Artık dur demem gerekiyordu

Öğle yemeğim
- 1 kase haş yeşil fasülye
- 1 kase z.yağlı yeşil salata
- 250 gr füme alabalık

Üzerine acı bir kahve. İştah törpülemeye

Merhaba kızlar , nasılsınız?Dönüp mesajları okuyacağım.3 gündür işyerinde bir koşturmaca halindeyim kızlar ,çok yoruldum.Ama işler toparlandı şükür.
Bu arada göğsümde bir kitle vardı işler sebebiyle başka dr a gidememiştim.dün genel cerraha gittim iğne ile içindeki sıvıyı aldı.6 adet iğne ve ornisid adında bir ilaç reçete etti. Eğer tedaviye cevap alamazsak parça alacağız dedi.
Bugün sabah kahvaltım
Şeftalili Karatay kahvaltısı yaptım.
Dün akşam
1 tabak fasülye yemeği
Tavuk ızgara
Bol salata

İnşallah canım gelince telafi edersin dert etme

Kolay gelsin canım izin bitmiş desene

Bugün menüm
Sabah
Karpuz
2 haşlanmış yumurta
Domates peynir
Öğlen
Tavuk haşlama
Çorba
Az turşu
Akşam
Yoğurtlu brokoli
Çorba
Su 3 litre
Spor jillian 2. Level ve 10000 adım

Kızlar bugün muhteşem bir giriş yaptım diyete akşam da 100 gr bitter çikolata yedim ..

Akşam 18:00
- 2-3 çorba kaşığı koyun yoğurdu
- 330 ml h. Cevizi suyu
- 100 gr bitter

Sonra zaten midem bulandı. şimdi cildimde sivilceler çıkar bol bol en kötü yanı bu

3 litre su, 3 kupa yeşil çay, 4 kupa bitki çayı
1.5 saat yürüyüş

Canım geçmiş olsun. İnşallah cevap verir vücûd tedaviye.. ben inanıyorum kötü bir şey yok sende. Sen emziriyorsun tertemizdir senin göğüslerin.

Dün akşam çerez çerez kaçamağı yapmamışsın canım çık mutlu oldum. Kuru fasülye mi yedin yeşil fasülye mi canım? Benim gönlüm yeşilden yana

Bitter yeniliyor mu karatayda

Mercimek çorbası canım
Peynir 2 çatal kadardı ama karpuz 3 dilim kadardı
Canım afiyet olsun mercimek çorbası iki tabak mı yedim toplamda o zaman. İçinde un var mıydı canım. Annem unla yapıyorda
Mercimekte karbonhidrat canım kilo vermede engel olabilir çok emin değilim ama yanlış bir şey söylemeyeyim ..

Karpuz kesin engeller canım. Bizim bahçenin yeşil elması bile yağ yakımına mani oluyor. O da minnacık olmalarına rağmen .. meyveyi haftada bir veya iki ye bence Çarşamba ve oazar gibi ödül olarak

Kızlar ben yarın

Sabah
- omlet
- h. Cevizi

Öğle
- balık salata sebze

Akşam
- yoğurt
- belki bir parça turşu yerim

Akşam işten çıkınca bir ödül arıyorum sanki. Bir de benim bitter iki paket yesem bile kilo aldırmıyor diğer yediklerimle beraber... kilo vermeyi yavaşlatıyor ama .. bakalım bitterin yerine turşu atacağım inşallah ağzıma. Hem sağlıklı hem susatır bol bol su içerim hem iştah keser tadıda güzel

İyi geceler herkese

Hayır canım ben asla mercimeke ne yağ ne un koymuyorum ve Karatay da kurubaklagil tüketin diyor.meyve de genelde kahvaltı da öneriyor çabuk yakılsın diye o yüzden sabah yiyorum. Ama 3 dilim çok onu biliyorum

Günaydın kızlar ,iyi günler.
Dün akşam yemeğim
1 tabak yeşil fasulye
2 tabak dolusu bol yağlı mercimek kısırı.
Yemekten sonra da bir büyük tabak dolusu tuzlu fıstık.
C cerulean bu hafta hergün akşam yapıldı canım kaçamak.bu yüzden kendimi çok suçlu ve üzgün hissediyorum.İnşallah memedeki sorun da hallolir Allahın izniyle.Yalnız iğne alerji yaptı bende.Ne yapacağımı bilmiyorum dr gelsin bakalım demiş.şuan oraya gidecek vaktim bile yok.

Sağol canım , inşallah öyledir. Allahım hepimize , yavrularımıza sağlık mutluluk versin inşallah.
C cerulean bu hafta ctesiden beri hergün kaçamak rutine binince yazmayı unutmuşum canım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…