- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.421
Afiyet olsun canım , günün ve menün çok güzel geçmiş.Protein konusunda çok haklısın.Akşam fasülyaden sonra korktum acıkırmıyım diye ama ucundan kurtardım şükür.Kızlar yediklerimin tamamı
Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazı yla yaptığım omlet
- koyun yoğurdu
- domates, salatalık, yeşillik
- 1/2 h.cevizi
- 1 avuç böğürtlen
- bir kaç parça balık
- biraz süt
Öğle
- az mantar, yeşil fasülye, kabak sote
- salatalık, domates
- 125 gr füme alabalık
Akşam
- 125 gr füme alabalık
Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 2.5 litre
Yeşil çay: 2 kupa
3-4 kupa da bitki çayı içtim
Kızlar bence meyve iştah açıyor ve hiç doyurmuyor. Protein gibisi yok. Ofiste yoğun bir gün oldu benim sinirler gerildi. alabalığımı tıkındım da oh bir kendime geldim. güç veriyor sanki bana protein
Afiyet olsun canım , bence yanına en iyisi bol salata zeytinyağlı.terbiye olayına gelince ben etleri genelde kendi tadında severim ama , az kekik , karabiber , kırmızı biber , az salça ve yağla harmanlayabilirsin . fırında yanına soğan sarımsak la pişerse de güzel oluyor.Bu sabah yediklerim
Sabah
- koyun yoğurdu
- 1/2 h.cevizi
- 1 avuç böğürtlen
Hafta sonu için cuma dan tavuk/tavuk göğsü yapacağım. Doyursun dizginlesin cumartesi pazar açılan iştahımı diye. Nasıl terbiyelesem yanına ne yapsam güzel olur. Önerisi olan var mı?
Canım afiyet olsun.çok güzel bugün de menün.Hele yürüyüş süper olmuş.Darısı bana inşallah.Kızlar günüm 3 öğün oldu.
Akşam yemeğim
2 karniyarik
1 tabak yoğurt
1 domates
1 salatalık
Az peynir.
1 yeşil çay
2.5 lt su
Yarım saat yürüyüş.
Allahım sağlıklı, hayırlı evlat versin canım en hayırlı zamanda.Maalesef bebeğim bu sene erken Doğumda kaybettim daha da nasip olmadıevet bişiler uğraşmayı seviyorum evde oturmak işkence gibi geliyor
Aaa canım çok geçmiş olsun. Serum mu taktılar.. Yazın dışarıda yemek riskli.hay Allah ne yemistin canım?? Allah sifa versin
Canim geçmişler olsun çok üzüldüm. İnşallah çabucak düzelirsin. Balık mı yedin canım dışarıda
Günaydın kızlar
Canım bugün nasıl oldun M M_atruska umarım daha iyisindir. Senin süt yoğurt yemen lazım. Bir kere ben balıktan, kardeşim küçükken sabun yiyip sabundan zehirlenmiştı. süt yoğurt yiyerek halletmistik.
Canımyenidencan dün akşam nasıl geçti. Çerez isteğini törpüleyebiliyor musun
Kızlar cuma tartı var hayırlısıyla. Ben bu cumartesi ve bu pazartesi de tartilacagim inşallah hafta sonu ipin ucunu kaçırmamak için
Canlarım nasılsınız çok teşekkür ediyorum maalesef kahvaltıyı dışarda yaptım ve peynir böyle yaptı bana. Bide kol ve dudağımda uyuşmaya neden oluyor dr çok kötü etkilendiğimi ve atlatmam için bir sürü ilaç verdi . İlk başta felç oldum sandım kızlar ödüm koptu resmenGünaydın canım
Akşam çerez yememe ramak kalmıştı ama tatile gitmeme az kaldığını düşünerek son anda kurtuldum çok şükür.
M M_atruska geçmiş olsun canım, inşallah daha ilisindir.Bu arada ben silifkeliyim canım.
lastrose6 canımmm nasılsın?
İşlerin yoğinluğu devam ediyor kızlar.Allahım hepimize kolaylık versin.
Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAllahım sağlıklı, hayırlı evlat versin canım en hayırlı zamanda.
Canım peynir köy peyniri inek peyniri. Her peyniri yiyemiyirum kokuyor yerken. Bunu pazardaki tereyağ aldığımız teyzemiz yapmış.ondan aldım.Afiyet olsun canım. Karnıyarık, yeşil çay güzel olmuş. Her şeye rağmen yürüyüşte yapmışsın. Peynir ne peyniri canım. Annemler Antep peyniri de getireceklermiş. Keçi sütünden yapılıyor. Bu ayın sonunu iple öekiyorum gerçekten.
Protein gibisi yok.Kızlar yediklerimin tamamı
Sabah
- koyun yoğurdu
- 1/2 h.cevizi
- 1 avuç böğürtlen
- bir kaç parça balık
- biraz süt
Öğle
- az mantar, yeşil fasülye, kabak sote
- salatalık, domates
- 125 gr füme alabalık
Akşam
- 125 gr füme alabalık
Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 2.5 litre
Yeşil çay: 2 kupa
3-4 kupa da bitki çayı içtim
Kızlar bence meyve iştah açıyor ve hiç doyurmuyor. Protein gibisi yok. Ofiste yoğun bir gün oldu benim sinirler gerildi. alabalığımı tıkındım da oh bir kendime geldim. güç veriyor sanki bana protein
Canım kekik kırmızı biber karabiber kimyon tuz ve tabi ki zeytinyağı ile harmanla tavuğu. Seramik tavada kısık ateşte pisir. Ekstra yağ koymana gerek yok. Eğer seviyorsan sosa sarımsak da ezip kalabilirsin. Yanına da sogan sogus güzel olur maydanoz nane sızma zeytinyağı tuz ve sevdiğin baharat. yoğurt tabi her öğün olmalı benim için. Acıktım.Bu sabah yediklerim
Sabah
- koyun yoğurdu
- 1/2 h.cevizi
- 1 avuç böğürtlen
Hafta sonu için cuma dan tavuk/tavuk göğsü yapacağım. Doyursun dizginlesin cumartesi pazar açılan iştahımı diye. Nasıl terbiyelesem yanına ne yapsam güzel olur. Önerisi olan var mı?
En güzelini yapmışsın. Bugün dışarıda yiyeceğiz.kimbilir bizimkiler ne yiyecek. Ben onlarınkinden yiyemem bilmem ne yiycem.Günaydın canım
Akşam çerez yememe ramak kalmıştı ama tatile gitmeme az kaldığını düşünerek son anda kurtuldum çok şükür.
M M_atruska geçmiş olsun canım, inşallah daha ilisindir.Bu arada ben silifkeliyim canım.
lastrose6 canımmm nasılsın?
İşlerin yoğinluğu devam ediyor kızlar.Allahım hepimize kolaylık versin.
Canlarım nasılsınız çok teşekkür ediyorum maalesef kahvaltıyı dışarda yaptım ve peynir böyle yaptı bana. Bide kol ve dudağımda uyuşmaya neden oluyor dr çok kötü etkilendiğimi ve atlatmam için bir sürü ilaç verdi . İlk başta felç oldum sandım kızlar ödüm koptu resmenmeğer baya alerji yapmış vücudum bir tuhaf şuan
Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yok kuzum aksine peynirle vs aram çok iyi niye öyle oldu bilmiyorum. Amin canımÇok üzüldüm canım. Allah sifa versin. Alerjin var miydi herhangi birşeye daha önce. Benim de çocuklar alerjik. Allah herkese yardım etsin.
Kuzum et türü bişiler yada güzel bir salata yiyebilirsin ekmeksizEn güzelini yapmışsın. Bugün dışarıda yiyeceğiz.kimbilir bizimkiler ne yiyecek. Ben onlarınkinden yiyemem bilmem ne yiycem.
Allah yardimcin olsun.
Geçmiş olsun canım , Allahım şifa versin hepimize.Demek peynir de böyle yapabiliyormuş.İnsan da böyle şüpheyle korkuyla dışarda nerde yiyeceğini şaşırıyor.Canlarım nasılsınız çok teşekkür ediyorum maalesef kahvaltıyı dışarda yaptım ve peynir böyle yaptı bana. Bide kol ve dudağımda uyuşmaya neden oluyor dr çok kötü etkilendiğimi ve atlatmam için bir sürü ilaç verdi . İlk başta felç oldum sandım kızlar ödüm koptu resmenmeğer baya alerji yapmış vücudum bir tuhaf şuan
Protein en iyisi canım.ızgara şiş kavurma yanında salata ayran.En güzelini yapmışsın. Bugün dışarıda yiyeceğiz.kimbilir bizimkiler ne yiyecek. Ben onlarınkinden yiyemem bilmem ne yiycem.
Allah yardimcin olsun.
Aynen kuzum ve güvenilir bir yerdi de nasıl oldu anlamadım. Artık insan dışarda bir şey yer içerken iki defa düşünüyorGeçmiş olsun canım , Allahım şifa versin hepimize.Demek peynir de böyle yapabiliyormuş.İnsan da böyle şüpheyle korkuyla dışarda nerde yiyeceğini şaşırıyor.
Protein en iyisi canım.ızgara şiş kavurma yanında salata ayran.
Galiba ben bugün akşam tavuk yapacağım.gözüm çok aç bugün.
Canım sen dişarda ne ısmarladın? Canım kimyon kekik kırmızı biber de güzel olur çok doğru. Ben de kendi yağında pişirmeyi düşünüyorum. Yanına turşu yeşil soğan da fena olmaz. Turşu dan mide fesatı geçirmezsem bu havada. Bahçe yesilliklerinden söğüş hazırlayım dediğin gibi ben. Ağzım sulandı şu an ; )Protein gibisi yok.
Canım kekik kırmızı biber karabiber kimyon tuz ve tabi ki zeytinyağı ile harmanla tavuğu. Seramik tavada kısık ateşte pisir. Ekstra yağ koymana gerek yok. Eğer seviyorsan sosa sarımsak da ezip kalabilirsin. Yanına da sogan sogus güzel olur maydanoz nane sızma zeytinyağı tuz ve sevdiğin baharat. yoğurt tabi her öğün olmalı benim için. Acıktım.
Dışarıdayım ne yesem acaba kızlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?