- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.441
Afiyet olsun canım , menülerin her zamanki gibi süper. Hele yürüyüş bir de bize bulaşsa ya.İnşallah havalar sarinlesin , öğle araları yürürüm inşallah.Bugünkü menüm
Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazı yla yaptığım omlet
- koyun yoğurdu
- domates, salatalık, yeşillik
- 1/2 h.cevizi
- 1 avuç böğürtlen
- sütlü kahve
- biraz balık
Öğle
- 200 gr füme alabalık
- 1 kase yeşil fasulye, kabak ve mantar sote
- domates, salatalık
Akşam
- bir kase koyun yoğurdu
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
bir kaç kupa bitki çayı
1 saat yürüyüş
Canım nasıl yaptın tavuğu?Kesin halen acıkmamışsındır tavuk süper tok tutuyor.A 101 de donmuş üstünde organik tavuk yazan bir ürün gördüm kilosu 23 tl idi , güvenilirdir diye düşündüm. Hatta normal tavuktan daha iyidir heralde.Canımyenidencan tatile ne zaman gidiyorsun. Ne kadar kalacaksin? Umarim bu aksam da kacamaksiz gecmiştir. Paça afiyet olsun canım. Çok sağlıklı şifa niyetine. Öneriler için teşekkürler canim. Zevklerimız birbirine benziyor. Çerez aşkı, salça yı da çok severim salatayı da fırında sarımsağı da
Afiyet olsun canım.döner ayran süper olmuş. Fıstık da zaten masumlardan.Kuzucuklar da güle güle kirlensin.Dondurma yedik bir süre daha yemeyelim, 80 e inince yiyelim.Gerçi ben tatilde ne olacağım kara kara düşünüyorum. 90 altına inip gitsem iyi olacak.10 günde 2 3 kilo verebilir miyim acaba. Cumaya 90 90.5 u görürüm tahmenimce eğer kaçamak yapmazsam.Karatay da birden çok kilo alınmıyor deniyor .İnşallah tartıda gördüğüm rakam fazlasının çoğu ödemdir.Günaydın kızlar
Dün dışarıda et döner yedim . emeksiz ayran içtim. Sonra da fıstık yedim onlar dondurma yerken. Saat aralığına hiç dikkat edemedim. Kahvaltimi yapamadım daha kuzular banyo yaptılar. Yorulmusuzbanyo iyi geldi.
Nasılsın canım şuan?Baya rahatladın mı , Allahım sağlık versin herşey yoluna girer inşallah. Bekliyoruz canım menülerini.Günaydın kızlar kaç gündür menü vermedim hoş yemedim de çok bişi. Bugün menümü vereceğim inşallah
Sağol canım. Sabah kahvaltimi 10 gibi yaptım.Afiyet olsun canım.döner ayran süper olmuş. Fıstık da zaten masumlardan.Kuzucuklar da güle güle kirlensin.Dondurma yedik bir süre daha yemeyelim, 80 e inince yiyelim.Gerçi ben tatilde ne olacağım kara kara düşünüyorum. 90 altına inip gitsem iyi olacak.10 günde 2 3 kilo verebilir miyim acaba. Cumaya 90 90.5 u görürüm tahmenimce eğer kaçamak yapmazsam.Karatay da birden çok kilo alınmıyor deniyor .İnşallah tartıda gördüğüm rakam fazlasının çoğu ödemdir.
Biran önce yap canım kahvaltını.Evde zor oluyor.çalışırken mecbur erkenden yapılıyor kahvaltı.
İyiyim canım şükür. Aynen valla herşeyin başı sağlık sen nasılsınNasılsın canım şuan?Baya rahatladın mı , Allahım sağlık versin herşey yoluna girer inşallah. Bekliyoruz canım menülerini.
İyileştim şükür kuzum inşallah akşam tüm menüyü veririm
Canımm Karatay da kalırsak kilo almayız evet. Baklava cevizli sucukla beslenmeye başlarsak insülin affetmiyor. Ne hallerde verilen kilolar takır takır geri alınıyor. Ben sonbahar da 10 gün Antebe gidşpngeldim +3 kg la geri döndüm.Afiyet olsun canım.döner ayran süper olmuş. Fıstık da zaten masumlardan.Kuzucuklar da güle güle kirlensin.Dondurma yedik bir süre daha yemeyelim, 80 e inince yiyelim.Gerçi ben tatilde ne olacağım kara kara düşünüyorum. 90 altına inip gitsem iyi olacak.10 günde 2 3 kilo verebilir miyim acaba. Cumaya 90 90.5 u görürüm tahmenimce eğer kaçamak yapmazsam.Karatay da birden çok kilo alınmıyor deniyor .İnşallah tartıda gördüğüm rakam fazlasının çoğu ödemdir.
Biran önce yap canım kahvaltını.Evde zor oluyor.çalışırken mecbur erkenden yapılıyor kahvaltı.
İyi geceler canım. Evet, bakalım yarın sonuç ne olacak. Ben de onu düşündüm canım. Suyu az içtiğim için içim yanıyor da olabilir. Yağmur güzel oluyor değil mi, insana huzur veriyorBol leptinli geceler Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah tartida o kadar uğraştık değil mi arkadaşlar. İyi geceler .
Evet doga mucizeleele dolu.İyi geceler canım. Evet, bakalım yarın sonuç ne olacak. Ben de onu düşündüm canım. Suyu az içtiğim için içim yanıyor da olabilir. Yağmur güzel oluyor değil mi, insana huzur veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?