• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Canım günaydın
Bugün karatay kahvaltısı yapayım diyordun ama şeytana uydum gene nefsime yenildim.
Kahvaltim
2 yumurta
Az katmer
2 baklava
1 salkım üzüm
Az peynir
Yoğurt

İnşallah öğleden sonra ki yemeklerimde duzeltecegim. Başlamak istiyorum Ama o kadar tatlı yedim ki birakamiyorum. Siz neler yaptınız. Kahvaltim karatay da olmasa yazayım göreyim ne yemisim dedim. Yerken gözüm görmüyor çünkü.
Canım tatlıya başlayınca ben de birakamiyorum hemen
tadı güzel beyin istiyor sürekli
senin kahvaltı paylaşımınla motive oldum bak bugünü diyete uygun geçireceğim

Kızlar ofiste işler çok yoğun
bir proje yönetim kuruluna gidiyor, herkeste bir panik

Bizimkiler memlekete varınca bir curcuna başlamış. Sürekli sorunlardan bahsediyorlar. Stres oldum uzakta olmama rağmen

Bizimkiler memlekete varınca bir curcuna başlamış. Sürekli sorunlardan bahsediyorlar. Stres oldum uzakta olmama rağmen
Bu ailevi sorunlar geniş ailevi sorunlar yani hiç bitmez zaten. İnsanların ihtiyaçları istekleri de hiç bitmez. Stres olmamak elde. Değil. Mümkün olduğunca cislardan uzak dur ben ettim sen etme canım. Aklım hala çayın yanında ceviz yesemmi diyor kayisinin içine koyup sabahki şekerler kesmedi beni:110:

Canım günaydın
Bugün karatay kahvaltısı yapayım diyordun ama şeytana uydum gene nefsime yenildim.
Kahvaltim
2 yumurta
Az katmer
2 baklava
1 salkım üzüm
Az peynir
Yoğurt

İnşallah öğleden sonra ki yemeklerimde duzeltecegim. Başlamak istiyorum Ama o kadar tatlı yedim ki birakamiyorum. Siz neler yaptınız. Kahvaltim karatay da olmasa yazayım göreyim ne yemisim dedim. Yerken gözüm görmüyor çünkü.
Afiyet olsun canım.benim gibi kutunun yarısını yememişsin en azından.Ama artık geri başmamalıyız 94 e dayandım.

Afiyet olsun.bak sen benden iradeli çıktın. Allah artırsın iradeni inşallah. Aman bozma bugün devam akşam ne kaçamak yapacaksan peşin belirle öğlen ye kuruyemiş i.
Amin canım inşallah artar irademiz.Akşam yemeği sonrasından korkuyorum. İşteyken milletin önünde tıkınıp duramıyor insan.Ama akşam bebek uyuyunca ne yediğimi bilmiyorum. Daha sonra da gün boyu diyete uydum diye kızıyorum kendime.

Yarım saat yürüdüm ama yediklerime karşılık olmadi çok yedim çünkü. O kadar tatlı yediğim için 2.lt.su icmisim. Allah yardımcımız olsun.
Çok iyi etmişsin canım.bu başlangıç inşallah. Hergün 30 dk kaçamaksız yürüdüğümüsü düşünsene inşallah.
Artık tatlı yemeyelim , meyve kayısı kurusu yetsin bize.

Canım senin çözemiyeceğin birşeyse lastrose6 lastrose6 nın dediği gibi hiç takılma.

Bu ailevi sorunlar geniş ailevi sorunlar yani hiç bitmez zaten. İnsanların ihtiyaçları istekleri de hiç bitmez. Stres olmamak elde. Değil. Mümkün olduğunca cislardan uzak dur ben ettim sen etme canım. Aklım hala çayın yanında ceviz yesemmi diyor kayisinin içine koyup sabahki şekerler kesmedi beni:110:
Ara öğün yapıyorum ben de kayısı kurusu yiyebiliriz bence birkaç gün bir hafta.AMaa sonra sadece öğünlerde inşallah.ben çantama poşete kuduttuıum kayısılardan koydum.artık kurabiye yerine ondan yiyeceğim.

merhabalar kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. son 6 ayda 10 kilo aldım ve çok rahatsızım bu durumdan. ilk önce gece yemeklerini kesmek ve gün içinde meyve ara öğünleriyle iştahımı dengelemek istiyorum. siz açlığınızı batırmak ya da metabolizmanızı hızlandırmak için neler yapıyorsunuz.

Canım yarın katmer yerine kuru meyve çerez veya kaymak fıstık ye
İnsan şekere tekrar alışınca tak diye bırakamıyor hemen
Geçiş döneminde kuru meyve çerez sonra onları da bırakırsın yeterki o cısları yeme daha güzel şeyler varken ;)

merhabalar kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. son 6 ayda 10 kilo aldım ve çok rahatsızım bu durumdan. ilk önce gece yemeklerini kesmek ve gün içinde meyve ara öğünleriyle iştahımı dengelemek istiyorum. siz açlığınızı batırmak ya da metabolizmanızı hızlandırmak için neler yapıyorsunuz.

Canım hoşgeldin aramıza
Aynı durumdayız bu gece yemelerinden son 1.5 yılda 7 kg aldım veremediğim
Menü paylaşmaya başlasana, Karatay yapıyoruz biz canım

Kızlar çok şükür cuma gününden bu yana akşam yeme ataklarım olmadı. O gün canım yenidencan yenidencan burada fıstık fındık konuşa konuşa fıstık içine daldım ne kadar yedim hatırlamıyorum. Sonra yarım litre süt dikmişim kafaya su niyetine kalorisiz ya susadım herhalde :KK66: ardından bir de dışarı çıkıp lahmacun almıştım akşam 22 de düşün :KK66:

Ara öğün yapıyorum ben de kayısı kurusu yiyebiliriz bence birkaç gün bir hafta.AMaa sonra sadece öğünlerde inşallah.ben çantama poşete kuduttuıum kayısılardan koydum.artık kurabiye yerine ondan yiyeceğim.
Taze kuru kayisi gibisi yok.bende onlarla bastirayim tatlı arzumu.

Back
X