Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın kızlar
umarım iyisinizdir; )

3 gündür baya diyet modundayım, hafta arası işten dolayi zor olmuyor aslında
hafta sonu zor

Bu sabah kahvaltıma peynir ekledim, doymayıp öğle yanımda götüreceğim balığa sarıyordum

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazı yla tereyağında yaptığım omlet
- az koyun yoğurdu
- domates, salatalık, yeşillik
- 80 gr h.cevizi
- 5-6 böğürtlen
- 70 gr beyaz peynir

Ofiste belki sütlü kahve içerim. Süt tabi paket sütü. Sütün tadi şekerli gibi ya hoşuma gitti. Ben de laktoz intoleransi var sanki. Her süt içmeye bağırsaklarım davul gibi oluyor

Afiyet olsun canım , menülerin her zamanki gibi süper. Hele yürüyüş bir de bize bulaşsa ya.İnşallah havalar sarinlesin , öğle araları yürürüm inşallah.

Canım nasıl yaptın tavuğu?Kesin halen acıkmamışsındır tavuk süper tok tutuyor.A 101 de donmuş üstünde organik tavuk yazan bir ürün gördüm kilosu 23 tl idi , güvenilirdir diye düşündüm. Hatta normal tavuktan daha iyidir heralde.
Canım @cerulean tahminimce tatile gitmemize 10 gün kadar kaldı.yaklaşık 3 hafta kalırız.yol uzun 950km cik. İnşallah yolculuk zor olmaz.Korkulum rüyam tatilde kilo almak bir de 3 hafta .5 kilo alırım diye korkuyorum. Kızlar tatilde bana mukayyet olun ha.Beni gazlayın.ne yaparsanız yapın işte kilo almadan dönmem için.

Günaydın kızlar
Dün dışarıda et döner yedim . emeksiz ayran içtim. Sonra da fıstık yedim onlar dondurma yerken. Saat aralığına hiç dikkat edemedim. Kahvaltimi yapamadım daha kuzular banyo yaptılar. Yorulmusuzbanyo iyi geldi.

Afiyet olsun canım.döner ayran süper olmuş. Fıstık da zaten masumlardan.Kuzucuklar da güle güle kirlensin.Dondurma yedik bir süre daha yemeyelim, 80 e inince yiyelim.Gerçi ben tatilde ne olacağım kara kara düşünüyorum. 90 altına inip gitsem iyi olacak.10 günde 2 3 kilo verebilir miyim acaba. Cumaya 90 90.5 u görürüm tahmenimce eğer kaçamak yapmazsam.Karatay da birden çok kilo alınmıyor deniyor .İnşallah tartıda gördüğüm rakam fazlasının çoğu ödemdir.
Biran önce yap canım kahvaltını.Evde zor oluyor.çalışırken mecbur erkenden yapılıyor kahvaltı.

Sağol canım. Sabah kahvaltimi 10 gibi yaptım.
Klasik karatay kkahvaltisi
Öğlen güveç cacık domates peynir çay
Akşam bilemiyorum ne yerim.
M M_atruska çabucak iyiles menülerini bekliyoruz.
C cerulean çok güzel gidiyorsun yarın tartı günü. Maşallah sana.

İyileştim şükür kuzum inşallah akşam tüm menüyü veririm sen nasılsın

Canımm Karatay da kalırsak kilo almayız evet. Baklava cevizli sucukla beslenmeye başlarsak insülin affetmiyor. Ne hallerde verilen kilolar takır takır geri alınıyor. Ben sonbahar da 10 gün Antebe gidşpngeldim +3 kg la geri döndüm.

Canım tatilin uzun ilk haftadan disiplinli elden bırakma. 80% Karatay takıl, haftada 3-4 öğün kaçamak yap. Ayrıca senden her gün menü bekliyorum. Bu en etkili çözüm. İnsan biraz çekiniyor o zaman

Bu sabah bazı şeyler fazla kaçtı, yediğim yağları yakmaktan kendi yağlarıma sıra gelmemiştir diye düşünüyorum

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazı yla tereyağında yaptığım omlet
- az koyun yoğurdu
- domates, salatalık, yeşillik
- 80 gr h.cevizi
- 1 avuç böğürtlen
- 120 gr beyaz peynir
- sütlü kahve

Öğle
- bir kase sebze sote
- domates, salatalık
- biraz yoğurt

Akşam
- 120 gr füme alabalık

Şu sıralar öğle 13'e kadar mideyi doldurayım. Ardından frene basayım kafasındayım . Bakalım işe yarıyacak mı

Su: 1.5 litre
2 kupa yeşil çay
4 kupa bitki çayı
Yarım saat yürüyüş

Bugün ofis kabus gibiydi kızlar. Çok yoğundu. Su içmeye bile vakit bulamadım. Ve şu an kocaman bir öğün yiyesim var.

Kızlar merhaba
Öğlen yemekten sonra fıstik ve kahve dışında birşey yiyemedim.3.5 lt. Şu içtim
Yarım saat yuruyus yaptım yağmur altında baya islanmisim. Yağmuru çok ozlemisim. Yalnız öyle bir yağdı ki dustaki gibi gözümü acamadim.
C cerulean canım bende çok açtım. Ama susayinca bile aç gibi hissediyormusuz.gerçekten ben.su icince acligim geçti.

Son düzenleme:
Bol leptinli geceler Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah tartida o kadar uğraştık değil mi arkadaşlar. İyi geceler .
İyi geceler canım. Evet, bakalım yarın sonuç ne olacak. Ben de onu düşündüm canım. Suyu az içtiğim için içim yanıyor da olabilir. Yağmur güzel oluyor değil mi, insana huzur veriyor

Dün vakitsizlikten öğle ve akşam yemeğini geçiştirdim. Gece 11'de bir şeyler yemek zorunda kaldım...

- 125 gr füme balık yedim
- bir kaç parça h. Cevizi ve
- az yoğurt yedim

Bunlar olmasaydı kilom ne olurdu merak ediyorum. Yarın 59.00 ı görürüm inşallah. Pazartesi haftaya 58.20 le başlasam süper olur.

Günaydın C cerulean ben.sabah kalktım tartildim fakat kilom fazla moralim bozuldu. Ben sana pazartesi gunki tartinda resmi paylasacagim. Canım seni tebrik ediyorum bu hafta çok sıkı tuttun diyetini. Balık yemen çok hoş olmuş. Mutlu ediyor omega 3 vücudu besliyor ne.güzel. gece geç saat yemek biraz kötü. Bende son 2 gündür leptin saatlerine uymadan yedim. Ne aldım ne verdim ama hastanede baya almışım eskiye nazaran yüksek çıkıyor. Nasıl bir vücudum var hemen alıyorum.
Maşallah sana . ben aldım diye birakacakmiyim hayır tabikide. Regl im bitmiş olur pazartesiye yüzüm güler güzel şeyler paylasirim. En azından umudum böyle.
Sabah resim çekmeyi de unutmuşum pazartesiye çekerim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…