• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar gunaydin keyifler nasıl?? C cerulean tartı resmi koyalim bu Sabah tartilmadim yarın olabilir.tamam dersen. Bir gün mu hergün mu koyacağız.
Sabah kahvaltim
2 Kıymalı yumurta
4 zeytin
4 kayısı
2 ceviz
Peynir iki kibrit kurusu
Domates salatalık
Çay
Allah a şükür başladım bugün.
yenidencan yenidencan canım Allah yardimci in olsun canım.
Canım tartı resmi paylaşmaya başlayalım. Salı gününden bu yana tartılmadım. Tekrar tartilma cesareti bulabilirsen tartı resmi paylaşacağım

Kızlar bebeğim hastaneden çıkalı 1 hafta oldu. Hastane işi 2 hafta sürdü git gel. Psikolojik yani de çok ağır oldu.Benim buhranim yeni yeni geçiyor. Gobegim kocaman oldu tatil işi bebisim rahat edemez diye yattı. Kaldım mi 2 ay buralarda. Anneme gidemiyorum başı kalabalık. Bir arkadaşım yok gidip kahve içeceğim. 3 çocuk peşimde. Ev yemek uyku 3geni arasında dönüp dururken birde diyete baslayamiyorum. Bir hoş oldum. Kilo almak ne kolay ismis. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.Allah yardım etsede 15 kilo daha versem ne kadar hoş olur ama ufukta yok gibi.
Canım tekrar motive olabilsek çorap söküğü gibi gelecek ama.. 15 kilo veren yine verir 15 kilo. Canım sen kendine zaman ayırabilisen var ya bu sıkıntıların hiç biri olmiycak. Annelerin bile demek ki kafalarına göre takılmaya ihtiyacı var şarj olmak için ..

Canım tekrar motive olabilsek çorap söküğü gibi gelecek ama.. 15 kilo veren yine verir 15 kilo. Canım sen kendine zaman ayırabilisen var ya bu sıkıntıların hiç biri olmiycak. Annelerin bile demek ki kafalarına göre takılmaya ihtiyacı var şarj olmak için ..
İnşallah bugün başladım çok zorlandım motivasyonum. Eskiye nazaran daha az.

Kızlar akşam yemeğim

Az kusbasi et
2 yumurtalı acı menemen
Yoğurt
Domates
Salatalık
Kırmızı pancar salatası.
Salatalarla karnım i şişirdim. Bu yemek beni hata susaatti 4lt su içtim.hava da çok sıcak.

M M_atruska Biz burda hepimiz karatay yapıyoruz. Bekleriz senide. Menüler fikir oluyor paylaşıyoruz hergün.
Merhaba canım olur valla sevinirim:) ben geçen sene de Karatay ile 65e kadar verdim sonra hamilelik ve yine kilolu ben :) ama azmedersek vereceğimize inanıyorum ❤️

Kızlar akşam yemeğim

Az kusbasi et
2 yumurtalı acı menemen
Yoğurt
Domates
Salatalık
Kırmızı pancar salatası.
Salatalarla karnım i şişirdim. Bu yemek beni hata susaatti 4lt su içtim.hava da çok sıcak.
Afiyet olsun canım. Özellikle su kısmı çok hoşuma gitti. Darısıda benim başıma.

Kızlar ya şu ipi bulamıyorum ya canım ona da sıkılıyor. ;) ip atlamak istiyorum sabahları efil efilken. belki yeniden motive olmama yardımcı olacak. ama yok. Bulamıyorum. Yenisi mi alsam

Back
X