Artık dur demem gerekiyordu

Afiyet olsun canım , günün ve menün çok güzel geçmiş.Protein konusunda çok haklısın.Akşam fasülyaden sonra korktum acıkırmıyım diye ama ucundan kurtardım şükür.
Özellikle tavuk beni çok tok tutuyor. Ama organik bulamıyorum bulduklarım donmuş pişirince nedense tadı acımsı geliyor bana.

Afiyet olsun canım , bence yanına en iyisi bol salata zeytinyağlı.terbiye olayına gelince ben etleri genelde kendi tadında severim ama , az kekik , karabiber , kırmızı biber , az salça ve yağla harmanlayabilirsin . fırında yanına soğan sarımsak la pişerse de güzel oluyor.

Aaa canım çok geçmiş olsun. Serum mu taktılar.. Yazın dışarıda yemek riskli.hay Allah ne yemistin canım?? Allah sifa versin

Canim geçmişler olsun çok üzüldüm. İnşallah çabucak düzelirsin. Balık mı yedin canım dışarıda

Canlarım nasılsınız çok teşekkür ediyorum maalesef kahvaltıyı dışarda yaptım ve peynir böyle yaptı bana. Bide kol ve dudağımda uyuşmaya neden oluyor dr çok kötü etkilendiğimi ve atlatmam için bir sürü ilaç verdi . İlk başta felç oldum sandım kızlar ödüm koptu resmen meğer baya alerji yapmış vücudum bir tuhaf şuan

Canım peynir köy peyniri inek peyniri. Her peyniri yiyemiyirum kokuyor yerken. Bunu pazardaki tereyağ aldığımız teyzemiz yapmış.ondan aldım.

Protein gibisi yok.
Canım kekik kırmızı biber karabiber kimyon tuz ve tabi ki zeytinyağı ile harmanla tavuğu. Seramik tavada kısık ateşte pisir. Ekstra yağ koymana gerek yok. Eğer seviyorsan sosa sarımsak da ezip kalabilirsin. Yanına da sogan sogus güzel olur maydanoz nane sızma zeytinyağı tuz ve sevdiğin baharat. yoğurt tabi her öğün olmalı benim için. Acıktım.
Dışarıdayım ne yesem acaba kızlar ??

En güzelini yapmışsın. Bugün dışarıda yiyeceğiz.kimbilir bizimkiler ne yiyecek. Ben onlarınkinden yiyemem bilmem ne yiycem.
Allah yardimcin olsun.

Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Çok üzüldüm canım. Allah sifa versin. Alerjin var miydi herhangi birşeye daha önce. Benim de çocuklar alerjik. Allah herkese yardım etsin.

Çok üzüldüm canım. Allah sifa versin. Alerjin var miydi herhangi birşeye daha önce. Benim de çocuklar alerjik. Allah herkese yardım etsin.
Yok kuzum aksine peynirle vs aram çok iyi niye öyle oldu bilmiyorum. Amin canım

En güzelini yapmışsın. Bugün dışarıda yiyeceğiz.kimbilir bizimkiler ne yiyecek. Ben onlarınkinden yiyemem bilmem ne yiycem.
Allah yardimcin olsun.
Kuzum et türü bişiler yada güzel bir salata yiyebilirsin ekmeksiz

Geçmiş olsun canım , Allahım şifa versin hepimize.Demek peynir de böyle yapabiliyormuş.İnsan da böyle şüpheyle korkuyla dışarda nerde yiyeceğini şaşırıyor.

Allah yardimcin olsun.
Protein en iyisi canım.ızgara şiş kavurma yanında salata ayran.
Galiba ben bugün akşam tavuk yapacağım.gözüm çok aç bugün.

Aynen kuzum ve güvenilir bir yerdi de nasıl oldu anlamadım. Artık insan dışarda bir şey yer içerken iki defa düşünüyor

Bugünkü menüm

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazı yla yaptığım omlet
- koyun yoğurdu
- domates, salatalık, yeşillik
- 1/2 h.cevizi
- 1 avuç böğürtlen
- sütlü kahve
- biraz balık

Öğle
- 200 gr füme alabalık
- 1 kase yeşil fasulye, kabak ve mantar sote
- domates, salatalık

Akşam
- bir kase koyun yoğurdu

2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
bir kaç kupa bitki çayı
1 saat yürüyüş

Canım yenidencan tatile ne zaman gidiyorsun. Ne kadar kalacaksin? Umarim bu aksam da kacamaksiz gecmiştir. Paça afiyet olsun canım. Çok sağlıklı şifa niyetine. Öneriler için teşekkürler canim. Zevklerimız birbirine benziyor. Çerez aşkı, salça yı da çok severim salatayı da fırında sarımsağı da

Canım sen dişarda ne ısmarladın? Canım kimyon kekik kırmızı biber de güzel olur çok doğru. Ben de kendi yağında pişirmeyi düşünüyorum. Yanına turşu yeşil soğan da fena olmaz. Turşu dan mide fesatı geçirmezsem bu havada. Bahçe yesilliklerinden söğüş hazırlayım dediğin gibi ben. Ağzım sulandı şu an ; )

Günaydın kızlar
Dün gece de kaçamak yapmadım kızlar çok şükür hamdolsun.
Dün akşam
1 tabak kabak yemeği
Bol tavuk tava
Kuru soğan

Bugün sabah
Karatay kahvaltısı ve yanında akşamdan tavuk tava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…