• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Ay canım ya keşke yakın olsak da yardım etseydik birbirimize.
Maşallah diyorum canım sana 3 çocukla bu kadar iş yemek.becerikli hatunsun besbelli.benim küçük paçamdan ayrılmadı bugün .azıcık saçlarını kısalttık zor oldu.
Ütü yapamadım sadece mutfağı süpürebildim .çok yorgunum sırtım ağrıyor.
Utuler de kalsın canım. Sonra yaparsın nolcak. Biz de kestirdik bebegin saçlarını. Rahatlıyor sıcak havalar. Yok ben kendimi pek becerikli bulmuyorum. Ben hamur işi anlamam poaca kurabiye daha hiç yapmadım. Çocuklara bir su böreği yaparım o kadar . günlerde biZim arkadasalar 8 çeşit pasta yapar ben satin alırım. Zamanım daha kıymetli. Çocuklarıma zaman ayırıyorum. Ama et mis sağlıklı beslenmeymis benden sorulur.
Allah yardimcin olsun.

Dün akşam yemeğim
2 parça palamut kızartma
1 tabak yeşil fasülye etli
Bol salata
Gün içinde bolca ayran

Sabah kahvaltım
3 kayısı
4 ceviz
10 dan fazla yeşil zeytin
Avuç içi peynir
2 yumurta

Azönce 300 ml hazır ayran içtim

Bebeği iki hafta bırakacağız. İnşallah sabahları usumez. Eskiden eve geliyordu. Şimdi 3 çocuk olunca bana getir. Dedi. İkisi beraber bakacaklarmis.
Üşümez canım merak etme , havalar güzel serin bile olsa mevsim yaz. Eminim 3 üne birden bakınca seni daha iyi anlayacakyar.Ayyy çok güzel evin içinde 3 tane çocuk maşallah.
Şöyle düşününce 3 çocuk olunca gelmesi ona da sana da daha rahat olurdu. Gerçi evleri bahçeli değil mi çocuklar bahçede oynar .

Dün akşam yemeğim
2 parça palamut kızartma
1 tabak yeşil fasülye etli
Bol salata
Gün içinde bolca ayran

Sabah kahvaltım
3 kayısı
4 ceviz
10 dan fazla yeşil zeytin
Avuç içi peynir
2 yumurta

Azönce 300 ml hazır ayran içtim
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş.Öğlen yürüyüşe cik fırsat bulursan.

Üşümez canım merak etme , havalar güzel serin bile olsa mevsim yaz. Eminim 3 üne birden bakınca seni daha iyi anlayacakyar.Ayyy çok güzel evin içinde 3 tane çocuk maşallah.
Şöyle düşününce 3 çocuk olunca gelmesi ona da sana da daha rahat olurdu. Gerçi evleri bahçeli değil mi çocuklar bahçede oynar .
Bugün çok yorucu olmuş yarın bizim evde bakacakmis bebek öğleye kadar uyumamis hiç. Sefil olmuş yavrum

Annem güzel yapar ben hiç ona cekmemisim. Bize hep okuyun nasıl olsa öğrenirsiniz derdi. Okuduk ama öğrenemedik fırsat olmadı ysvrulardan
Baklava bilmesek de olur değil mi?benim annem çok nadir yapardı şimdilirde zaten yapamaz oldu.
En çok da annem küllü tablaya konulan delikli kek tenceresinde yapardı keki ençok özlediıim tat ve kokulardan biri.

Yeni uyudu bakalım bugün düzen bozuldu. Sen nasılsın işler yoğun mu ?
Miniğim inşallah güzelce uyur dinlenir .uyumadğklarında sinirli ve mızmız oluyorlar.
Evet canım baya yoğun .Kafamı da toparlayamıyorum tam olarak.bu ara 2 öğün yapıyorum beni zorluyor sanki.

Baklava bilmesek de olur değil mi?benim annem çok nadir yapardı şimdilirde zaten yapamaz oldu.
En çok da annem küllü tablaya konulan delikli kek tenceresinde yapardı keki ençok özlediıim tat ve kokulardan biri.
Ayy Közde pişen herşey lezzetli kimbilir o ne kadar güzel olur

Back