- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.381
Canım ishal ilerledi kanında mikrop vardı 5 gün yattik hastanede ama bir ömür gibiydi bebeğim agladikca çok kötü oldum. Herşeyin başı sağlık.Çok geçmiş olsun kuzuna canım nesi var ki. Olsun sağlıklı olsun da tatil olmasada olur.
Çok güzel valla bir mesleğin daha oldu. Spor da çok iyi tebrik ediyorum seni kendine iyi bakıyorsun.maşallah. Çocuğunuz var mi ??Evet canım vardı bize saç boyamayı öğrettiler:) akşamda spora gidiyorum inşallah eşim bazen söyleniyor hiç evde kalmıyorsun diye :)
Ay kıyamam kuzum neyse ki şimdi iyiymiş şükür. Aynen herşeyin başı sağlıkCanım ishal ilerledi kanında mikrop vardı 5 gün yattik hastanede ama bir ömür gibiydi bebeğim agladikca çok kötü oldum. Herşeyin başı sağlık.
Maalesef bebeğim bu sene erken Doğumda kaybettim daha da nasip olmadıÇok güzel valla bir mesleğin daha oldu. Spor da çok iyi tebrik ediyorum seni kendine iyi bakıyorsun.maşallah. Çocuğunuz var mi ??
Afiyet olsun canım. Sebze yemeği gibisi yok. Annem gelsede bir karnıyarık yapsa bana ne güzel olurAkşam yemeğim
2 karniyarik
1 tabak yoğurt
Domates
Salatalık
Spor yok
4 litre su
Maşallah canım menün gayet güzel olmuş. Neyse ki stres seni yemeğe itmemişMerhaba kızlar
Bugün her şeyi canım çekti diyebilirim
Yemek tabi daha eğlenceli yememekten ama bugün istediğim gibi bir gün oldu en azından.
Krallar gibi kahvaltı, dükler gibi öğle yemeği, fakir bir akşam yemeği
Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazıyla yaptığım pofuduk omlet (az kabartma tozu çırptım yumurtaya)
- domates, yeşil soğan, nane, bahçemizden salatalık
- 1 YK koyun yoğurdu
- yarım H. Cevizi
Öğle
- ızgara balık, yeşil salata
Akşam
- bir kase koyun yoğurdu
Spor: 1.5 saat yürüyüş
Su: 1.5 litre
Yeşil çay: 2 kupa
4 kupa da bitki çayı içtim
Bugün iş yerinde bir ara o kadar stresliydim ki, karnım ağrıdı resmen. Arkadaşımı aradım onunla konuştum da rahatladım baya
Afiyet olsun canım hafif ve güzel olmuşAkşam yemeğim
2 karniyarik
1 tabak yoğurt
Domates
Salatalık
Spor yok
4 litre su
Geçmiş olsun canım inşallah nasip olur. Henüz daha yeniymiş canım, sabırla her şey olur.Maalesef bebeğim bu sene erken Doğumda kaybettim daha da nasip olmadıevet bişiler uğraşmayı seviyorum evde oturmak işkence gibi geliyor
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım inşallah nasip olur. Henüz daha yeniymiş canım, sabırla her şey olur.
Sağol canım uzun zamandır ilk defa bu kadar memnunum yediklerimden. Tabi devamı gelmeli 1 günle olmuyor maalesefMaşallah canım menün gayet güzel olmuş. Neyse ki stres seni yemeğe itmemiş
Öyle zaten başlamışız ya arada kaçamak vs olsada devam gelecektir inanıyorumSağol canım uzun zamandır ilk defa bu kadar memnunum yediklerimden. Tabi devamı gelmeli 1 günle olmuyor maalesef
Ay yerim ben onu. Tarzan mı olmuşSeni çok iyi anlıyırum canım , çok haklısın.Maşallah kuzulara.benimki kanepeler tırmanmaya çalışıyor sürekli peşindeyim.
Allahım kolaylık versin hepimize.
Menü süper canım. Bana gel karniyariga. Sana yapayim. Yerken sen geleceksin aklimaMerhaba kızlar
Bugün her şeyi canım çekti diyebilirim
Yemek tabi daha eğlenceli yememekten ama bugün istediğim gibi bir gün oldu en azından.
Krallar gibi kahvaltı, dükler gibi öğle yemeği, fakir bir akşam yemeği
Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazıyla yaptığım pofuduk omlet (az kabartma tozu çırptım yumurtaya)
- domates, yeşil soğan, nane, bahçemizden salatalık
- 1 YK koyun yoğurdu
- yarım H. Cevizi
Öğle
- ızgara balık, yeşil salata
Akşam
- bir kase koyun yoğurdu
Spor: 1.5 saat yürüyüş
Su: 1.5 litre
Yeşil çay: 2 kupa
4 kupa da bitki çayı içtim
Bugün iş yerinde bir ara o kadar stresliydim ki, karnım ağrıdı resmen. Arkadaşımı aradım onunla konuştum da rahatladım baya
Menü süper canım. Bana gel karniyariga. Sana yapayim. Yerken sen geleceksin aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?