Artık dur demem gerekiyordu

2a
Amin inşallah. Hepimiz için en iyisi bunlar olur.

Allah analı babalı büyütsün canım. Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah. Sana başarılar diliyorum canım. Baya vermişsin zaten. İstikrarlı gördüm hep seni. Ne istediğini bilen biri

Uyuyamadım gitti kızlar. Hafta sonunkahve içmiyorum. Pazartesi de işle beraber tekrar başlayınca böyle gece koyunları sayıyorum. Senin uyku düzenin nasıl oldu canım Miyav_su . Bir düzelme var mı

Yavaş yavaş gidiyor canım. Allah başka dert vermesin. Senin diyet nasıl gidiyor canım? Üzüldüm ya hala bulamadılar mı ne olduğunu. Zamanla belki tamamen kaybolur
Valla kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum ama iş yemek hastalık derken çok başarılı olduğum söylenemez yine de şükür tabi. Maşallah gruptaki herkes son sürat devam ediyor çok sevindim ne güzel kilolar veriliyor

Günaydın kızlar.
C cerulean geçen haftaya göre elhamdülillah halime daha iyiyim canım.Baktım da sen aynı azim ve kararlılıkla devam ediyorsun maşallah sana , tebrik ediyorum.
Bu arada benim de kilo almamam gerekiyor ama 1 ay dolmadan 2 kilo aldım bile.hem meme ca sı için tehlikeli hem de ilaç dozu değişeceği için sorun olurmuş.
Osman müftüoğlunun yazısını okudum dün.her türlü unlu mamül pirinç vs tam da karatay usulünden bahsediyor. Ama bu ara durmadan midem kazınıyor.İnşallah biran önce düzgün beslenmeyi başlayabilirim.
@Miyav_su canım inşallah Allahım hayırlı sağlıklı evlat verir en kısa zamanda.

İyi olmana çok sevindim canım benim doğal ve protein ağırlıklı beslenirsen iyi olur birde tavuk ve dana Eti yememeye çalış Allah'ın izniyle kurtulacaksın

İyi olmana çok sevindim canım benim doğal ve protein ağırlıklı beslenirsen iyi olur birde tavuk ve dana Eti yememeye çalış Allah'ın izniyle kurtulacaksın
İnşallah canım inşallah.
Tavuk yemiyorum artık.sadece arabaşı dediıimiz bir çorba var yöresel canım ondan çekti yaptık.

Uyuyamadım gitti kızlar. Hafta sonunkahve içmiyorum. Pazartesi de işle beraber tekrar başlayınca böyle gece koyunları sayıyorum. Senin uyku düzenin nasıl oldu canım Miyav_su . Bir düzelme var mı
Kahve bende de ayni etkiyi yapıyor. İcemiyorum.. Kimileri içer içer uyur ben öyle değilim.

Canım sen mümkün olduğunca.dikkat edebilirsin ilaçlar yine su tutturur vücuda. Sen bir iyileş kilolar nasıl olsa gider. Sagligin önemli. Sen karatay a yabancı değilsin ki zaten. Besleyici ve doyurucu yiyecekler var. Allah kolaylık versin canım.

@Miyav_su canım Allah gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Amin canım inşallah , cümlemize kolaylık versin Allahım.

Canım karaciğerin bir bölümü tembel olanlarda oluyormuş bu. Kafeini temizlerken yavaş temizliyormuş kandan o zaman. Karaciğerin ciltle de çok yakın ilişkisi var.

Kız kardeşim çöp yer cildi kaymak gibi maşallah . Ben biraz bozayım beslenme sivilcelenmeye başlar yüzüm. Kız kardeşim kahveyi içer hemen uyur. Ben geç veya çok içeyim bütün gece uyuyamam. Rabbim nasıl yaratmışsa bizleri

Senin kilo vermemen de gerekiyor canım. iştahının iyi olmasına sevindim açıkcası

Afiyet olsun canım
Sağol cerum.

Senin kilo vermemen de gerekiyor canım. iştahının iyi olmasına sevindim açıkcası

Evet canım +2:de yok -2 de dediler.Özellikle kilo alımı meme ca da hiç önerilmiyormuş.Şerbetli tatlı börek çörek besliyormuş ca hücrelerini.diyetisyen bu sefer kızdı bana 2 sini birden olmasada çok sıkmadan 1 kilo vermeye çalış dedi.
İnşallah kilo almadan giderim hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…