• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

iyi akşamlar kızlar
Kendimce 15 günlük bir proğrama başladım. Beş güne bir tartılacağım. Bugün herşey iyi güzel, akşam yüne 100 gr bitter yedim. Sonra midem bulandı yine. ;)

Sabah
- 80 gr taze h. Cevizi (1. H. Cevizi yemedim her zamanki gibi ;))
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazlı omlet

Öğle
- 1 küçük kase haşlanmış Brüksel lahanası
- 1 tabak yeşil salata
- 125 gr füme alabalık (balık hakkımın yarısını yedim ;))

Akşam
- 3-4 YK koyun yığurdu
- 0.33 l h. Cevizi suyu
- 100 gr 78% lik bitter (dün iki pakete yakın yemiştim)

1 saat yürüyüş, 3 litre su, 3 kupa yeşil çay, 4-5 kupa bitki çayı

Yarın yanımda bir parça turşu götüreceğim ofise. Bitterlerimi diğer eve götüreceğim çünkü hafta sonları yemek istiyorum sırf. Hafta arası daha disiplinli olmak istiyorum. Evde olmayınca yemem herhalde. Bir de böyle deneyeyim

Kızlar bu bitter aşkım nerden geliyor
Çerez ve baklava hastasıydım bir Antepli olarak :KK66:. Bunlarda ölçü bilmşyordum.

Bitteri keşfettim diyete uygun olarak. İki paket yesem bile kilo yapmıyor nedense. Kakao oranı yüksek sanırım ki iki paket yiyemiyor insan. Baklava çerez yedikçe yedirirken bunda doğal porsiyon kontrolü var sanki.

Ve çok tatmin edici. Herkes dondurma cevizli sucuk yerken ben bitterlerimle çok mutluyum.

Bir de bazen insan bunalıyor bir şeye dalası geliyor. Meyveye peynire dalınca iyi olmuyor ama elimin altında bitter olunca bu baya sıkıntımı alıyor ve kilo yapmıyor diğerleri gibi akşam yesem bile. Şeker oranı az olduğundan herhalde

Hafta arası ama aslında buna ihtiyacım yok, h. Cevizli kahvaltılarımı çok seviyorum. Öğle yemeklerini çok sevşyorum. Akşamki koyun yoğurdunu çok seviyorum. Gerek yok aslında ama alışkanlıklar :KK66: bunun için buradaki evde bulundurmayacağım

Günaydın kızlar ,iyi günler.
Dün akşam yemeğim
1 tabak yeşil fasulye
2 tabak dolusu bol yağlı mercimek kısırı.
Yemekten sonra da bir büyük tabak dolusu tuzlu fıstık.
C cerulean bu hafta hergün akşam yapıldı canım kaçamak.bu yüzden kendimi çok suçlu ve üzgün hissediyorum.İnşallah memedeki sorun da hallolir Allahın izniyle.Yalnız iğne alerji yaptı bende.Ne yapacağımı bilmiyorum dr gelsin bakalım demiş.şuan oraya gidecek vaktim bile yok.
Geçmiş olsun canım. Ne zaman gideceksin peki doktora?

Merhaba kızlar
Öğlen yemeğim
2 tabak yeşil fasulye
1 bardak ayran
1 avuç fıstık yedim.
Afiyet olsun canım. Akşam çerez kaçamağı yerine patlamış mısırdan alsan hıncını canım? Yağsız tuzlu yap canım Taylan kümeli diyordu bir proğramda ç vücut hiç bir şekilde değerlendiremiyormul patlamış mısırı. Kabuk olduğu için olduğu gibi atıyormuş vücüt dışarı. Kalori olmuyormuş yani

Günaydın kızlar ,hayırlı cumalar.
Sabah karatay kahvaltımı yaptım.
Dün akşamki kaçamakları tek tek yazmıycağım , paketli ve şekerli gıdalardan paket paket yediğimi belirteyim yeter.
Garip bir yeme isteği geldi önce izinli diye kendi kuruttuğum kayısılardan yedim bolca sonrasında sanki içimde birşeyleri cezalandırmak istercesine yedim diğerlerini.

iyi akşamlar kızlar
Kendimce 15 günlük bir proğrama başladım. Beş güne bir tartılacağım. Bugün herşey iyi güzel, akşam yüne 100 gr bitter yedim. Sonra midem bulandı yine. :KK66:

Sabah
- 80 gr taze h. Cevizi (1. H. Cevizi yemedim her zamanki gibi :KK66:)
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazlı omlet

Öğle
- 1 küçük kase haşlanmış Brüksel lahanası
- 1 tabak yeşil salata
- 125 gr füme alabalık (balık hakkımın yarısını yedim :KK66:)

Akşam
- 3-4 YK koyun yığurdu
- 0.33 l h. Cevizi suyu
- 100 gr 78% lik bitter (dün iki pakete yakın yemiştim)

1 saat yürüyüş, 3 litre su, 3 kupa yeşil çay, 4-5 kupa bitki çayı

Yarın yanımda bir parça turşu götüreceğim ofise. Bitterlerimi diğer eve götüreceğim çünkü hafta sonları yemek istiyorum sırf. Hafta arası daha disiplinli olmak istiyorum. Evde olmayınca yemem herhalde. Bir de böyle deneyeyim
Hayırlı olsun canım yeni programın.Afiyet olsun menülerin çok güzel ve hafif olmuş.1 saat yürüyüş de süper tabi.

Kızlar bu bitter aşkım nerden geliyor
Çerez ve baklava hastasıydım bir Antepli olarak :KK66:. Bunlarda ölçü bilmşyordum.

Bitteri keşfettim diyete uygun olarak. İki paket yesem bile kilo yapmıyor nedense. Kakao oranı yüksek sanırım ki iki paket yiyemiyor insan. Baklava çerez yedikçe yedirirken bunda doğal porsiyon kontrolü var sanki.

Ve çok tatmin edici. Herkes dondurma cevizli sucuk yerken ben bitterlerimle çok mutluyum.

Bir de bazen insan bunalıyor bir şeye dalası geliyor. Meyveye peynire dalınca iyi olmuyor ama elimin altında bitter olunca bu baya sıkıntımı alıyor ve kilo yapmıyor diğerleri gibi akşam yesem bile. Şeker oranı az olduğundan herhalde

Hafta arası ama aslında buna ihtiyacım yok, h. Cevizli kahvaltılarımı çok seviyorum. Öğle yemeklerini çok sevşyorum. Akşamki koyun yoğurdunu çok seviyorum. Gerek yok aslında ama alışkanlıklar :KK66: bunun için buradaki evde bulundurmayacağım
Ben de bu ara yanımda bitter bulundurayım bari canım şekerli şeyler istiyor nedense.kaçamak hep yapıyorum ama bu seferki kaçamak isteklerim hep tatlı yönünde bu da beni korkutuyor.ama bayramda baklava yiyeceğim o kesin.başka da ne yemek istiyorum hiç düşünmedim.
C cerulean inşallah bayramda bol et yemekten kaçamak yapmaya isteğimiz kalmaz.
Kızlar , C cerulean , @Saadetim33 , R Rodya83 , lastrose6 lastrose6 bayramda neler yapacaksınız.

Afiyet olsun canım. Akşam çerez kaçamağı yerine patlamış mısırdan alsan hıncını canım? Yağsız tuzlu yap canım Taylan kümeli diyordu bir proğramda ç vücut hiç bir şekilde değerlendiremiyormul patlamış mısırı. Kabuk olduğu için olduğu gibi atıyormuş vücüt dışarı. Kalori olmuyormuş yani
Yaaaa, ben de mısır yasak diye yemiyordum.tatilde kaçamaklarda değerlendireyim canım mısırı.teşekkür ederim bilgi için canım.

İyi günler kızlar

Kabus gibi bir hafta geçirdim ofiste ;)

Önümüzdeki hafta da benim için zor olacak

Herkes izinde her şey bana kaldı ;)

@Saadetim33 canım nasıl gidiyor. Menü paylaşmıyorsun. darılmadın bana canım değil mi. Çok üzülürüm yoksa

Ben de bu ara yanımda bitter bulundurayım bari canım şekerli şeyler istiyor nedense.kaçamak hep yapıyorum ama bu seferki kaçamak isteklerim hep tatlı yönünde bu da beni korkutuyor.ama bayramda baklava yiyeceğim o kesin.başka da ne yemek istiyorum hiç düşünmedim.
Kızlar , C cerulean , @Saadetim33 , R Rodya83 , lastrose6 lastrose6 bayramda neler yapacaksınız.
Canım annemleri bir ay sonra ilk bayramda göreceğim. Onlarla vakit geçirmeyi düşünüyorum. Antep'ten gelen 1 dilim şöbiyet le 1 dilim dilber dudağı yiyeceğim kaymakla sütle insülin çok fırlamasın diye. Başka da bir şeyde gözün yok ne et ne başka bir şey ;)

Canım Ülker in 80% liğini bulundurma sakın yanında. Üzerinde ne kadar şeker olduğu yazmıyor bence şekeri basmışlar. Kilo yapıyor ben de. Ben lindt in 78% liğini alıyorum o iyi. Biraz pahalı ama olsun bana uyuyor ya önemli olan o

Bu ara canım tatlı ihityaci gidermek için cappuccino gibi sütlü kahve süper oluyor kesiyor insanı. Aman meyveye bulaşma

Back