Artık dur demem gerekiyordu

Canım tartı resmi paylaşmaya başlayalım. Salı gününden bu yana tartılmadım. Tekrar tartilma cesareti bulabilirsen tartı resmi paylaşacağım

Canım tekrar motive olabilsek çorap söküğü gibi gelecek ama.. 15 kilo veren yine verir 15 kilo. Canım sen kendine zaman ayırabilisen var ya bu sıkıntıların hiç biri olmiycak. Annelerin bile demek ki kafalarına göre takılmaya ihtiyacı var şarj olmak için ..

İnşallah bugün başladım çok zorlandım motivasyonum. Eskiye nazaran daha az.

Kızlar akşam yemeğim

Az kusbasi et
2 yumurtalı acı menemen
Yoğurt
Domates
Salatalık
Kırmızı pancar salatası.
Salatalarla karnım i şişirdim. Bu yemek beni hata susaatti 4lt su içtim.hava da çok sıcak.

M M_atruska Biz burda hepimiz karatay yapıyoruz. Bekleriz senide. Menüler fikir oluyor paylaşıyoruz hergün.
Merhaba canım olur valla sevinirim:) ben geçen sene de Karatay ile 65e kadar verdim sonra hamilelik ve yine kilolu ben :) ama azmedersek vereceğimize inanıyorum

Afiyet olsun canım. Özellikle su kısmı çok hoşuma gitti. Darısıda benim başıma.

Kızlar ya şu ipi bulamıyorum ya canım ona da sıkılıyor. ip atlamak istiyorum sabahları efil efilken. belki yeniden motive olmama yardımcı olacak. ama yok. Bulamıyorum. Yenisi mi alsam

Günaydın kızlar
Cuma gününe kadar sıkı tutup diyetleri hep birlikte aramıza yeni katılan arkadaşlarda dahil tartı resmi paylaşmaya var mısınız?

Çizelge de hazırlayalım herkesin boyu başlangıç kilosu vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…