- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.161
Canım hep beraber başarıriz inşallahBen de ptesi yapayım çerez orucu inşallah. Canım çomgüzel önerilerde bilunuyorsin teşekkürler.inşallah bende de işe yarar.
İnşallah canım , inşallah.Canım hep beraber başarıriz inşallah
Canım Allah kolaylık versin. Bu ter boşalması annemde de var.. menopoz dan diyor. Sen de havadan mı canım?İyi akşamlar kızlar. Bebeği sallıyorum ve her yerimden ter boşanıyor binaltıcıc bir hava var.
Canım bizde duygusal yeme var bu kesin yani. Cuma gece ben de aç olmadığım halde neler yedim. kötü uyuyorum sonra kafası kopmuş tavuk gibi geziyorum ertesi gün. Hepimiz aynıyız demek. Bugün başlaman iyi olmuş canımAsıl menü şimdi
2 yumurta
Peynir
6 zeytin
3 kayısı
5 ceviz.
Yarın başlıyacaktım ama sabah kendimi öyle kötü hissettim ki.eeee tabi gecenin 11.30 unda kocavbir kase dondirma yersen olacağı bu.
Canım ben zamanında işlenmiş gıdalar hakkında ve karbonhidratlar hakkında o kadar şey okudum ki en buhran halimde bile elim bazı şeyleri yemeye varmaz. Diyet beyni eğitmek gibi bir şey. Sana da tavsiyem yeme içme üzerine ne kadar kitap buluyorsun oku. Çok iyi bir yatırım bu. Karatayın videolarını seyret. Motivasyon olurDün sabah
tareyağlı bazlama
Simit
reçel
Öğlen
Kısır 2 büyük tabak
1 kase sütlaç
Akşam
1 tabak yeşil fasülye ile yarım ekmek
Az ciğer
Ayran
Yemekten sonra
Kavrulmuş fıstık çekirdek
Dondurma
Kremalı bisküvi
yarım metro
Karışık meyve
Canım hoşgeldin tekrar. Hastane işleri kolay değil. Farklı ortam, değişik bir psikoloji. Beni de sarsardıKızlar akşam yemegimi yedim.3 küçük karniyarik üzüm yoğurt. Az ekmek. Çay olsa da icsek.ama iş çok bitiremedim
CanımmmmGünaydın canım
Çok doğru bir tesbit canım tamamen psikolojik çok haklısın.Canım bizde duygusal yeme var bu kesin yani. Cuma gece ben de aç olmadığım halde neler yedim. kötü uyuyorum sonra kafası kopmuş tavuk gibi geziyorum ertesi gün. Hepimiz aynıyız demek. Bugün başlaman iyi olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?