• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

yenidencan yenidencan canım akşam yemeğini kaçta yiyorsun?

Kızlar reglken sıfır karbonhidrat politikası izlemek de iyi değil. Bugün çok fena miğdem bulandı mesela insan sonuçta kan kaybediyor. Ben de yemeliydim kayısı filan ..
Akşam yemeği saatim değişiyor C cerulean bazen 6 bazen 7.30 gibi.

Kızlar çok şükür cuma gününden bu yana akşam yeme ataklarım olmadı. O gün canım yenidencan yenidencan burada fıstık fındık konuşa konuşa fıstık içine daldım ne kadar yedim hatırlamıyorum. Sonra yarım litre süt dikmişim kafaya su niyetine kalorisiz ya susadım herhalde :KK66: ardından bir de dışarı çıkıp lahmacun almıştım akşam 22 de düşün :KK66:
Çok sevindim canım düzene girmene.
Ben seni etkilediysem kusura bakma canım.Süt öğünlerde içebiliriz.

Afiyet olsun canım. Özellikle su kısmı çok hoşuma gitti. Darısıda benim başıma.
İnşallah canım.
Kızlar ya şu ipi bulamıyorum ya canım ona da sıkılıyor. :KK66: ip atlamak istiyorum sabahları efil efilken. belki yeniden motive olmama yardımcı olacak. ama yok. Bulamıyorum. Yenisi mi alsam
Yenisini aldigin gün aksi gibi çıkar ortaya. Al bari hareket daha onemli

Canım onlar dönmedi de henüz hafta sonları bizim eve geçeceğim onu demek istemiştim. Bebek nasıl oldu canım bu ara. Umarım her şey yolundadır
Bebisim iyi şükürler olsun. Sağol.sorduğun için
Günaydın kızlar
Cuma gününe kadar sıkı tutup diyetleri hep birlikte aramıza yeni katılan arkadaşlarda dahil tartı resmi paylaşmaya var mısınız?

Çizelge de hazırlayalım herkesin boyu başlangıç kilosu vs
Evet iyi olur Canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım

C cerulean cuma mi verelim tartı resmini. Listeyi de o zaman yaparız. Motivasyon olur. Katılmak. isteyen leri yazarız kendimize geliriz biraz.
Şimdi anneme geldim yemek yiyorlardı bana uygun 'ları yedim. 4 saat ara oldu.
Öğle
1 tabak işkembe çorbası
1 kase yoğurt

C cerulean cuma mi verelim tartı resmini. Listeyi de o zaman yaparız. Motivasyon olur. Katılmak. isteyen leri yazarız kendimize geliriz biraz.
Şimdi anneme geldim yemek yiyorlardı bana uygun 'ları yedim. 4 saat ara oldu.
Öğle
1 tabak işkembe çorbası
1 kase yoğurt
Öyle yapalım canım. İyice saldık kendimizi. Ben en son kaç kilo oldum Allah bilir. Bu cuma ya kadar motivasyon olur dikkat ederiz.

Herkes cuma kilosunu, ilk hedefini ve kaç günde bu hedefe ulaşabileceğini yazar. Herkesin kendiyle yarıştığı bir yarışma olur.

Menülerle birlikte sporu ve su tüketimini de paylaşırız. Kızlar herkesin evinde yeşil çay var değil mi? İki fincan yeşil çaya da mı zorlasak kendimizi? Çok faydası oluyor ama ben şahsen nefret ediyorum yeşil çaydan..

Menülerle birlikte o günkü en büyük sorunumuzdan veya kendimiz için ne yaptık onu da yazabiliriz. Bu uyku olabilir :KK66:, anneme gittim sohbet ettim olabilir, bakıma dair bir şey olabilir.

Hep beraber şekillendirelim bu süreci kızlar önerisi olanlar buyursun lütfen :KK66:

Canım çalıştığımız zamanlar 3 öğün yapıyoruz. Ben evdeyim 2 öğün yapiyorum. Hoşgeldin bu arada. Bugün neler yedin ??
Sabah kahvaltim
3 pastırma li yumurta
3 zeytin
Bol peynir
2 ceviz 4 kayısı
Domates salatalık
Çay
Bugün sağlam bir kahvaltı yaptım kuzum
Omlet
Domates salatalık
Yeşil zeytin
Ve kabak