- Konu Sahibi yenidencan
-
- #3.101
Oh oh gez canımİyiyim şükür bugün evde kaldım uyumak dinlemek için ama nerde temizlik yaptımyarın yine dükkan Çarşamba'da burada sosyete pazarı oraya gideceğim fink atıcam
Amin inşallah. Hepimiz için en iyisi bunlar olur.İnşallah tekrar bir araya geleceğiz canım. Bahar'a en geç burada beraberiz. @yenidencan toparlansın.Güç kuvvet toplasın. @miyav_su Hamile bile kalabilir o vakte kadar. @Saadetim33 de tamamen iyileşmiş olur. senle biz de zayıflamış oluruz
Allah analı babalı büyütsün canım. Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah.Çocuklar iyi . bebegim 1.5 yaş olacak. Kızım doğum günü var bu çarşamba 6 olacak. Onun telasindayiz. Krese gidip geliyorlar. Bebiste evde babaanneyle. Hayat rutin gidiyor. Bende haydi yine yeniden günlüğüne yazıyorum . beni de kabul etti arkadaşlar sağolsun. Onlar yıllardır beraberlermis. Orda devam ediyorum.
Sagolasin. Seninde benden on fazlan var bence.Allah analı babalı büyütsün canım. Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah.Sana başarılar diliyorum canım. Baya vermişsin zaten. İstikrarlı gördüm hep seni. Ne istediğini bilen biri
Valla kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum ama iş yemek hastalık derken çok başarılı olduğum söylenemezYavaş yavaş gidiyor canım. Allah başka dert vermesin. Senin diyet nasıl gidiyor canım? Üzüldüm ya hala bulamadılar mı ne olduğunu. Zamanla belki tamamen kaybolur
Sağol canımGeçmiş olsun canım
İyi olmana çok sevindim canım benim doğal ve protein ağırlıklı beslenirsen iyi olur birde tavuk ve dana Eti yememeye çalış Allah'ın izniyle kurtulacaksınGünaydın kızlar.
C cerulean geçen haftaya göre elhamdülillah halime daha iyiyim canım.Baktım da sen aynı azim ve kararlılıkla devam ediyorsun maşallah sana , tebrik ediyorum.
Bu arada benim de kilo almamam gerekiyor ama 1 ay dolmadan 2 kilo aldım bile.hem meme ca sı için tehlikeli hem de ilaç dozu değişeceği için sorun olurmuş.
Osman müftüoğlunun yazısını okudum dün.her türlü unlu mamül pirinç vs tam da karatay usulünden bahsediyor. Ama bu ara durmadan midem kazınıyor.İnşallah biran önce düzgün beslenmeyi başlayabilirim.
@Miyav_su canım inşallah Allahım hayırlı sağlıklı evlat verir en kısa zamanda.
İyi olmana çok sevindim canım benim doğal ve protein ağırlıklı beslenirsen iyi olur birde tavuk ve dana Eti yememeye çalış Allah'ın izniyle kurtulacaksın
Kahve bende de ayni etkiyi yapıyor. İcemiyorum.. Kimileri içer içer uyur ben öyle değilim.Uyuyamadım gitti kızlar. Hafta sonunkahve içmiyorum. Pazartesi de işle beraber tekrar başlayınca böyle gece koyunları sayıyorum. Senin uyku düzenin nasıl oldu canımMiyav_su . Bir düzelme var mı
Canım sen mümkün olduğunca.dikkat edebilirsin ilaçlar yine su tutturur vücuda. Sen bir iyileş kilolar nasıl olsa gider. Sagligin önemli. Sen karatay a yabancı değilsin ki zaten. Besleyici ve doyurucu yiyecekler var. Allah kolaylık versin canım.Günaydın kızlar.
C cerulean geçen haftaya göre elhamdülillah halime daha iyiyim canım.Baktım da sen aynı azim ve kararlılıkla devam ediyorsun maşallah sana , tebrik ediyorum.
Bu arada benim de kilo almamam gerekiyor ama 1 ay dolmadan 2 kilo aldım bile.hem meme ca sı için tehlikeli hem de ilaç dozu değişeceği için sorun olurmuş.
Osman müftüoğlunun yazısını okudum dün.her türlü unlu mamül pirinç vs tam da karatay usulünden bahsediyor. Ama bu ara durmadan midem kazınıyor.İnşallah biran önce düzgün beslenmeyi başlayabilirim.
Amin canım inşallah , cümlemize kolaylık versin Allahım.Kahve bende de ayni etkiyi yapıyor. İcemiyorum.. Kimileri içer içer uyur ben öyle değilim.
Canım sen mümkün olduğunca.dikkat edebilirsin ilaçlar yine su tutturur vücuda. Sen bir iyileş kilolar nasıl olsa gider. Sagligin önemli. Sen karatay a yabancı değilsin ki zaten. Besleyici ve doyurucu yiyecekler var. Allah kolaylık versin canım.
@Miyav_su canım Allah gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Canım karaciğerin bir bölümü tembel olanlarda oluyormuş bu. Kafeini temizlerken yavaş temizliyormuş kandan o zaman. Karaciğerin ciltle de çok yakın ilişkisi var.Kahve bende de ayni etkiyi yapıyor. İcemiyorum.. Kimileri içer içer uyur ben öyle değilim.
Canım sen mümkün olduğunca.dikkat edebilirsin ilaçlar yine su tutturur vücuda. Sen bir iyileş kilolar nasıl olsa gider. Sagligin önemli. Sen karatay a yabancı değilsin ki zaten. Besleyici ve doyurucu yiyecekler var. Allah kolaylık versin canım.
@Miyav_su canım Allah gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Afiyet olsun canımİnşallah canım inşallah.Tavuk yemiyorum artık.sadece arabaşı dediıimiz bir çorba var yöresel canım ondan çekti yaptık.
Senin kilo vermemen de gerekiyor canım.Günaydın kızlar.
Sağol cerum.Afiyet olsun canım
Evet canım +2:de yok -2 de dediler.Özellikle kilo alımı meme ca da hiç önerilmiyormuş.Şerbetli tatlı börek çörek besliyormuş ca hücrelerini.diyetisyen bu sefer kızdı bana 2 sini birden olmasada çok sıkmadan 1 kilo vermeye çalış dedi.Senin kilo vermemen de gerekiyor canım.iştahının iyi olmasına sevindim açıkcası
İlginçmiş canım. Allah gücünü kuvvetini arttırsın inşallah. Ben de eve yeni geldim. Yorgunluktan ölüyorum diyebilirimHer kemoterapida diyetisyen geliyor konuşuyor.özellikle kilo aldın mı diye soruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?