- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
Günaydın canım , kendi ellerinle mi kopardın kayısıyı.dalından koparıp yemek çok zevkli.Günaydın kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım , kendi ellerinle mi kopardın kayısıyı.dalından koparıp yemek çok zevkli.Günaydın kızlar![]()
İnşallah bol laptinli olur her gecemiz.kaçamak yapmadım yemekten sonra.İyi geceler arkadaşlar bol leptinli geceler diliyorum.
Afiyet olsun canım , menün herzamanki gibi muhteşem.Benim dünkü menüm haşlanmış kuru patlıcan yopurtlaması keten tohumlu yanında 2 kayısı bahçeden akşam kuru fasulye,salata ve turşu
Valla ne deyim irademizle ne kadar övünsek az.tebrik ederim canım bunlar da bizim için sınav gibi.ama bayaca alıştık artık.Dün akşam ablama şehirdışında misafirleri geldi kızlar oradaydım Ne pilav nede çok sevdiğim ramazan pidesinden yedim hoş tatlıda vardı ona zaten dönüp bakmam
Günaydın canim[/QUOTE
Günaydın canım.
Olmadı öğleye yakın yersin canım. Işte olunca açıkma hissi de duyulmuyor . evde olunca ne yesem diye düşünüyor insan.Kızlar kahvaltı yapacak vaktim olmadı , evden çıkmadan 1 bardak tarçınlı süt ve 1 kayısı yedim.kahvaltı malzemelerimi yanıma aldım bir ara yemeye çalışacağım bakalım işlerden vaktim olacak mı.
Aynen canım evde resmen değirmen gibiyim sürekli birşeyler öğütüyorim.Olmadı öğleye yakın yersin canım. Işte olunca açıkma hissi de duyulmuyor . evde olunca ne yesem diye düşünüyor insan.
Aynen canım evde resmen değirmen gibiyim sürekli birşeyler öğütüyorim.
Evet canım işyerinde baya sorun oluyor yemek işi neyse yedim getirdiklerimi.Canım benim guldurdun beni. Allah da seni guldursun. İş yerinde de yemek problem rahat edemiyor insan. Bir odan filan olsa kolay olur ama ortak iş alanı olunca sorun oluyor. Allah yardimcin olsun seninde.
Benim de bebek 6 da kalktı. Yemek yedi uyumamisti daha ben çıktım evden ama kahvaltıdan yedi. Nasıl yedim bilemiyorum hep bir mizirdanma kucağıma gelmek istiyor. Daha tam yuruyemiyor da. Yürümek istiyor. Bu akşam kayinvalidemde akşam yemeği var. Annemin yemeğini yemistim bu akşam da.ayıp olmasın diye yiyeceğim. Sanırım dışarıda yiyeceğiz. Bahçede yani. Bebegin uyku saati bebek arabasında uyutmayi düşünüyorum çünkü bir de çay faslı var. Uzayacak.
Dün düzeni bolzudu ya çok zor oldu bana uğraştım durdum. Allah kolaylık versin herkese.
Afiyet olsun canım.Gerçi evden çıkmadan da 1 bardak tarçınlı süt içmiştum.
Afiyet olsun canım yediklerin uygun ve güzel.6 saat de ara olmuş daha ne olsun.3.öğüne de 6 saati geçer çok iyi ayarlamışsın saatleri.Afiyet olsun canım.
Ben bugün 3 öğün yapacağım. Evde.yemezsem olmaz cayimi da içtim.
Akşam da yeriz orda. Napayim ben böyle oldu bugün.
İdare edeyim biraz çok olacak ama akşama kadar dayanamam diye yedim.
Sabah 08:00
Yağda iki yumurta
Yoğurt
5 zeytin
3 ceviz
4 kayısı
Az peynir
Çay
Öğlen 14:00
Salata
Etli yumurta
Zeytin
Az peynir
Çay
Ulaşılması en kolay bunlar vardı canım başka birşey çekmedi. Çay ile yedim .
Öyle mi dersin .. Bende çok yedim gibi geldi. Benim metabolizma sıfır çalışıyor malum. Tartimizda belli olur değil mi arkadasimAfiyet olsun canım yediklerin uygun ve güzel.6 saat de ara olmuş daha ne olsun.3.öğüne de 6 saati geçer çok iyi ayarlamışsın saatleri.
Çok değil canım merak etme benim yediğim miktarları bir görsen. Kilomuza göre yiyelim kıtlık sinyali gitmesin beynimize.Öyle mi dersin .. Bende çok yedim gibi geldi. Benim metabolizma sıfır çalışıyor malum. Tartimizda belli olur değil mi arkadasim