• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Dün sabah
tareyağlı bazlama
Simit
reçel
Öğlen
Kısır 2 büyük tabak
1 kase sütlaç

Akşam
1 tabak yeşil fasülye ile yarım ekmek
Az ciğer
Ayran

Yemekten sonra
Kavrulmuş fıstık çekirdek
Dondurma
Kremalı bisküvi
yarım metro
Karışık meyve

Asıl menü şimdi
2 yumurta
Peynir
6 zeytin
3 kayısı
5 ceviz.
Yarın başlıyacaktım ama sabah kendimi öyle kötü hissettim ki.eeee tabi gecenin 11.30 unda kocavbir kase dondirma yersen olacağı bu.

İnşallah bugün benim için hepimiz için bir başlangıç olur ve eski düzenimize hatta daha sağlıklısına döneriz.
@lastrose6 yapabilecek miyiz inşallah 70 li rakamları görebilecek miyiz inşallah.

Asıl menü şimdi
2 yumurta
Peynir
6 zeytin
3 kayısı
5 ceviz.
Yarın başlıyacaktım ama sabah kendimi öyle kötü hissettim ki.eeee tabi gecenin 11.30 unda kocavbir kase dondirma yersen olacağı bu.
Canım bizde duygusal yeme var bu kesin yani. Cuma gece ben de aç olmadığım halde neler yedim. kötü uyuyorum sonra kafası kopmuş tavuk gibi geziyorum ertesi gün. Hepimiz aynıyız demek. Bugün başlaman iyi olmuş canım

Dün sabah
tareyağlı bazlama
Simit
reçel
Öğlen
Kısır 2 büyük tabak
1 kase sütlaç

Akşam
1 tabak yeşil fasülye ile yarım ekmek
Az ciğer
Ayran

Yemekten sonra
Kavrulmuş fıstık çekirdek
Dondurma
Kremalı bisküvi
yarım metro
Karışık meyve
Canım ben zamanında işlenmiş gıdalar hakkında ve karbonhidratlar hakkında o kadar şey okudum ki en buhran halimde bile elim bazı şeyleri yemeye varmaz. Diyet beyni eğitmek gibi bir şey. Sana da tavsiyem yeme içme üzerine ne kadar kitap buluyorsun oku. Çok iyi bir yatırım bu. Karatayın videolarını seyret. Motivasyon olur

Kızlar merhaba uzun zamandır yazmamisim. Hastane de Bunaldim.ne yaptığımı bilmiyordum. Yeni yeni kendime geliyor gibiyim. Daha da iyi olacagim inşallah.
Şimdilik ne olursa yerim havssindayim kuru kayısı ve dondurmaya bayılıyorum.
Öpüyorum sizi. Bugün pazar yoğurt ve yemek yapılacak firsa t buldukça yazacağım

Kızlar akşam yemegimi yedim.3 küçük karniyarik üzüm yoğurt. Az ekmek. Çay olsa da icsek.ama iş çok bitiremedim

Kızlar akşam yemegimi yedim.3 küçük karniyarik üzüm yoğurt. Az ekmek. Çay olsa da icsek.ama iş çok bitiremedim
Canım hoşgeldin tekrar. Hastane işleri kolay değil. Farklı ortam, değişik bir psikoloji. Beni de sarsardı

O iş bitmez canım. Ben bugün boş evin işini bitiremeden. Evleri süpür çamaşır yıka derken. Mutfağın işi yetiyor zaten. Yemek bulaşık hiç bitmiyor

Kızlar bugün homini gırtlak bir pazar oldu
Kilom artık 57 de değil, almışım son günlerde..

Sabah 9:00
- 2 yumurtalı omlet
- biraz yoğurt, domates
- 1/3 H. Cevizi
- 500 ml H. Cevizi suyu

Öğle 12:00
- z. Yağlı kabak spagetti
- yoğurt, salçalı sos, beyaz peynir üzerine
- baya süt
- baya fıstık içi
- biraz badem
- 3-4 kuru incir

Akşam 15:30
- 1/2 porsiyon döner üzerine kaşar erittim
- 1/2 yeşil elma

İncir, fıstık ve badem faslı olmamalıydı
Normalde ölsem meyve yemem. Şu son dönemlerde her şeyi yemeye başladım
Günü erken kapattım, sabah 6:00'ya kadar inşallah vücut harcar ..

Günaydın kızlar.
C cerulean menü paylaşecaktım değil mi?
Ama dün akşam ve gecesi benim diyet güme gitti.
Ne yapayımnerelere gideyim bilmiyorum. Beynim bana oyun oynuyor. Bir yerlerde bir kızgınlık var onu yiyerek bastıracağını düşünüyor.
Akşam
Tavuk haşlama
Domates salatalık soğan
Saat 10 dan sonra
Avuç avuç kavrulmuş fındık
1 tabak kayısı
1 salkım üzüm
Biraz simit
Gece bebeği emzirmeye kalktıkça bitirdiğim 2 paket bisküvi

Günaydın canım :KK200::KK200:
Canımmmm:KK19:
Canım bizde duygusal yeme var bu kesin yani. Cuma gece ben de aç olmadığım halde neler yedim. kötü uyuyorum sonra kafası kopmuş tavuk gibi geziyorum ertesi gün. Hepimiz aynıyız demek. Bugün başlaman iyi olmuş canım
Çok doğru bir tesbit canım tamamen psikolojik çok haklısın.
Kafası kopmuş tavuk :halay:gibiyim aynen.

Back
X