- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.281
Günaydın canım.Olur canım neden olmasın.Günaydın kızlar
Cuma gününe kadar sıkı tutup diyetleri hep birlikte aramıza yeni katılan arkadaşlarda dahil tartı resmi paylaşmaya var mısınız?
Çizelge de hazırlayalım herkesin boyu başlangıç kilosu vs
Akşam yemeği saatim değişiyor C cerulean bazen 6 bazen 7.30 gibi.yenidencan canım akşam yemeğini kaçta yiyorsun?
Kızlar reglken sıfır karbonhidrat politikası izlemek de iyi değil. Bugün çok fena miğdem bulandı mesela insan sonuçta kan kaybediyor. Ben de yemeliydim kayısı filan ..
Çok sevindim canım düzene girmene.Kızlar çok şükür cuma gününden bu yana akşam yeme ataklarım olmadı. O gün canımyenidencan burada fıstık fındık konuşa konuşa fıstık içine daldım ne kadar yedim hatırlamıyorum. Sonra yarım litre süt dikmişim kafaya su niyetine kalorisiz ya susadım herhalde ardından bir de dışarı çıkıp lahmacun almıştım akşam 22 de düşün
Sağol canım düşündüğün için teşekkür ederim.Evet çok yorucuydu canım.beniş iş daha bitmez.süreci uzun.Allah yardımcımız olsun .yenidencan canım neler yaptin bitirebildin mi işlerini. Sanırım çok yorucu geçti. Umarım herşey yolundadır.
Merak ettim kuzum.bende geçen sene 3 öğün yapıyordum ama artık 2 öğün yapıyorumMerhaba canım. Ben üç öğün yapıyorum. Hafta sonu farklı olabiliyor. Neden sordun canım
Canım çalıştığımız zamanlar 3 öğün yapıyoruz. Ben evdeyim 2 öğün yapiyorum. Hoşgeldin bu arada. Bugün neler yedin ??Herkes 3 öğün mü yapıyo acaba
İnşallah canım.Afiyet olsun canım. Özellikle su kısmı çok hoşuma gitti. Darısıda benim başıma.
Yenisini aldigin gün aksi gibi çıkar ortaya. Al bari hareket daha onemliKızlar ya şu ipi bulamıyorum ya canım ona da sıkılıyor.ip atlamak istiyorum sabahları efil efilken. belki yeniden motive olmama yardımcı olacak. ama yok. Bulamıyorum. Yenisi mi alsam
Bebisim iyi şükürler olsun. Sağol.sorduğun içinCanım onlar dönmedi de henüz hafta sonları bizim eve geçeceğim onu demek istemiştim. Bebek nasıl oldu canım bu ara. Umarım her şey yolundadır
Evet iyi olur CanımGünaydın kızlar
Cuma gününe kadar sıkı tutup diyetleri hep birlikte aramıza yeni katılan arkadaşlarda dahil tartı resmi paylaşmaya var mısınız?
Çizelge de hazırlayalım herkesin boyu başlangıç kilosu vs
Günaydın canımGünaydın kızlar
Allah yardimcin olsun.Sağol canım düşündüğün için teşekkür ederim.Evet çok yorucuydu canım.beniş iş daha bitmez.süreci uzun.Allah yardımcımız olsun .
Öyle yapalım canım. İyice saldık kendimizi. Ben en son kaç kilo oldum Allah bilir. Bu cuma ya kadar motivasyon olur dikkat ederiz.
Canım akşam çerez durumları nasıldı son günlerde?
Sağol canım. Yok ne demek. Benim alttan bunlara zaafım var aşkım depreşti diyelimÇok sevindim canım düzene girmene.
Ben seni etkilediysem kusura bakma canım.Süt öğünlerde içebiliriz.
Mesleğin neydi canım? Ben finans alanında çalışıyorum ..Sağol canım düşündüğün için teşekkür ederim.Evet çok yorucuydu canım.beniş iş daha bitmez.süreci uzun.Allah yardımcımız olsun .
Anladım canım. Ne mutlu sana. ben iki öğün yapamıyorum geri tepiyor ben de. Abarta abarta yiyorum o öğünleri çMerak ettim kuzum.bende geçen sene 3 öğün yapıyordum ama artık 2 öğün yapıyorum
Bugün sağlam bir kahvaltı yaptım kuzumCanım çalıştığımız zamanlar 3 öğün yapıyoruz. Ben evdeyim 2 öğün yapiyorum. Hoşgeldin bu arada. Bugün neler yedin ??
Sabah kahvaltim
3 pastırma li yumurta
3 zeytin
Bol peynir
2 ceviz 4 kayısı
Domates salatalık
Çay
Haklısın canım bende çalışırken öyle yiyorum ama malum yaz tatili işime geliyor.Anladım canım. Ne mutlu sana. ben iki öğün yapamıyorum geri tepiyor ben de. Abarta abarta yiyorum o öğünleri ç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?