- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.701
Aynen al benden de o kadar tartıda hala aynıyım anlamadım kiBir türlü toparlanamıyorum kızlar
Ne olucak bu halim kızlar çok kötüyümAynen al benden de o kadar tartıda hala aynıyım anlamadım ki
Pes etmeyecez kuzum bu kadar uğraştık elbet iyi bir sonuç alacağız merak etme sen.Ne olucak bu halim kızlar çok kötüyüm
Gözün aydın kuzum eksilerle devam etsin inşallahMerhaba kızlar,
Bugün tartıldım 60.2 kg çıktım. Affedersiniz hafta sonu mal gibi yemeyince kilom normal çıkıyor çok sevindim bu sabah.
Canım inşallah sen de bol eksili günler görürsün. Zayıflamak psikolojik savaş gibi bir şey.Gözün aydın kuzum eksilerle devam etsin inşallah
valla arkadaşlar cok diyet yaptigimdan biliyorum. ben 15 gun 6 öğün diyeti yapsaydim. 3 kilodan fazla verirdim. ben bu diyeti 6 öğün diyetinden cok sevdim fakat o beni sevmedi. 1.5 kilo ancak verdim duruyoruz bakalım
Süt mü ilk kez duyuyorum bize spordan yarım saat sonra 1 bardak süt yağ yakıyor demişlerdi sankiCanım inşallah sen de bol eksili günler görürsün. Zayıflamak psikolojik savaş gibi bir şey.
Bugün hem uykusuzum hem midem bulanıyor. Bütün gün süt kahve den başka bir şey yiyip içmedim. Süt bol bol insülin salgılatıp yağ yakımını engelliyor. Ondan mutsuzum
Canım bende curelan arkadaşıma katılıyorum insan nasıl mutlu ise öyle diyet yapmalı sonuçta psikolojik olarak zaten geriliyoruzvalla arkadaşlar cok diyet yaptigimdan biliyorum. ben 15 gun 6 öğün diyeti yapsaydim. 3 kilodan fazla verirdim. ben bu diyeti 6 öğün diyetinden cok sevdim fakat o beni sevmedi. 1.5 kilo ancak verdim duruyoruz bakalım
Canım çok fazla kafana takma. Süte gelene kadar düzeltecek çok gatamız var.Süt mü ilk kez duyuyorum bize spordan yarım saat sonra 1 bardak süt yağ yakıyor demişlerdi sankikafam karıştı
Canım bende curelan arkadaşıma katılıyorum insan nasıl mutlu ise öyle diyet yapmalı sonuçta psikolojik olarak zaten geriliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?