• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

M M_atruska canım sen nasılsın? Vertigon düzeldi inşallah :KK200::KK200:
Vertigo mu kuzum başka bişi mi bulamıyorlar maalesef ama şükür eskiye oranla iyiyim yine de. Bende diyorum kimse yazmıyor diye iyi ki yazdın valla. Nasıl gidiyor kilolar kuzum

Vertigo mu kuzum başka bişi mi bulamıyorlar maalesef ama şükür eskiye oranla iyiyim yine de. Bende diyorum kimse yazmıyor diye iyi ki yazdın valla. Nasıl gidiyor kilolar kuzum
Yavaş yavaş gidiyor canım. Allah başka dert vermesin. Senin diyet nasıl gidiyor canım? Üzüldüm ya hala bulamadılar mı ne olduğunu. Zamanla belki tamamen kaybolur

İyiyim canım sen nasılsın? Çocuklar nasıllar? Üç çocukla çalışıyorsun Allah yardımcın olsun. Ben hala cuma takımındayım. Yavaş yavaş gidiyor kilolar. Alırken tabi daha hızlı gelişiyor her şey verirken direniyor bünye :KK66: sevgiler :KK200::KK200:
Çocuklar iyi . bebegim 1.5 yaş olacak. Kızım doğum günü var bu çarşamba 6 olacak. Onun telasindayiz. Krese gidip geliyorlar. Bebiste evde babaanneyle. Hayat rutin gidiyor. Bende haydi yine yeniden günlüğüne yazıyorum . beni de kabul etti arkadaşlar sağolsun. Onlar yıllardır beraberlermis. Orda devam ediyorum.

Çocuklar iyi . bebegim 1.5 yaş olacak. Kızım doğum günü var bu çarşamba 6 olacak. Onun telasindayiz. Krese gidip geliyorlar. Bebiste evde babaanneyle. Hayat rutin gidiyor. Bende haydi yine yeniden günlüğüne yazıyorum . beni de kabul etti arkadaşlar sağolsun. Onlar yıllardır beraberlermis. Orda devam ediyorum.
Sağlıklı mutlu nice güzel yıllara orayı biliyorum özellikle tevafuk iyidir hepsi

Sağlıklı mutlu nice güzel yıllara orayı biliyorum özellikle tevafuk iyidir hepsi
Teşekkür ederim canım. Evet çok iyiler . kaynastik ama bu grubumuzu çok özlüyorum. İnsan ilkleri unutamıyor nasılsa. Ben burda ilk @yenidencan ve seninle çok.hoş sohbet ettim. Sonradan @cerulean tatlı arkadaşım katıldı onu da.tanımaktan çok mutlu oldum.
Sen nasılsın. Canım. Nasıl gidiyor moralin nasıl?

Teşekkür ederim canım. Evet çok iyiler . kaynastik ama bu grubumuzu çok özlüyorum. İnsan ilkleri unutamıyor nasılsa. Ben burda ilk @yenidencan ve seninle çok.hoş sohbet ettim. Sonradan @cerulean tatlı arkadaşım katıldı onu da.tanımaktan çok mutlu oldum.
İyiyim şükür bugün evde kaldım uyumak dinlemek için ama nerde temizlik yaptım :KK70:yarın yine dükkan Çarşamba'da burada sosyete pazarı oraya gideceğim fink atıcam :KK70:

İyiyim şükür bugün evde kaldım uyumak dinlemek için ama nerde temizlik yaptım :KK70:yarın yine dükkan Çarşamba'da burada sosyete pazarı oraya gideceğim fink atıcam :KK70:
Ohhh benim için de gez valla. Biz kadınlar evde durunca hemen bir temizliğe girisiyoruz olmadı hiç yatmiyoruz bir iş buluyoruz genlerimize işlemiş. Bir erkek evde.kalsa ne ev temizler ne ütü yapar. Valla benimki daha arar karnım acıktı seni.bekliyorum diye.dışarıda bile rahat yok anlayacagin:confused:

İnşallah tekrar bir araya geleceğiz canım. Bahar'a en geç burada beraberiz. @yenidencan toparlansın. :KK200: Güç kuvvet toplasın. :KK66: @miyav_su Hamile bile kalabilir o vakte kadar. :KK66: @Saadetim33 de tamamen iyileşmiş olur. :KK66: senle biz de zayıflamış oluruz :KK200:

Ohhh benim için de gez valla. Biz kadınlar evde durunca hemen bir temizliğe girisiyoruz olmadı hiç yatmiyoruz bir iş buluyoruz genlerimize işlemiş. Bir erkek evde.kalsa ne ev temizler ne ütü yapar. Valla benimki daha arar karnım acıktı seni.bekliyorum diye.dışarıda bile rahat yok anlayacagin:confused:
İşimiz çok zor gerçekten yarın akşam gelince tekrar yapıcam sonra uyumayı düşünüyorum inşallah uyursam :KK70::KK70:gezeyim azıcık hava almak istiyorum dükkan ve ev arasında gizli bir ip ile bağlanmışım gibi hissediyorum

İnşallah tekrar bir araya geleceğiz canım. Bahar'a en geç burada beraberiz. @yenidencan toparlansın. :KK200: Güç kuvvet toplasın. :KK66: @miyav_su Hamile bile kalabilir o vakte kadar. :KK66: @Saadetim33 de tamamen iyileşmiş olur. :KK66: senle biz de zayıflamış oluruz inşallah :KK200:
İnşallah canım benim :KK37::KK37:

Back