- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi yenidencan
- #2.401
İyi geceler herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre versin. Herşey kısmet. Kadınlar için çok zor hayat. Çok duygusal iz erkekler daha katı sanki. En güzeli birşeyler üretmek öğrenmek en güzelini yapıyorsun.Maalesef bebeğim bu sene erken Doğumda kaybettim daha da nasip olmadıevet bişiler uğraşmayı seviyorum evde oturmak işkence gibi geliyor
Afiyet olsun canım. Kacamaksiz geceni tebrik ederim. Böyle devam edelim bozmassak gider kilolar. Cumaya az kaldi kızlar. Dün C cerulean ile M M_atruska güzel , spor yaptı. Bugün de bekliyorum. Ben dün çıkamadım çocukların biri uyudu biri uyandı sonra da akşam oldu. Bugun de anneme geldim. Çıkamam sanırım.Günaydın kızlar.
Sabah kkk yaptım
Akşam 2 koca tabak mercimek kısırı bol yağlı yedim.yanında sol salata ve marul.
Veeeee final kaçamak yapmadımmmm.çok şükür hamdolsun.
Afiyet olsun sabah ye ki akşama erimiş olsun zekice. Bence aldigin bogurtlen ya eskiymis ya dabiri bozuktu hepsine yayıldı.Günaydın kızlar
Canımyenidencan tam ben de onu soracaktım. Akşamı nasıl geçti diye. Sevindim canim
Canımsaadet21 annemle ölçüleriniz aynıymış ; )
Sabahtan bütün istediklerimden yedim, aksama canım bir şey istemesin diye
Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazı yla yaptığım omlet
- koyun yoğurdu
- domates, salatalık, yeşillik
- 1/2 h.cevizi
- 1 avuç böğürtlen
- bir kaç parça balık
Kızlar cuma böğürtlen aldım buzdolabında olduğu halde kuflenmeye başlamış. Neden böyle oldu anlamadım
Amin canım rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin . Evet erkekler duygularını yansıtmaya bilir veya daha katılarAllah gönlüne göre versin. Herşey kısmet. Kadınlar için çok zor hayat. Çok duygusal iz erkekler daha katı sanki. En güzeli birşeyler üretmek öğrenmek en güzelini yapıyorsun.
Sağol kuzum eminim sende çocukların peşinden koşmaktan baya kalori harcıyorsun zaten en büyük spor o:)Afiyet olsun canım. Kacamaksiz geceni tebrik ederim. Böyle devam edelim bozmassak gider kilolar. Cumaya az kaldi kızlar. Dün C cerulean ile M M_atruska güzel , spor yaptı. Bugün de bekliyorum. Ben dün çıkamadım çocukların biri uyudu biri uyandı sonra da akşam oldu. Bugun de anneme geldim. Çıkamam sanırım.
Acaba saadet21 derken beni kastettin yoksa başka Saadet'te mi var grupta kuzum :)Günaydın kızlar
Canımyenidencan tam ben de onu soracaktım. Akşamı nasıl geçti diye. Sevindim canim
Canımsaadet21 annemle ölçüleriniz aynıymış ; )
Sabahtan bütün istediklerimden yedim, aksama canım bir şey istemesin diye
Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazı yla yaptığım omlet
- koyun yoğurdu
- domates, salatalık, yeşillik
- 1/2 h.cevizi
- 1 avuç böğürtlen
- bir kaç parça balık
Kızlar cuma böğürtlen aldım buzdolabında olduğu halde kuflenmeye başlamış. Neden böyle oldu anlamadım
Aaa canım çok geçmiş olsun. Serum mu taktılar.. Yazın dışarıda yemek riskli.hay Allah ne yemistin canım?? Allah sifa versinKızlar maalesef dışarda öğlen yediğim yemek yüzünden zehirlendim ve hasthanelik oldum şuan baya kötüyüm
Canim geçmişler olsun çok üzüldüm. İnşallah çabucak düzelirsin. Balık mı yedin canım dışarıdaKızlar maalesef dışarda öğlen yediğim yemek yüzünden zehirlendim ve hasthanelik oldum şuan baya kötüyüm
Ah canım kusura bakma seni kastetmiştimAcaba saadet21 derken beni kastettin yoksa başka Saadet'te mi var grupta kuzum :)
Afiyet olsun canım. Karnıyarık, yeşil çay güzel olmuş. Her şeye rağmen yürüyüşte yapmışsın. Peynir ne peyniri canım. Annemler Antep peyniri de getireceklermiş. Keçi sütünden yapılıyor. Bu ayın sonunu iple öekiyorum gerçekten.Kızlar günüm 3 öğün oldu.
Akşam yemeğim
2 karniyarik
1 tabak yoğurt
1 domates
1 salatalık
Az peynir.
1 yeşil çay
2.5 lt su
Yarım saat yürüyüş.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canım bugün nasıl oldun M M_atruska umarım daha iyisindir. Senin süt yoğurt yemen lazım. Bir kere ben balıktan, kardeşim küçükken sabun yiyip sabundan zehirlenmiştı. süt yoğurt yiyerek halletmistik.
Canımyenidencan dün akşam nasıl geçti. Çerez isteğini törpüleyebiliyor musun
Kızlar cuma tartı var hayırlısıyla. Ben bu cumartesi ve bu pazartesi de tartilacagim inşallah hafta sonu ipin ucunu kaçırmamak için