- Konu Sahibi yenidencan
- #2.301
Afiyet olsun canım. Çok güzel menüBugün sağlam bir kahvaltı yaptım kuzum
Omlet
Domates salatalık
Yeşil zeytin
Ve kabak
Öğlen 4 gibide
Semizotu yemeği
Çorba
Çok acıkırsam yoğurt yerim
Spor da 10000 adım attım )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım. Çok güzel menüBugün sağlam bir kahvaltı yaptım kuzum
Omlet
Domates salatalık
Yeşil zeytin
Ve kabak
Öğlen 4 gibide
Semizotu yemeği
Çorba
Mesleğin nedir canım? Öğretmen misin?Haklısın canım bende çalışırken öyle yiyorum ama malum yaz tatili işime geliyor.
Evet canım öğretmenim .Mesleğin nedir canım? Öğretmen misin?
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım. Çok güzel menü
Canim çok güzel fikirler. Hepsine katılıyorum.Öyle yapalım canım. İyice saldık kendimizi. Ben en son kaç kilo oldum Allah bilir. Bu cuma ya kadar motivasyon olur dikkat ederiz.
Herkes cuma kilosunu, ilk hedefini ve kaç günde bu hedefe ulaşabileceğini yazar. Herkesin kendiyle yarıştığı bir yarışma olur.
Menülerle birlikte sporu ve su tüketimini de paylaşırız. Kızlar herkesin evinde yeşil çay var değil mi? İki fincan yeşil çaya da mı zorlasak kendimizi? Çok faydası oluyor ama ben şahsen nefret ediyorum yeşil çaydan..
Menülerle birlikte o günkü en büyük sorunumuzdan veya kendimiz için ne yaptık onu da yazabiliriz. Bu uyku olabilir, anneme gittim sohbet ettim olabilir, bakıma dair bir şey olabilir.
Hep beraber şekillendirelim bu süreci kızlar önerisi olanlar buyursun lütfen![]()
Güzel geçti Çocuklar yegenlerim ile oynadılar bizde sohbet ettik. Anne abla gibisi yok.yenidencan canım annene uğramana sevindim. Umarım güzel vakit geçiriyorsundur
÷Ah bu kızlar @60kiloyum @Miyav_su hepsi bırakıp gitti bizi
Oo. Menü çok hafif ve sağlıklı afiyet olsun.Bugün sağlam bir kahvaltı yaptım kuzum
Omlet
Domates salatalık
Yeşil zeytin
Ve kabak
Öğlen 4 gibide
Semizotu yemeği
Çorba
Tatil güzelce yarısı bitti.İnşallah kalanı yavaş yavaş biter. Yaz güzel kış soğuk sevmiyorum.Haklısın canım bende çalışırken öyle yiyorum ama malum yaz tatili işime geliyor.
Meslektasiz.Evet canım öğretmenim .
Afiyet olsun canım. Menü güzel, su ve yürüyüş zaten on numara olmuşİyi akşamlar kızlar ben ogunleri yedikten sonra yazıyorum unuturum troid buna neden oluyor diye düşünüyorum.
Akşam yemeğim
Kiymali 3 yumurta
Yoğurt
Salatalık 4 tane
Saat 7 20 de yedim geç oldu ama olsun bugunluk.yürüyüş yaptım yavaş yavaş 1 saat kadar çocukları gezdirdim.
3 litre su içtim.
Sağol kuzum evet bugün hafif beslendim ama acıktım sanki biraz :) öğretmenlik çok güzel bence siz ne öğretmenisinizOo. Menü çok hafif ve sağlıklı afiyet olsun.
Tatil güzelce yarısı bitti.İnşallah kalanı yavaş yavaş biter. Yaz güzel kış soğuk sevmiyorum.
Meslektasiz.
Yogurt veya ayran iyi gelir şekerini dengeler. Tarcinli yeşil çay da iyi geliyor bastırıyor açlığı.Sağol kuzum evet bugün hafif beslendim ama acıktım sanki biraz :) öğretmenlik çok güzel bence siz ne öğretmenisiniz
Sağol canım benimAfiyet olsun canım. Menü güzel, su ve yürüyüş zaten on numara olmuş
Ne güzel hep üreten bayanlar maşallah M M_atruskayenidencan
lastrose6
Canım düşüncelerin çok güzel cuma veya cumartesi ikiside olur tartı günümüz.Kızlar ben cuma veya cumartesi tartılacağım önümüzdeki hafta ve 60.00 ı görmek istiyorum
Yarın sabah yürüyüş
3.5 litre su
Ve 2 fincan yeşil çay içmeye zorluycam kendimi
Sabah
Haşlanmış yumurta, avokado veya bir kase domates çorbası yemeyi düşünüyorum bahçe yeşilliğiyle
Öğle
Balık salata düşünüyorum
Akşam
Bir büyük kase yoğurt üzerine 2-3 tane böğürtlen koyup tüketmeyi düşünüyorum
Akşam en son 16 da kapatmayı düşünüyorum
Bugünden hazırlıycam mamalarımı. Artık dur diycem. İştahımın kölesi oldum yedikçe yiyesim geliyor
Allah güç kuvvet versin bize biz olmasak var ya neler olur neler. Hele kuzularimiz kimse yüzlerine bakmaz.Sağol canım benimBiz kadınlar hepimiz üretkeniz zaten evde işte çarşıda pazarda hep biz çabalıyoruz
Gayet güzel bir menü olmuş olur bence canımKızlar ben cuma veya cumartesi tartılacağım önümüzdeki hafta ve 60.00 ı görmek istiyorum
Yarın sabah yürüyüş
3.5 litre su
Ve 2 fincan yeşil çay içmeye zorluycam kendimi
Sabah
Haşlanmış yumurta, avokado veya bir kase domates çorbası yemeyi düşünüyorum bahçe yeşilliğiyle
Öğle
Balık salata düşünüyorum
Akşam
Bir büyük kase yoğurt üzerine 2-3 tane böğürtlen koyup tüketmeyi düşünüyorum
Akşam en son 16 da kapatmayı düşünüyorum
Bugünden hazırlıycam mamalarımı. Artık dur diycem. İştahımın kölesi oldum yedikçe yiyesim geliyor
Aynen canım valla .Allah güç kuvvet versin bize biz olmasak var ya neler olur neler. Hele kuzularimiz kimse yüzlerine bakmaz.
Tamam canım.Canım düşüncelerin çok güzel cuma veya cumartesi ikiside olur tartı günümüz.
Yeşil çay i ben.çok severim siyah caydan sıra gelmiyor. Ama.sade değil taricinli karanfillisi var dogş marka bir de bergamot aromalisi var ikisindede yeşil çay ictigini anlamiyorsun. Denemeni tavsiye ederim.akşam yoğurt işi güzel ama sabaha çok açıkma hissi ile uyanma riski var. Belki de öyle olmaz benimkisi bir korku da olabilir.balık ile salatayi bari 3 gibi ye canım kiyamam sana.