- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #3.081
Vertigo mu kuzum başka bişi mi bulamıyorlar maalesef ama şükür eskiye oranla iyiyim yine de. Bende diyorum kimse yazmıyor diye iyi ki yazdın valla. Nasıl gidiyor kilolar kuzum
Dua edeceğim senin için canım. Allah gönlüne göre versin inşallahEvet canım kistlerim yüzünden reglim gelmedi bu ay inşallah Kasım'da bu kistler biterse başlarız kilom stresden 64 kg düştüm amin cümlemizin yardımcısı olsun Allah
Yavaş yavaş gidiyor canım. Allah başka dert vermesin. Senin diyet nasıl gidiyor canım? Üzüldüm ya hala bulamadılar mı ne olduğunu. Zamanla belki tamamen kaybolurVertigo mu kuzum başka bişi mi bulamıyorlar maalesef ama şükür eskiye oranla iyiyim yine de. Bende diyorum kimse yazmıyor diye iyi ki yazdın valla. Nasıl gidiyor kilolar kuzum
Sağol canım benim Allah razı olsunDua edeceğim senin için canım. Allah gönlüne göre versin inşallah
Geçmiş olsun canımVertigo mu kuzum başka bişi mi bulamıyorlar maalesef ama şükür eskiye oranla iyiyim yine de. Bende diyorum kimse yazmıyor diye iyi ki yazdın valla. Nasıl gidiyor kilolar kuzum
Kıyafetlerin durumundan bahset sen.Sağol canım benim Allah razı olsun
Evet şükürKıyafetlerin durumundan bahset sen.nasıl yakışıyordur her şey şimdi
Ay duramaz benim diyet arkadaşımEvet şükürama spor yapamıyorum sarkma olucak diye korkuyorum yarın pilates için bir yer bakıcam
Aynen durman önümüz kış kasım 15 evde olucam kafayı yerim benAy duramaz benim diyet arkadaşımsürekli araştırır bir yer bakar
Ben de yapmayı istiyorum yoga pilates ay pahalı geliyor bana
Bende sevmiyorum pilatesi ama şimdi bebek işi olunca ağırlık sporu olmaz yüzmede enfeksiyon riski var yürüyüşte kurtarmaz en mantıklısı pilates
Keşke satabilsek canım sezon bitiyor aralık sonuna kadar ocakda tekrar başlıyormaşallah go for it o zaman canım
Kasım da ne var canım. Dükkanı mı satıyorsunuz
Çocuklar iyi . bebegim 1.5 yaş olacak. Kızım doğum günü var bu çarşamba 6 olacak. Onun telasindayiz. Krese gidip geliyorlar. Bebiste evde babaanneyle. Hayat rutin gidiyor. Bende haydi yine yeniden günlüğüne yazıyorum . beni de kabul etti arkadaşlar sağolsun. Onlar yıllardır beraberlermis. Orda devam ediyorum.İyiyim canım sen nasılsın? Çocuklar nasıllar? Üç çocukla çalışıyorsun Allah yardımcın olsun. Ben hala cuma takımındayım. Yavaş yavaş gidiyor kilolar. Alırken tabi daha hızlı gelişiyor her şey verirken direniyor bünyesevgiler
Sağlıklı mutlu nice güzel yıllara orayı biliyorum özellikle tevafuk iyidir hepsiÇocuklar iyi . bebegim 1.5 yaş olacak. Kızım doğum günü var bu çarşamba 6 olacak. Onun telasindayiz. Krese gidip geliyorlar. Bebiste evde babaanneyle. Hayat rutin gidiyor. Bende haydi yine yeniden günlüğüne yazıyorum . beni de kabul etti arkadaşlar sağolsun. Onlar yıllardır beraberlermis. Orda devam ediyorum.
Teşekkür ederim canım. Evet çok iyiler . kaynastik ama bu grubumuzu çok özlüyorum. İnsan ilkleri unutamıyor nasılsa. Ben burda ilk @yenidencan ve seninle çok.hoş sohbet ettim. Sonradan @cerulean tatlı arkadaşım katıldı onu da.tanımaktan çok mutlu oldum.Sağlıklı mutlu nice güzel yıllara orayı biliyorum özellikle tevafuk iyidir hepsi
İyiyim şükür bugün evde kaldım uyumak dinlemek için ama nerde temizlik yaptımTeşekkür ederim canım. Evet çok iyiler . kaynastik ama bu grubumuzu çok özlüyorum. İnsan ilkleri unutamıyor nasılsa. Ben burda ilk @yenidencan ve seninle çok.hoş sohbet ettim. Sonradan @cerulean tatlı arkadaşım katıldı onu da.tanımaktan çok mutlu oldum.
Sen nasılsın. Canım. Nasıl gidiyor moralin nasıl?
Ohhh benim için de gez valla. Biz kadınlar evde durunca hemen bir temizliğe girisiyoruz olmadı hiç yatmiyoruz bir iş buluyoruz genlerimize işlemiş. Bir erkek evde.kalsa ne ev temizler ne ütü yapar. Valla benimki daha arar karnım acıktı seni.bekliyorum diye.dışarıda bile rahat yok anlayacaginİyiyim şükür bugün evde kaldım uyumak dinlemek için ama nerde temizlik yaptımyarın yine dükkan Çarşamba'da burada sosyete pazarı oraya gideceğim fink atıcam
İnşallah tekrar bir araya geleceğiz canım. Bahar'a en geç burada beraberiz. @yenidencan toparlansın.Teşekkür ederim canım. Evet çok iyiler . kaynastik ama bu grubumuzu çok özlüyorum. İnsan ilkleri unutamıyor nasılsa. Ben burda ilk @yenidencan ve seninle çok.hoş sohbet ettim. Sonradan @cerulean tatlı arkadaşım katıldı onu da.tanımaktan çok mutlu oldum.
Sen nasılsın. Canım. Nasıl gidiyor moralin nasıl?
İşimiz çok zor gerçekten yarın akşam gelince tekrar yapıcam sonra uyumayı düşünüyorum inşallah uyursamOhhh benim için de gez valla. Biz kadınlar evde durunca hemen bir temizliğe girisiyoruz olmadı hiç yatmiyoruz bir iş buluyoruz genlerimize işlemiş. Bir erkek evde.kalsa ne ev temizler ne ütü yapar. Valla benimki daha arar karnım acıktı seni.bekliyorum diye.dışarıda bile rahat yok anlayacagin
İnşallah canım benimİnşallah tekrar bir araya geleceğiz canım. Bahar'a en geç burada beraberiz. @yenidencan toparlansın.Güç kuvvet toplasın. @miyav_su Hamile bile kalabilir o vakte kadar. @Saadetim33 de tamamen iyileşmiş olur. senle biz de zayıflamış oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?