- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Canım sen 3 ogunle de kilo.veriyorsun neden yoruyorsun kendini.sen bilirsin tabi de tansiyonum düşmesin. Ya da sabah kahvaltı İş yerinde yapabilir misinMiniğim inşallah güzelce uyur dinlenir .uyumadğklarında sinirli ve mızmız oluyorlar.
Evet canım baya yoğun .Kafamı da toparlayamıyorum tam olarak.bu ara 2 öğün yapıyorum beni zorluyor sanki.
Yemek yemek sıkıntı oluyor yalnız bayınayken.müsait yer var ama mesai saati içinde gidip yemem lazım leptine uyabilmem için.Canım sen 3 ogunle de kilo.veriyorsun neden yoruyorsun kendini.sen bilirsin tabi de tansiyonum düşmesin. Ya da sabah kahvaltı İş yerinde yapabilir misin
İyi etmişsin canım afiyet olsun şimdide.Kızlar bugün öğleyin kiraz kayısı aldım.
Yarın sabah kahvaltıda yiyeceğim inşallah.
Canım katı şeklinde kendisi eriyor dışarda markası thelifeco watsondan aldımMiyav_su s3'nin aldığın hindistan cevizi yağı sıvı mi katı mi canım kahvene kattigin??
Tamam canım teşekkür ederimCanım katı şeklinde kendisi eriyor dışarda markası thelifeco watsondan aldım
Sağol canımİyi etmişsin canım afiyet olsun şimdide.
Afiyet olsun canım , çok güzel her zamanki gibi.Akşam yemeğim
Karnabahar yemeği.
Az kalp kavurma
Salata
Peynir
Yogurt
Ben de çok merak ediyorumCanım katı şeklinde kendisi eriyor dışarda markası thelifeco watsondan aldım
Bende yarın alacağım kısmet olursa. Kullanayim diyorum kahve pisirirsem. Bakalım yurtaya da koyuyorlar sanırım daha arastiramadim.Ben de çok merak ediyorum
Afiyet olsun canım. .menun çok güzel. Pilavı tatliyi yememen. İyi olmuş.Benim dünkü menüm haşlanmış kuru patlıcan yopurtlaması keten tohumlu yanında 2 kayısı bahçeden akşam kuru fasulye,salata ve turşu
Günaydın canimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?