- Konu Sahibi yenidencan
-
- #3.061
Duacınım canım. İnşallah iyileşeceksin.Kızlar pazartesi ilk kemoterapimi aldım. İlk 3 günüm felaketti.Psikolojim ne durumda hiç bilmiyorum bile. Arada bakıyorum gruba kızlar okuyorum.Allahım şifa versin inşallah tüm hastalarımıza.
Bebeğim hasta maske takıyorum.annem panik halinde yaklaşmamam için.
İnşallah canım , Allah razı olsun.Duacınım canım. İnşallah iyileşeceksin.
Dikkat et kendine canım. Aynen bilmeden kurtulursun inşallah.
Canım benim moralini sakın bozma olur mu
Sağolun kızlar çok teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden.Kuzum inşallah hemencecik geçer anlamadan kurtulursun. Stres yapma sakın gülüm
Canım ne demek be yapıyoruz ki. Bebek nasıl oldu? Sormayı unutmuşumSağolun kızlar çok teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden.
Çok şükür daha iyi ama halen bekıcısında canım.yarın akşam gelecek inşallah.Canım ne demek be yapıyoruz ki. Bebek nasıl oldu? Sormayı unutmuşum
İnşallah canım. Yakışıklım benimÇok şükür daha iyi ama halen bekıcısında canım.yarın akşam gelecek inşallah.
Canımmmmmmm , elhamdülillah halime. Seni seviyorum.
Canımmmmmmm , elhamdülillah halime. Seni seviyorum.
İnşallah canım inşallah.Allah izin verirse.Canııımmgüzel günler göreceğiz güneşli günler.
Allah çocuklarına Bağışlasın seni canım. Herşey eski güzel düzenine dönecek ben.inanıyorum.İnşallah canım inşallah.Allah izin verirse.
Amin canım cümleyle inşallah.İnşallahhh canım.Allah çocuklarına Bağışlasın seni canım. Herşey eski güzel düzenine dönecek ben.inanıyorum.
İyiyim canım sen nasılsın? Çocuklar nasıllar? Üç çocukla çalışıyorsun Allah yardımcın olsun. Ben hala cuma takımındayım. Yavaş yavaş gidiyor kilolar. Alırken tabi daha hızlı gelişiyor her şey verirken direniyor bünye
İyi akşamlar canım nasılsın Evet canım çalışıyorum
Canım Allah yardımcın olsun. Bebek işini ne yaptınız canım. Tedaviye başladın mı?İyi akşamlar canım nasılsın Evet canım çalışıyorum
Evet canım kistlerim yüzünden reglim gelmedi bu ay inşallah Kasım'da bu kistler biterse başlarız kilom stresden 64 kg düştüm amin cümlemizin yardımcısı olsun AllahCanım Allah yardımcın olsun. Bebek işini ne yaptınız canım. Tedaviye başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?