• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Canım yarın katmer yerine kuru meyve çerez veya kaymak fıstık ye
İnsan şekere tekrar alışınca tak diye bırakamıyor hemen
Geçiş döneminde kuru meyve çerez sonra onları da bırakırsın yeterki o cısları yeme daha güzel şeyler varken :KK66:
Tamam canım öyle yapacağım.inşallah.

yenidencan yenidencan canım akşam yemeğini kaçta yiyorsun?

Kızlar reglken sıfır karbonhidrat politikası izlemek de iyi değil. Bugün çok fena miğdem bulandı mesela insan sonuçta kan kaybediyor. Ben de yemeliydim kayısı filan ..
Evet canım kuru kayısı ceviz çok mutlu ediyor insani.yanında bulunsun.

Kızlar çok şükür cuma gününden bu yana akşam yeme ataklarım olmadı. O gün canım yenidencan yenidencan burada fıstık fındık konuşa konuşa fıstık içine daldım ne kadar yedim hatırlamıyorum. Sonra yarım litre süt dikmişim kafaya su niyetine kalorisiz ya susadım herhalde :KK66: ardından bir de dışarı çıkıp lahmacun almıştım akşam 22 de düşün :KK66:
Ben buna regl onces i çılgınlığı derim anca başka açıklaması yok.bende öyleyim su an.

Kızlar iyi akşamlar
Akşamı kaçta yedim hatırlamıyorum
4 şiş kusbasi
Domates
Az yufka ekmek

Gel gorki biraz önce ' Dondurma yedim.dayanamadım. sıkılıyorum ben evde öyle evin işleri ile uğraşıyorum. Kendime ödül gibi geldi. Ama bugün ki menume bakınca şeker manyağı oldu vücudum.nolacagim ben.

merhabalar kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. son 6 ayda 10 kilo aldım ve çok rahatsızım bu durumdan. ilk önce gece yemeklerini kesmek ve gün içinde meyve ara öğünleriyle iştahımı dengelemek istiyorum. siz açlığınızı batırmak ya da metabolizmanızı hızlandırmak için neler yapıyorsunuz.
Metabolizmamizi hızlandırmak icin sade türk kahvesine hindistan cevizi yağı ekliyoruz.açlık hissedince ayran içiyoruz. Mümkünse iki öğün yapıyoruz..biraz ara verdik ama başlayacağız yarın inşallah. Ben sanırım karatay la 15 kilo.verdim. Ama araya hastalık girdi. Rabbim tekrar başlamayı nasip etsin. Ne diyim.

Kızlar ofiste işler çok yoğun
bir proje yönetim kuruluna gidiyor, herkeste bir panik

Bizimkiler memlekete varınca bir curcuna başlamış. Sürekli sorunlardan bahsediyorlar. Stres oldum uzakta olmama rağmen
Stresle başa çıkma yollarından biri de spor ama bize yemek yemek daha kolay geliyor.Nazar değdi bize galiba bir dağıldik..

Kızlar bebeğim hastaneden çıkalı 1 hafta oldu. Hastane işi 2 hafta sürdü git gel. Psikolojik yani de çok ağır oldu.Benim buhranim yeni yeni geçiyor. Gobegim kocaman oldu tatil işi bebisim rahat edemez diye yattı. Kaldım mi 2 ay buralarda. Anneme gidemiyorum başı kalabalık. Bir arkadaşım yok gidip kahve içeceğim. 3 çocuk peşimde. Ev yemek uyku 3geni arasında dönüp dururken birde diyete baslayamiyorum. Bir hoş oldum. Kilo almak ne kolay ismis. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.Allah yardım etsede 15 kilo daha versem ne kadar hoş olur ama ufukta yok gibi.

Metabolizmamizi hızlandırmak icin sade türk kahvesine hindistan cevizi yağı ekliyoruz.açlık hissedince ayran içiyoruz. Mümkünse iki öğün yapıyoruz..biraz ara verdik ama başlayacağız yarın inşallah. Ben sanırım karatay la 15 kilo.verdim. Ama araya hastalık girdi. Rabbim tekrar başlamayı nasip etsin. Ne diyim.

çok geçmiş olsun canım benim. teşekkürler yanıtın için. Allah yardımcımız olsun :)

Canım hoşgeldin aramıza
Aynı durumdayız bu gece yemelerinden son 1.5 yılda 7 kg aldım veremediğim
Menü paylaşmaya başlasana, Karatay yapıyoruz biz canım

teşekkürler canım benim hoşbuldum
bu sabah haşlanmış yumurta, siyah zeytin, domates salatalık ve bir dilim tb ekmeği yedim.
devamında da istikrarla ilerliycem inşallah
hepimize kolay gelsin :)

Kızlar gunaydin keyifler nasıl?? C cerulean tartı resmi koyalim bu Sabah tartilmadim yarın olabilir.tamam dersen. Bir gün mu hergün mu koyacağız.
Sabah kahvaltim
2 Kıymalı yumurta
4 zeytin
4 kayısı
2 ceviz
Peynir iki kibrit kurusu
Domates salatalık
Çay
Allah a şükür başladım bugün.
yenidencan yenidencan canım Allah yardimci in olsun canım.

Kızlar bir türk kahvesi olsa da icsek biraz sohbet etsek. Bugün herkes yoğun. Allah yardimcin İz olsun. Bende bebisi uyutacagim.kahvaltı bitimi 10 30 i buldu akşam yemegime cook var.

2 fincan kahvemi içtim acligimi bastırdı. Akşam için hazırlık yapayim bari. Salata için malzemeleri yikayayim. Mutfağı toplayayim zaman geçsin.

Merhaba kızlar
Ofiste bugün çok stresliyim .. allahtan 1-1.5 saat sonra çıkacağım. pazartesi salı da stresli olacak sonra inşallah rahatlarım. .

Merhaba kızlar
Ofiste bugün çok stresliyim .. allahtan 1-1.5 saat sonra çıkacağım. pazartesi salı da stresli olacak sonra inşallah rahatlarım. .
Canım dünde bahsetmistin çalışanı Allah sever. Allah yardimcin olsun.eve git bir dus al dinlen. İyi gelir inşallah.

Back
X