Artık dur demem gerekiyordu

İyi Akşamlar
ben bugün hepsi cok agir unlu şekerli olmak uzere bir sürü abur cubur yedim. yarın aynen diyete devam edip aralıksız bir iki hafta daha yapsam sukredecegim.
yarın yeniden baslayacagim.
bir haftadır değişmeyen kilom yüzünden iradem zayifladi

İyi Pazarlar canlar
@rodya83 canım bugünkü menünü merakla bekliyorum

Dün güzel bir yeşil çay aldım kuru meyve renkli bitkiler var içinde tadı çok güzrl

Bu akşam keçi lorlu ıspanak salatası bar
tadını merak ediyor akşam yemeğini dört gözle bekliyorum

Öğlene hamsi buldum dondurucuda hamsi salata var en sevdiğim balıklardan diyebilirim

Hafta arası beslenmem çok iyi hafta sonları sistemsiz ölçüsüz ilerliyordum
Biraz düzene sokma vakti yoksa kilom almış başını gidiyor

Kızlar Ayşegül Çoruhlu dün sabah CNN de bir proğrama katılmış
YouTube'dan izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum
Yemek yemek değil yemek yememek marifet diyor sağlık için
En faydalı uyku açken uyunulan uyku diyor tam benlik bu hatun

iyi pazarlar herkese
C cerulean kahvaltida iki haşlanmış yumurta, biraz peynir, uc tane ceviz, uc bes zeytin, iki kalin dilim kizarmis sucuk yedim
öğlen yemeği olarak birşey hazirlamadim. ama taze fasulye kuruyemiş meyve yiycem muhtemelen
akşama allah kerim

dunku atistirmalardan sonra sabah ac karna tartıldım bir kilo almis gorunuyorum. demekki kaybettigim su imiş.
kabizlik problemimde zeytinyağı ve limonlu su icmeme rağmen hic değişiklik yok.
sizde agiz kokusu problemi oldu mu. iki gündür cok fecaat durumdayim. bu konuda hassasim. surekli disciye giderim filan
ama bu mideden kaynakli sanki
ikincisi ogun aralarında soda limon ara ogun sayilir mi

Afiyet olsun canım R Rodya83 ağız kokusu hakkında bir bilgim yok. Limonlu su leptini bozmaz diye biliyorum ben. Tartıda gördüğün ödemdir canım iki güne gider. 20 kilo başına 1 litre su içiyor musun çaylar dışında? Kabızlığa çözüm su su su

Merhaba kızlar,
Bugün tartıldım 60.2 kg çıktım. Affedersiniz hafta sonu mal gibi yemeyince kilom normal çıkıyor çok sevindim bu sabah.

Gözün aydın kuzum eksilerle devam etsin inşallah
Canım inşallah sen de bol eksili günler görürsün. Zayıflamak psikolojik savaş gibi bir şey.

Bugün hem uykusuzum hem midem bulanıyor. Bütün gün süt kahve den başka bir şey yiyip içmedim. Süt bol bol insülin salgılatıp yağ yakımını engelliyor. Ondan mutsuzum

valla arkadaşlar cok diyet yaptigimdan biliyorum. ben 15 gun 6 öğün diyeti yapsaydim. 3 kilodan fazla verirdim. ben bu diyeti 6 öğün diyetinden cok sevdim fakat o beni sevmedi. 1.5 kilo ancak verdim duruyoruz bakalım

valla arkadaşlar cok diyet yaptigimdan biliyorum. ben 15 gun 6 öğün diyeti yapsaydim. 3 kilodan fazla verirdim. ben bu diyeti 6 öğün diyetinden cok sevdim fakat o beni sevmedi. 1.5 kilo ancak verdim duruyoruz bakalım

6 öğün diyetine geçsene canım o zaman. Mutlu olduğun şekilde diyet yapmalısın bence ..

Süt mü ilk kez duyuyorum bize spordan yarım saat sonra 1 bardak süt yağ yakıyor demişlerdi sanki kafam karıştı

Canım bende curelan arkadaşıma katılıyorum insan nasıl mutlu ise öyle diyet yapmalı sonuçta psikolojik olarak zaten geriliyoruz

Canım çok fazla kafana takma. Süte gelene kadar düzeltecek çok gatamız var. bisküviden yine iyidir.

Sütün tadı ama sence nasıl? Şekerli değil mi? Süt şeker ve insülin salgılatan bir şey. Aklında bulunsun ..

R Rodya83 canım bu diyette insanı yanıltabilen miktar kısıtlaması olmaması. İnsan fazla fazla yiyebiliyor. Çok çok yiyerek kilo vermek mümkün değil ama maalesef.

Fazla öğünlü diyette sistemli miktar kısıtlaması var. Yoksa 6 öğün olmasında değil kilo verdirme marifeti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…