- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Utuler de kalsın canım. Sonra yaparsın nolcak. Biz de kestirdik bebegin saçlarını. Rahatlıyor sıcak havalar. Yok ben kendimi pek becerikli bulmuyorum. Ben hamur işi anlamam poaca kurabiye daha hiç yapmadım. Çocuklara bir su böreği yaparım o kadar . günlerde biZim arkadasalar 8 çeşit pasta yapar ben satin alırım. Zamanım daha kıymetli. Çocuklarıma zaman ayırıyorum. Ama et mis sağlıklı beslenmeymis benden sorulur.Ay canım ya keşke yakın olsak da yardım etseydik birbirimize.
Maşallah diyorum canım sana 3 çocukla bu kadar iş yemek.becerikli hatunsun besbelli.benim küçük paçamdan ayrılmadı bugün .azıcık saçlarını kısalttık zor oldu.
Ütü yapamadım sadece mutfağı süpürebildim .çok yorgunum sırtım ağrıyor.
Kendimi bi iyi hissetsem inşallah yaparım canım.2 kere lesliee yaptım jillian hiç bilmiyorum merak ettim bir bakayım.O zaman en güzeli kullanmamak Canım Leslie yAda jillian yap evde
Üşümez canım merak etme , havalar güzel serin bile olsa mevsim yaz. Eminim 3 üne birden bakınca seni daha iyi anlayacakyar.Ayyy çok güzel evin içinde 3 tane çocuk maşallah.Bebeği iki hafta bırakacağız. İnşallah sabahları usumez. Eskiden eve geliyordu. Şimdi 3 çocuk olunca bana getir. Dedi. İkisi beraber bakacaklarmis.
Hepimiz yorgun uykusuz.Kızlar sadece beğenebildim gözlerim zor duruyor yarın fırsat bulursam yazıcam öpüyorum
Allah kolaylık versin canım , insanlarla uğraşmak çok zor bilirim.Evet çok boğucu bugünde burada hava kapalı serin çok güzel yanlız müşteriler herzamanki afedersin b...tan
Evet. CanımHepimiz yorgun uykusuz.
Canım benim. Ben sirkene bayılırım. Afiyet olsun size.Akşama kurufasülye var.dün annem pazı kavurması yapıvermişti .
lastrose6 içine topladığım sirkenlerden de doğradık , sen aklıma geldin.
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş.Öğlen yürüyüşe cik fırsat bulursan.Dün akşam yemeğim
2 parça palamut kızartma
1 tabak yeşil fasülye etli
Bol salata
Gün içinde bolca ayran
Sabah kahvaltım
3 kayısı
4 ceviz
10 dan fazla yeşil zeytin
Avuç içi peynir
2 yumurta
Azönce 300 ml hazır ayran içtim
Annem güzel yapar ben hiç ona cekmemisim. Bize hep okuyun nasıl olsa öğrenirsiniz derdi. Okuduk ama öğrenemedik fırsat olmadı ysvrulardanAnnenin baklavası da eminim çok güzel oluyordurlastrose6
Bugün çok yorucu olmuş yarın bizim evde bakacakmis bebek öğleye kadar uyumamis hiç. Sefil olmuş yavrumÜşümez canım merak etme , havalar güzel serin bile olsa mevsim yaz. Eminim 3 üne birden bakınca seni daha iyi anlayacakyar.Ayyy çok güzel evin içinde 3 tane çocuk maşallah.
Şöyle düşününce 3 çocuk olunca gelmesi ona da sana da daha rahat olurdu. Gerçi evleri bahçeli değil mi çocuklar bahçede oynar .
Oyyy kuzumm benim...Bugün çok yorucu olmuş yarın bizim evde bakacakmis bebek öğleye kadar uyumamis hiç. Sefil olmuş yavrum
Yeni uyudu bakalım bugün düzen bozuldu. Sen nasılsın işler yoğun mu ?Oyyy kuzumm benim...
Baklava bilmesek de olur değil mi?benim annem çok nadir yapardı şimdilirde zaten yapamaz oldu.Annem güzel yapar ben hiç ona cekmemisim. Bize hep okuyun nasıl olsa öğrenirsiniz derdi. Okuduk ama öğrenemedik fırsat olmadı ysvrulardan
Miniğim inşallah güzelce uyur dinlenir .uyumadğklarında sinirli ve mızmız oluyorlar.Yeni uyudu bakalım bugün düzen bozuldu. Sen nasılsın işler yoğun mu ?
Sağol canım.Bu ara yürüyüşe ne isteğim var ne halim.Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş.Öğlen yürüyüşe cik fırsat bulursan.
Ayy Közde pişen herşey lezzetli kimbilir o ne kadar güzel olurBaklava bilmesek de olur değil mi?benim annem çok nadir yapardı şimdilirde zaten yapamaz oldu.
En çok da annem küllü tablaya konulan delikli kek tenceresinde yapardı keki ençok özlediıim tat ve kokulardan biri.
Tuzü abartmadan olursa sorun yokSağol canım.Bu ara yürüyüşe ne isteğim var ne halim.
Ayranı tuzlu içebiliyor muyuz kızlar leptin saatinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?