- Konu Sahibi yenidencan
- #2.721
Kızlar bugün sıcaklardan bunaldım .. bahçe salatalığı, misket limonu, kaya tuzu, su ve buz dırt blenderdan geçirip içtim canıma can kattı resmen .. tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh afiyet olsun canım benim de canım çekti :)Kızlar bugün sıcaklardan bunaldım .. bahçe salatalığı, misket limonu, kaya tuzu, su ve buz dırt blenderdan geçirip içtim canıma can kattı resmen .. tavsiye ederim
Canım sen de ne var ne yok.. babanın durumu nasıl oldu? Sevgiler canımNe olucak bu halim kızlar çok kötüyüm
Kimse menü paylaşmıyor diye paylaşmıyorum kuzum. Evet anne olmayı çok istiyorum o yüzden biraz hırslıyım sanırım bit an önce kilo verip tedavi olmak istiyorum kuzum
Canım benim kilo vermek diyet yapmak bu kadar kolay olsaydı zaten kimse bu durumdan muzdarip olmaz hemen verirdi. Bende senin gibi 3 haftada 1 kilo vermişim yağdan deyip kendimi avutuyorum. Evet az ama onu da vermesen 1 kilo fazlalık daha demek bu. Hemen pes etme lütfen okulun açılmasına daha var veririz inşallah. Karatay uymuyorsa dükkan diyeti dene ya da başka diyetler yeter ki kendini bırakma yoksa kiloların alıp başını gidecek şimdi 70 isen bırakınca bir baktın 80 olmuşsun maalesef bu bizim acı gerçeğimiz o yüzden Azmin daim olsun hep öyle düşün 1 gr vermek bile kardırC cerulean M M_atruska arkadaşlarım ven bu diyetle cidden rahat ettim sevdim bu diyeti. sorunum sonuc alamamış olmam.
ilk basladigimda motivasyonum zirveydi. cok kararli ve hevesliydim. iki hafta sonunda 1.5 kilo verince cidden moralim bozuldu beraberinde iradem zayifladi ve sonuc olarak pazar günü 2 haftanim acisini cikarircasina diyetimi bozdum.
eylülde 10 günlüğüne falan okula gideceğim. hem bayrama gem okula bes kilo vererek gitmek istiyordum. kiyafetlerim olmuyor. kendimden asiri rahatsız oluyorum.
o irade nereye gitti hayret.
C cerulean haklısın. belki fazla yedim diycem. ama inan ilk dört gun biraz kavrulmuş fındık yedim sonra biraktim. meyve yemedim. mercimek dışında corba bile icmedim. kesinlikle daha fazla vermeyi hakediyordum. ben neler neler yemezdim. haftada bes gun yürüdüm. aman ya. yazik oldu bana
ins sizler hedefinize ulasirsiniz.
burdan okuduğum hikayelerde esim beni şişman halimlede begwniyordu diye cok okuyup sinir oluyorum. inanasim gelmiyor.
dun esim yarim kiloluk helvanin yarisini yemisken mutfaga geldi. asti suratini oturdu. su halimden 15 kilo zayif olayim ister. bende istiyordum.
bir yil ücretsiz izin kullanacağım. yoksa iyice moralim bozulacakti
bilmiyorum tekrar baslayabilirmiyim.
Kayıluyorum canım sana. Benim içinde şu an psikolojik savaşmış gibi geliyor..Canım benim kilo vermek diyet yapmak bu kadar kolay olsaydı zaten kimse bu durumdan muzdarip olmaz hemen verirdi. Bende senin gibi 3 haftada 1 kilo vermişim yağdan deyip kendimi avutuyorum. Evet az ama onu da vermesen 1 kilo fazlalık daha demek bu. Hemen pes etme lütfen okulun açılmasına daha var veririz inşallah. Karatay uymuyorsa dükkan diyeti dene ya da başka diyetler yeter ki kendini bırakma yoksa kiloların alıp başını gidecek şimdi 70 isen bırakınca bir baktın 80 olmuşsun maalesef bu bizim acı gerçeğimiz o yüzden Azmin daim olsun hep öyle düşün 1 gr vermek bile kardır
Canım canını sıkma lütfen. Boyun kilon neydi canım senin? Aynı değilmiyiz seninle. Benim boy 1.64 cm kilo 60 kgC cerulean M M_atruska arkadaşlarım ven bu diyetle cidden rahat ettim sevdim bu diyeti. sorunum sonuc alamamış olmam.
ilk basladigimda motivasyonum zirveydi. cok kararli ve hevesliydim. iki hafta sonunda 1.5 kilo verince cidden moralim bozuldu beraberinde iradem zayifladi ve sonuc olarak pazar günü 2 haftanim acisini cikarircasina diyetimi bozdum.
eylülde 10 günlüğüne falan okula gideceğim. hem bayrama gem okula bes kilo vererek gitmek istiyordum. kiyafetlerim olmuyor. kendimden asiri rahatsız oluyorum.
o irade nereye gitti hayret.
C cerulean haklısın. belki fazla yedim diycem. ama inan ilk dört gun biraz kavrulmuş fındık yedim sonra biraktim. meyve yemedim. mercimek dışında corba bile icmedim. kesinlikle daha fazla vermeyi hakediyordum. ben neler neler yemezdim. haftada bes gun yürüdüm. aman ya. yazik oldu bana
ins sizler hedefinize ulasirsiniz.
burdan okuduğum hikayelerde esim beni şişman halimlede begwniyordu diye cok okuyup sinir oluyorum. inanasim gelmiyor.
dun esim yarim kiloluk helvanin yarisini yemisken mutfaga geldi. asti suratini oturdu. su halimden 15 kilo zayif olayim ister. bende istiyordum.
bir yil ücretsiz izin kullanacağım. yoksa iyice moralim bozulacakti
bilmiyorum tekrar baslayabilirmiyim.
Öyle tabi canım eşim mesela çay ile bişiler yerken ben mutfakta bulaşık vs ile uğraşıyorum sırf canım çekmesin için. Gerçekten psikolojik savaş :)Kayıluyorum canım sana. Benim içinde şu an psikolojik savaşmış gibi geliyor..
boy 155 kilo 65 kilom boyumdan az olsa demiyorum ben. 57 olsam yeterCanım canını sıkma lütfen. Boyun kilon neydi canım senin? Aynı değilmiyiz seninle. Benim boy 1.64 cm kilo 60 kg
bende karatay diyeti yaptim yagdan vermisimdir dedim. ama bugun yine 65 kiloyu bulduguma göre su kaybetmisim. 14 gündür ugrastim su vermisim. poffffCanım benim kilo vermek diyet yapmak bu kadar kolay olsaydı zaten kimse bu durumdan muzdarip olmaz hemen verirdi. Bende senin gibi 3 haftada 1 kilo vermişim yağdan deyip kendimi avutuyorum. Evet az ama onu da vermesen 1 kilo fazlalık daha demek bu. Hemen pes etme lütfen okulun açılmasına daha var veririz inşallah. Karatay uymuyorsa dükkan diyeti dene ya da başka diyetler yeter ki kendini bırakma yoksa kiloların alıp başını gidecek şimdi 70 isen bırakınca bir baktın 80 olmuşsun maalesef bu bizim acı gerçeğimiz o yüzden Azmin daim olsun hep öyle düşün 1 gr vermek bile kardır
bende karatay diyeti yaptim yagdan vermisimdir dedim. ama bugun yine 65 kiloyu bulduguma göre su kaybetmisim. 14 gündür ugrastim su vermisim. poffffCanım benim kilo vermek diyet yapmak bu kadar kolay olsaydı zaten kimse bu durumdan muzdarip olmaz hemen verirdi. Bende senin gibi 3 haftada 1 kilo vermişim yağdan deyip kendimi avutuyorum. Evet az ama onu da vermesen 1 kilo fazlalık daha demek bu. Hemen pes etme lütfen okulun açılmasına daha var veririz inşallah. Karatay uymuyorsa dükkan diyeti dene ya da başka diyetler yeter ki kendini bırakma yoksa kiloların alıp başını gidecek şimdi 70 isen bırakınca bir baktın 80 olmuşsun maalesef bu bizim acı gerçeğimiz o yüzden Azmin daim olsun hep öyle düşün 1 gr vermek bile kardır
Canım yarından itibaren menü paylaş bakıyım sen burada. Biraz acımasız eleştiri yapayım ilk menünebende karatay diyeti yaptim yagdan vermisimdir dedim. ama bugun yine 65 kiloyu bulduguma göre su kaybetmisim. 14 gündür ugrastim su vermisim. poffff
GünaydınKizlar merhaba nasılsınız. Bende bol bol gezme var onun dışında diyet nedir unuttum. Hatırlarım ama biraz ara verdim.İnşallah herşey istediğiniz gibi olur zaman buldukça okumaya çalışıyorum.cevap yazmak için pek fırsat yok.ALLAH kolaylık versin size.