Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım hem dağıldık hem ben izinliydim ya bir ara ondan bu yana bir miskinlesdim kedi gibi anlatamam. Su içmeye bile üşeniyorum desemStresle başa çıkma yollarından biri de spor ama bize yemek yemek daha kolay geliyor.Nazar değdi bize galiba bir dağıldik..
Canım tartı resmi paylaşmaya başlayalım. Salı gününden bu yana tartılmadım. Tekrar tartilma cesareti bulabilirsen tartı resmi paylaşacağımKızlar gunaydin keyifler nasıl?? C cerulean tartı resmi koyalim bu Sabah tartilmadim yarın olabilir.tamam dersen. Bir gün mu hergün mu koyacağız.
Sabah kahvaltim
2 Kıymalı yumurta
4 zeytin
4 kayısı
2 ceviz
Peynir iki kibrit kurusu
Domates salatalık
Çay
Allah a şükür başladım bugün.
yenidencan canım Allah yardimci in olsun canım.
Canım tekrar motive olabilsek çorap söküğü gibi gelecek ama.. 15 kilo veren yine verir 15 kilo. Canım sen kendine zaman ayırabilisen var ya bu sıkıntıların hiç biri olmiycak. Annelerin bile demek ki kafalarına göre takılmaya ihtiyacı var şarj olmak için ..Kızlar bebeğim hastaneden çıkalı 1 hafta oldu. Hastane işi 2 hafta sürdü git gel. Psikolojik yani de çok ağır oldu.Benim buhranim yeni yeni geçiyor. Gobegim kocaman oldu tatil işi bebisim rahat edemez diye yattı. Kaldım mi 2 ay buralarda. Anneme gidemiyorum başı kalabalık. Bir arkadaşım yok gidip kahve içeceğim. 3 çocuk peşimde. Ev yemek uyku 3geni arasında dönüp dururken birde diyete baslayamiyorum. Bir hoş oldum. Kilo almak ne kolay ismis. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.Allah yardım etsede 15 kilo daha versem ne kadar hoş olur ama ufukta yok gibi.
Rahatlığa cok çabuk alisiyoruz . düzen kolay bozuluyor.Aynen canım hem dağıldık hem ben izinliydim ya bir ara ondan bu yana bir miskinlesdim kedi gibi anlatamam. Su içmeye bile üşeniyorum desem![]()
Canım sen su proje işlerini. Bir hallet sonra tartiliriz acelesi yok.Canım tartı resmi paylaşmaya başlayalım. Salı gününden bu yana tartılmadım. Tekrar tartilma cesareti bulabilirsen tartı resmi paylaşacağım
İnşallah bugün başladım çok zorlandım motivasyonum. Eskiye nazaran daha az.Canım tekrar motive olabilsek çorap söküğü gibi gelecek ama.. 15 kilo veren yine verir 15 kilo. Canım sen kendine zaman ayırabilisen var ya bu sıkıntıların hiç biri olmiycak. Annelerin bile demek ki kafalarına göre takılmaya ihtiyacı var şarj olmak için ..
Ekmek te bir şeker çeşidi olduğu içi. Canım yedikçe yiyesi geliyor insanin aklı hep ekmekle ne yesem e gidiyor sonra.
Merhaba canım. Ben üç öğün yapıyorum. Hafta sonu farklı olabiliyor. Neden sordun canımHerkes 3 öğün mü yapıyo acaba
Afiyet olsun canım. Özellikle su kısmı çok hoşuma gitti. Darısıda benim başıma.Kızlar akşam yemeğim
Az kusbasi et
2 yumurtalı acı menemen
Yoğurt
Domates
Salatalık
Kırmızı pancar salatası.
Salatalarla karnım i şişirdim. Bu yemek beni hata susaatti 4lt su içtim.hava da çok sıcak.
Olsun canım. Bir kaç gün sonra iyice artar motivasyonun. İnsanın yaptıkça yapası geliyor.İnşallah bugün başladım çok zorlandım motivasyonum. Eskiye nazaran daha az.
Canım onlar dönmedi de henüz hafta sonları bizim eve geçeceğim onu demek istemiştim. Bebek nasıl oldu canım bu ara. Umarım her şey yolundadır