4 kilo alıp dönüyorum canım.Annem de diyor bu yüzden gitmeni hiç istemiyorum.
İnşallah en kısa zamanda görürüz 80 li rakamları.Canım gene de mutlu olalım ben o tehlikeli kilolardan kurtulduğum uçin seviniyorum.10 kilo verdik nerdeyse.özel temizlik bile zorlaşmıştı benim için.wc de
banyo da.
Başladıktan sonra kekik kimyon tuz yağ ile sos yapıp fırına veriyorum.Afiyet olsun canım.haxladıktan sonra normal mi koyacaksın sos karışımı ekleyecek misin?yemek tarifi konuşmaya bayılıyorum.
Çok değişik yemek yapan bayanlar var çok hevesleniyorum.mantılar , topalak , içli köfte değişik yemekler.ben hiç beceremiyırum.aslında içliköfteyi falan açarım ama işte o düzeni zamanı ayarlamayı beceremiyırum.
Bana da annem yapmıştı ama ben ağzıma sürmeden bakıcı tüketmiş.Başladıktan sonra kekik kimyon tuz yağ ile sos yapıp fırına veriyorum.
Bende dediklerini yapamam. Topalgi annem yapıp dolaba atarim
Ohhh baharatlıca eline sağlık.afiyet olsun kuzulara.Başladıktan sonra kekik kimyon tuz yağ ile sos yapıp fırına veriyorum.
Bende dediklerini yapamam. Topalgi annem yapıp dolaba atarim
Ne kusuru canım benim.Allahım bol müşteri versin inşallah.Kızlar kusura bakmayın uğrayamadım burası yoğun ve net yoktu inşallah akşama uğrarım
Allah kolaylık versin canım.2. Dolmuşa bindim az sonra evdeyim inşallah.
Evde toparlanacak çok şey var.Allahım sağlığımızı gücümüzü arttır Yarabbim.
Bol kazançlar canım.Kızlar kusura bakmayın uğrayamadım burası yoğun ve net yoktu inşallah akşama uğrarım
Ne alaka yapacağına yiyor mu ? Garipmis.Bana da annem yapmıştı ama ben ağzıma sürmeden bakıcı tüketmiş.
Tövbe estağfurullah. Oruc da degilim ama Ramazan basima vurdu herhalde.Akşam yemeğim
Az tavuk
İki yumurta
Salata
Kabak kızartma
Yoğurt
Teyze bir daha topalak döküversin diyor. Yok dedim kolları ağrıyor yaşlı.bir ara ikimiz yapar koyarız dolaba .hiç ses çıkmadı.Ne alaka yapacağına yiyor mu ? Garipmis.
Afiyet olsun canım kabak çok güzel bir sebze bağırsakları da çalıştırıyor.Akşam yemeğim
Az tavuk
İki yumurta
Salata
Kabak kızartma
Yoğurt
Bazen böyle yanlış anlamalar oluyor.Tövbe estağfurullah. Oruc da degilim ama Ramazan basima vurdu herhalde.
Az tavuk yazisini Hz.tavuk olarak okudum nasil yani diyorum bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?