Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın canım
her şey tamamda o simitle iki paket bisküvi olmamış
bari bu zımbırtıları yemeyelim gözüm ya

Ben de bu sabah tartildım 61.1 kg geldim, ne emeklerle 57 olmuştum
artık cuma ve pazartesi günleri buradan tartı resmi paylaşacağım bir gece önce yemek komasına girmis olsam bile
akıl fikir ver allahım bana diye dua eder oldum her sabah ; )
 
Kızlar günaydın.
Allah yardımcımız olsun. İnşallah geri başlayabiliriz. Benim canım sürekli tatlı istiyor. Dün şöbiyet aldım en iyi pastanede n ama tadı hiç hoşuma gitmesi. Şimdi baklava çekiyor canım. İşin kötüsü hiç donesim yok geçmişe.
 
Canım yarın hepimiz tartı resmi mi paylaşsak
belki utancimizdan biraz çeki düzen veririz kendimize
ben bir süre tartı resmi paylaşmayı düşünüyorum
özellikle pazartesileri kendimi baskı altına almadan olmiycak bu iş
 
Aldık aldık ben nerelere vardım tahmin bile etmek istemiyorum. Çok haklısın canım yedikçe battı balık yan gider dedim heralde
Ama bence 4.5 kilo almış olamazsın diye düşünüyorum. Adet dönemin yakın mı canım?
İnşallahhhhh hepimiz biran önce toparlanırız.
 
Günaydın canım , Amin canım.yardıma ihtiyacımız olduğu kesin.bu tatlı yeme isteği ne olacak.sen gene kayda değer birşey yemişsun benimkiler yanında.
 
Olabilir canım , yalnız ben yememi azcık düzene koyabilsem de öyle başlasam. Hergün artan kilomu görürsem iyice salıverir miyim acaba?
 
Canım belki yarım kilosu ödendir havalar sıcak vs
ama aldım. İzine ayrıldığım hafta 57 yi gördükten sonra 1 kg aldım. O hafta çok sıcakti, yollarda telef oldum. Eve geldim sinir ve yeme krizi akşam akşam
izinli olduğum hafta iki kilo aldım nutella lar kaymalklar
geçen hafta da bir gün durup bir gün gece yiyordum

Canım yeme krizleri kilo alma buz dağının sadece gorunen ucu altında neler yatıyor ona bakıp düzeltmeli
o düzelmeden zor gibi geliyor bana .. veriyorum ne emeklerle sonra tekrar alıyorum
benim taşınma işi çarşambaya ertelendi ..
 
Olabilir canım , yalnız ben yememi azcık düzene koyabilsem de öyle başlasam. Hergün artan kilomu görürsem iyice salıverir miyim acaba?
Canım ben kendim için demiştim, güzel canın bilir
bir an önce ama bu psikokojiden çıkmak için tartiyla yüzleşmek iyi olabilir
Ben bir kaç gün tartı paylaşacağım
diyete tekrar adapte olmaya başlayınca sık tartilmayi bırakırım yine ..
şu an bir silleye ihtiyacım var; )
 
Canım evet o bizdağını biz yapıyoruz kendimize zaten , arkasına saklanmak bazı şeyleri saklamak için.Zaten artık insanlarda psikolojik sorunların artmasına neden olan şeylerin başında karşılıklı güvensizlik hissi diye düşünüyorum.
Derdini nereye nasıl anlatacan.midas ın hikayesi geliyor aklıma.
 
Zaten o gece yemeleri yok mu , bu kadar kiloya ulaşmamın sebeplerin en başında.insan her emzirmeye kalktığında 4 5 kurabiye yer mi?
Sanki eşimin umirsamazlığını vücudume kilo ekleyerek cizalandıracağımı düşünüyordum .İnşallah hepimizin bu gece yeme kdizleri bıcak keser gibi biranda biter.
 
Tamam canım , ben bu hafta sonuna kadar gece kaçamaklarından kurtulmaya çalışacağım inşallah sonuç iyi olur.tahminimce izne ayrılmama yaklaşık 20 gün var.3 kilo versem tatilde alacağım kiloları karşılamış olur en azından.
O silleden bana da lazım.
 
Selam kızlar bende katılabilir miyim :) Aktif mi burası gerçekten zayıflamam gerekiyorda artık aktif biyer daha faydalı olur hepimiz için diye düşündüm :) aslında cuma yarışmalarındaydım 7 8 kg kadar vermiştim izne ayrıldım en son. Geri dönemiyorum tartım bozuk düzenli bildirim yapamam diye.. birde cumaya kadar sıkıp cumadan sonra salıyor insan.. öyle olmasın her gün sıkmak istiyorım ben.. burası motive ediyor insanı.. kaç zamandır başlayıp bırakıyorum bir destek bulamıyorum.. o yüzden geldim yani :) şimdi şuan başlayabilirim tek aradığım destek :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…