• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Miniğim inşallah güzelce uyur dinlenir .uyumadğklarında sinirli ve mızmız oluyorlar.
Evet canım baya yoğun .Kafamı da toparlayamıyorum tam olarak.bu ara 2 öğün yapıyorum beni zorluyor sanki.
Canım sen 3 ogunle de kilo.veriyorsun neden yoruyorsun kendini.sen bilirsin tabi de tansiyonum düşmesin. Ya da sabah kahvaltı İş yerinde yapabilir misin

Canım sen 3 ogunle de kilo.veriyorsun neden yoruyorsun kendini.sen bilirsin tabi de tansiyonum düşmesin. Ya da sabah kahvaltı İş yerinde yapabilir misin
Yemek yemek sıkıntı oluyor yalnız bayınayken.müsait yer var ama mesai saati içinde gidip yemem lazım leptine uyabilmem için.

Akşam yemeğim
Koca bir tabak etli kuru fasülye
1 tabak pazı kavurması
Bolca semizotlu mevsim salatası
Biraz yoğurt

Benim dünkü menüm haşlanmış kuru patlıcan yopurtlaması keten tohumlu yanında 2 kayısı bahçeden akşam kuru fasulye,salata ve turşu

Dün akşam ablama şehirdışında misafirleri geldi kızlar oradaydım Ne pilav nede çok sevdiğim ramazan pidesinden yedim hoş tatlıda vardı ona zaten dönüp bakmam

Back