- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.241
Tamam canım öyle yapacağım.inşallah.Canım yarın katmer yerine kuru meyve çerez veya kaymak fıstık ye
İnsan şekere tekrar alışınca tak diye bırakamıyor hemen
Geçiş döneminde kuru meyve çerez sonra onları da bırakırsın yeterki o cısları yeme daha güzel şeyler varken
Evet canım kuru kayısı ceviz çok mutlu ediyor insani.yanında bulunsun.yenidencan canım akşam yemeğini kaçta yiyorsun?
Kızlar reglken sıfır karbonhidrat politikası izlemek de iyi değil. Bugün çok fena miğdem bulandı mesela insan sonuçta kan kaybediyor. Ben de yemeliydim kayısı filan ..
Yaşasın karatay Allah razı olsun ondan.Canım hoşgeldin aramıza
Aynı durumdayız bu gece yemelerinden son 1.5 yılda 7 kg aldım veremediğim
Menü paylaşmaya başlasana, Karatay yapıyoruz biz canım
Ben buna regl onces i çılgınlığı derim anca başka açıklaması yok.bende öyleyim su an.Kızlar çok şükür cuma gününden bu yana akşam yeme ataklarım olmadı. O gün canımyenidencan burada fıstık fındık konuşa konuşa fıstık içine daldım ne kadar yedim hatırlamıyorum. Sonra yarım litre süt dikmişim kafaya su niyetine kalorisiz ya susadım herhalde ardından bir de dışarı çıkıp lahmacun almıştım akşam 22 de düşün
Metabolizmamizi hızlandırmak icin sade türk kahvesine hindistan cevizi yağı ekliyoruz.açlık hissedince ayran içiyoruz. Mümkünse iki öğün yapıyoruz..biraz ara verdik ama başlayacağız yarın inşallah. Ben sanırım karatay la 15 kilo.verdim. Ama araya hastalık girdi. Rabbim tekrar başlamayı nasip etsin. Ne diyim.merhabalar kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. son 6 ayda 10 kilo aldım ve çok rahatsızım bu durumdan. ilk önce gece yemeklerini kesmek ve gün içinde meyve ara öğünleriyle iştahımı dengelemek istiyorum. siz açlığınızı batırmak ya da metabolizmanızı hızlandırmak için neler yapıyorsunuz.
Stresle başa çıkma yollarından biri de spor ama bize yemek yemek daha kolay geliyor.Nazar değdi bize galiba bir dağıldik..Kızlar ofiste işler çok yoğun
bir proje yönetim kuruluna gidiyor, herkeste bir panik
Bizimkiler memlekete varınca bir curcuna başlamış. Sürekli sorunlardan bahsediyorlar. Stres oldum uzakta olmama rağmen
Metabolizmamizi hızlandırmak icin sade türk kahvesine hindistan cevizi yağı ekliyoruz.açlık hissedince ayran içiyoruz. Mümkünse iki öğün yapıyoruz..biraz ara verdik ama başlayacağız yarın inşallah. Ben sanırım karatay la 15 kilo.verdim. Ama araya hastalık girdi. Rabbim tekrar başlamayı nasip etsin. Ne diyim.
Canım hoşgeldin aramıza
Aynı durumdayız bu gece yemelerinden son 1.5 yılda 7 kg aldım veremediğim
Menü paylaşmaya başlasana, Karatay yapıyoruz biz canım
Allah razı olsun. Amin canimçok geçmiş olsun canım benim. teşekkürler yanıtın için. Allah yardımcımız olsun :)
2 fincan kahvemi içtim acligimi bastırdı. Akşam için hazırlık yapayim bari. Salata için malzemeleri yikayayim. Mutfağı toplayayim zaman geçsin.
Afiyet olsun. Yazın güzel içecek ayran. Soda da süt u artırır.kahve belki metabolizmayı hızlandırır diye içiyorum. Ayran uykumben de sodalı ayran içiyorum. uzun süre tok tutuyo beni.
Canım dünde bahsetmistin çalışanı Allah sever. Allah yardimcin olsun.eve git bir dus al dinlen. İyi gelir inşallah.Merhaba kızlar
Ofiste bugün çok stresliyim .. allahtan 1-1.5 saat sonra çıkacağım. pazartesi salı da stresli olacak sonra inşallah rahatlarım. .
Canım afiyet olsun. ben de olsaydım da beraber içseydik2 fincan kahvemi içtim acligimi bastırdı. Akşam için hazırlık yapayim bari. Salata için malzemeleri yikayayim. Mutfağı toplayayim zaman geçsin.
Sağol canım iyi ki varsınız. Bugün bir de performans görüşmesi vardı yılı ortaladık ya. O da stres yaptı bende. Şimdi annemlere doğru yola çıktımCanım dünde bahsetmistin çalışanı Allah sever. Allah yardimcin olsun.eve git bir dus al dinlen. İyi gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?