Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın kızlar .
Dün öğleden sonra pikniğe gittik baya yırulmuşum.dönünce çocukları yıka kendim ,bulaşıklar derken vakit geçiverdi.
Çok güzel şeyler yazmışsınız.İnşallah ben de en kısa zaman da toparlanır ve kaldığıl yerden size katılırım.
Mesajlar birikince tek tek cevap yazmayacyetişemedim kızlar ,ama okudum tabiki.
@cerulean ben kamuda teknik elemanım canım.19 yıldır aynı kurumdayım.
lastrose6 canım çok güzel başlangıç yaptın canım , tebrik ederim arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda 89lu rakamları beraberce görürüz.Aile ile vakit geçirmek gibisi yok , gözün aydın canım.
@Saadetim33 sen de çok iyi gidiyorsun canım , bu arada 33 mersin kodu mu?

Günaydın kızlar
Eşim pazardan geldi bir üzüm almış çok güzel ee bende regl oldum. Resmen aşık oldum şekere. Napcam ben arkadaslarim

Sabah kahvaltim
2 yumurta
3 zeytin
Az peynir
Domates
Salatalık.
2 ceviz
4 kayısı

Bugün güzel bir gün diliyorum herkese.@saadetim33 Naptin akşam aayran ictin mi? Ben sürekli açlık hissediyor gibiyim. Güzel de yedim kahvaltimi. Kadın olmak zor hormonlar bana iyi. Oynuyor.gideyim su iceyim bari. En.güzeli.

Iyi günler kızlar

Akşam diğer eve doğru yola çıkmadan bitirmem gereken ev işleri var çamaşır, temizlik gibi.

Şimdilik iyi gidiyor canım lastrose6 . Cuma tartı var. Allah utandırmasın. Az önce böğürtlen koyun yoğurdu ara öğünü yaptım. Meyveyi abartmadan. harikaymış böğürtlen & koyun yoğurdu bir arada. Günü kapatayım daha uzun yazacağım inşallah

C cerulean canım bugün dediğin gibi yersin cuma günü tartı var. Kendimize gelelim. İpini buldun mu alacak misin? Neler yediniz yazın da bakayım diyet arkadaslarim.
Evet kendimize gelelim artık yeter.

Canım ipi internetten sipariş edeyim diyorum. Her yerde bulunmuyor.

Haftaya pazar yüzmeye gideceğim. Yüzücü bonesi lazım. Saçım boya akıyor yoksa. İkisini birarada halledeyim diyorum

Afiyet olsun canım. kadın olmak zor evet. Her gün duygu durumumuz farklı olabiliyor

Sağol kuzum evet Mersin kodu :) yoksa Mersinli misin

Yoğurt yedim canım çok acıktım çünkü bide adet olacam habire acıkıyorum

Kızlar her şey iyi güzel de bugün günü iki protein barıyla kapattım. Benim sanırım acilen bir tartıyla yüzleşmem lazım, kendimi şöyle iyice bir üzmem lazım. Akşama menüyü suyu detaylı bir şekilde yazacağım

Canım ben çok basit yapıyorum. Fırına sürüyorum üzerine kekik tuz sıcak sıcak o kadar. Soteye maydanoz soğan da iyi gider
Ben bi kaç defa fırına verdim bilmiyorum çok kuru oldum sanırım ben beceremedim tadı da haliyle tuhaf oldu normalde çok severim mantarı oysa ki

Kızlar merhaba
Canım çok tatlı çekti
Saat 3 gibi 3 kuru kayısı kaymak yedim. Bir çay bardağı ayran salatalık

Bir saat sonra akşam yemeği yedim
1 yumurta
Bir kaç salatalık

Ne yedim nasıl yedim bilmiyorum işin arasında. Kayisi bugün çok oldu. Yarına Allah Kerim.
M M_atruska mantar en iyi sote oluyor eğer üzerine kaşar koyarsan belki lezzetli olabilir fırında.
C cerulean canım protein bar hiç olmadı. Cumayi bekliyorum canım. Ben regl döneminde yememek içi. Savaş veriyorum. Senin de mi i regl yaklaştı acaba..

Kaşar güzel fikir aslında ama Kaşar da çok kalori en iyisi soteye devam kuzum:)

Kızlar bugün menüm çok kötü nasıl bu kadar ekmek tükettim bilmiyorum ama canım çok istedi anlamadım
Sabah
Kabaklı omlet
Domates salatalık
Zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Közlenmiş patlıcan
Semizotu
Veee akşam
3 dilim ekmek
Peynir
Salatalık
Yarım saat yürüyüş
3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…