- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.461
Canım moralin bozulmasın. Dişini fırçalıyor musun yemekten sonra. Çok etkili oluyor bende. Ve su/kahve iç canım bak bakalım hala aç mısın. Eğer hala açsan günün erken saatlerindeyiz bir şeyler atıştırabilirsin. Sorun yokSabah klasik karatay kahvaltısı yaptım ama hala açlık hissi var. Moralim bozuldu ya sanırım yemeğe saldirasim var.
Tamam canım tavsiyelerine uyacagim. Uykusuzum çok. Yorgunum. Umarım sen bugün yemek yemeye fırsat bulursun. Seni çok iyi anlıyorum.. Hayırlı cumalar dualarimiz kabul olur inşallah.Canım moralin bozulmasın. Dişini fırçalıyor musun yemekten sonra. Çok etkili oluyor bende. Ve su/kahve iç canım bak bakalım hala aç mısın. Eğer hala açsan günün erken saatlerindeyiz bir şeyler atıştırabilirsin. Sorun yok
Canım kadın vücudu yağ depolamaya programlanmış. Hepimiz öyleyiz. Moral bozukluğunu anlıyorum. Ben izine ayrılmadan önce 57.2 kg izinden sonra 61 küsür çıkınca şok olmuştum. Ne olursa olsun bırakmayalım artık kızlar. Kendimize inancımız kalmıyor sonraGünaydın C cerulean ben.sabah kalktım tartildim fakat kilom fazla moralim bozuldu. Ben sana pazartesi gunki tartinda resmi paylasacagim. Canım seni tebrik ediyorum bu hafta çok sıkı tuttun diyetini. Balık yemen çok hoş olmuş. Mutlu ediyor omega 3 vücudu besliyor ne.güzel. gece geç saat yemek biraz kötü. Bende son 2 gündür leptin saatlerine uymadan yedim. Ne aldım ne verdim ama hastanede baya almışım eskiye nazaran yüksek çıkıyor. Nasıl bir vücudum var hemen alıyorum.
Maşallah sana . ben aldım diye birakacakmiyim hayır tabikide. Regl im bitmiş olur pazartesiye yüzüm güler güzel şeyler paylasirim. En azından umudum böyle.
Sabah resim çekmeyi de unutmuşum pazartesiye çekerim inşallah.
Afiyet olsun canım.eminim çok lezzetli olur senin elin değdikten sonra.
Canım taviz verme. Var mı izin hakkın? Al izinini. Mecbursun. O kadarÇok moralim bozuluyor birimimdeki bu yardımsızlığa.uygun kelime de bulamadım.
Canım anladım şimdi. Uykusuzluktan senin doymaman. Kestirmeye vaktin var mı bir 30 dakikaTamam canım tavsiyelerine uyacagim. Uykusuzum çok. Yorgunum. Umarım sen bugün yemek yemeye fırsat bulursun. Seni çok iyi anlıyorum.. Hayırlı cumalar dualarimiz kabul olur inşallah.
Afiyet olsun canım. Bu menünle eminim en kısa zamanda düşersin inşallah istediğin kiloya.Iyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
- herzamanki gibi omlet
- biraz yoğurt
- 100 gr peynir
- 60 gr h. Cevizi
- salatalık, yeşillik
- sütlü kahve
Öğle
- 1 kase sebze sote
- domates, salatalık, yeşillik
- 70 gr balık
- sütlü kahve
Akşam
- 1 h cevizinin suyu
- 1 kase kuruyemiş -> kızlar 1000 kalori almışımdır kesin. Yarın tartıyı merak ediyorum.
2 litre su
1 saat yürüyüş
1 fincan yeşil çay
2 fincan bitki çayı
Kızlar sizin menüler nasıldı bugün?
Sevgiler
Canım bazen böyle oluyor vücut kendini korumaya alıyor sanırım.yemediğin halde kilo vermediysen ertesi hafta kesin misliyle veriyor insan.İyi geceler canlar bugün tartıldım yalnız tüm haftaki talihsizlikler yüzün aynı kilo da çıktım 73.6oysaki hasta olmama rağmen yemedim bişi dikkat ettim
Ekmek dışında herşey mükemmel hele de 12.000 adım muhteşem olmuş.çok iyi gediyorsun canım.eminim ekmek de çok azdır.Bugün menümf
Sabah domates salatalık peynir ekmek
Öğlen fırında tavuk cacık
Biraz böğürtlen
Su 2.5 litre
Spor 12 ooo adım
Günaydın kızlar bugün çok erkenciyim sanırım :)
Kızlar bu sabah tartılamadım. Annemlere geldim dün. Buradaki tartının pili bitmiş. Bugün pil almam lazım
Sabah
- yarım tavuk yedim
- hem de turşuyla
- bahçeden bir yeşil elma yedim
- sütlü kahve içtim
- biraz da çekirdek çitledim
Öğle yemiycem dayanabilirsen inşallah
Akşamıda hafif geçirmem lazım..
Yarın inşallah normal beslenmeme döneri m
Günaydın arkadaşlarGünaydın kızlar ;
Dün akşam yemeğim 1 tabak kabak yemeği , kıymalı yumurta 3 yumirtalı
Sabah cevizi çok yemedim 3 cevizle yaptım kartay kahvaltımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?