Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın kızlar
bugün sabaha nedense gergin ve stresli uyandım
başımdan aşağı kaynar sular döküluyor derler ya öğle bir stres var üzerimde ..

Regl yaklaşıyor ondan olsa gerek ...
Kadınlar.için hayat çok zor sürekli değişiyor hormonları. Bizim saçlarınız Troid hastası olduğumuz için çok dökülüyor. Yakında kel kalırsak sasmayacagim. Troid değerleri ne alemde hiç bilmiyorum.evde olmak cogu düzeni altüst ediyor. Olanlarımız bile zamanında icemiyorum.
Sende su evi bir düzene soksaydin insana stres yaratıyor ne olacak nasıl olacak. İnşallah kolaylikla halledersin herşeyi.

Canım uykusuzluk düzensiz uyku de insanın psikolojisi ni etkiliyor.
Ben sadece sessizlikte uyumak istiyorum. Kızlar.ne yesem mutlu etmiyor beni. Aç değilim ama hep.ne.yesem napsam diye düşünür oldum.

lastrose6 canım ilaçlarını ihmal etme lütfen metabolizma calışmalı. alarm kur telefonuna hatırlamak için

Eve dönmenize sevindim canim. Günlerdir hastanedesiniz. Geçmiş olsun tekrar canım

Canım karataya kaldigin yerden devam etmelisin. Sen iyi gidiyordun, hastane işi dikkatini dağıttı

Ben sadece sessizlikte uyumak istiyorum. Kızlar.ne yesem mutlu etmiyor beni. Aç değilim ama hep.ne.yesem napsam diye düşünür oldum.
Canım yorgunsun ve mutluluğu yemekte arıyorsun. Dinlenmeye ihtiyacın var senin daha fazla yemek yemeye değil ..

Canım yenidencan fıstık yerine badem yeme imkanın var mı? Fıstık fındık kaju karbonhidratı bol yemişler ondan bağımlılık yapıyorlar yedikçe yediriyorlar. Bir kase badem yiyemem ben ama kase kase fıstık yiyebilirim

Günaydın arkadaşlar , hayırlı cumalar.
C cerulean menü paylaşsam daha mı kötü hissedirim diye yazmıyorum.Ama inşallah ptesiden itibaren başlıyayım canım.İlgine de çok teşekkür ederim.
Fıstık olayına gelince daha ucuz ya onun da etkisi var sanırım tabakçtabek yiyebililorum kilosu 8 -10Tl.Badem 50tl.Ama şuan şey düşündüm acaba pahalı olunca daha mı az yerim.birçoturuşta nerdeyse yarım kilo yiyırum bazen.

Offff nedir bunlar,en sevdiklerim.Nasıl sabrediyorsun hele de baklava ev baklavası mı?aRTIK EVİNDE BULUNMAYACAK GERÇİ MAŞALLAH İRADEN ÇOK GÜZEL İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER CANIM.

Amin canım ,Allahım şifa versin tüm hastalarımıza.Çocuklar seni ve bebeği çok özlemiştir kesin siz eve dönünce ne yaptılar?
Benim de karnım ve bağırsaklarım şiş ne olacak bilmem böyle inşallah geri dönüp emeklerimiz boşa çıkarmayız.Yeniden biryerden başlamak gerekiyor ama şuan o iradeyi nedense kendimde bulamıyorum ya da yediklerimden vazgeçmek istemiyorum.
Kayısı kuruttuk geçen hafta daha doğrusu serdik.Hafif suyunu çekmiş tama kurumamış o tat o aroma beni benden aldı yerken çok hoşuma gitti.Şeftali ve kirazın glisemik endeksi daha düşük ama kayısının kavunun kokusuna zaten bayılıyorum.

Günaydın kızlar

Canım yenidencan uzun zamandır çerez almıyorum badem 30 - 35 TL ydi. İthal badem se tabi döviz den dolayi fiyatlar fırlamış olabilir.

Canım ben bütün çerez aşkımı ayçiçek çekirdeğine yonlendirdim. Bir pakette 250 gr oluyor. Bir oturuşta hepsini bitiremez insan. eziyetli kabuğun dan çıkarması. Beni bunalım anlarimda baya frenliyor. Tartıya da yansimiyor o zaman. Sen de ayçiçek çitlemelisin canım

Bu tavsiyeni deneyeceğim canım.Sen dedikten sonra zaten fıstığın yanına ayçekirdeği de ilave edildi bazen çiğ bazen kavrulmuş.Aslında bunları yemeyi sorun etmeyeceğim ama benim sorunum gece geç saatte yemem.İnşallah Allahım irademizi ve gücümüzü arttırır da kaldığımız yerden devam ederiz.İhaleden sonra eşimin memleketine gideceğiz beni kötü eleştiren kiloma garip yorum yapanlara azmimi göstermek istemiştim ama istediğim sonuca henüz ulaşamadım.Bir 5 kilo daha verseydim iyiydi ama ramazan başlangıcından bu yana galiba toplamda 1,5 kilo veremesim.92 lerde takıldım kaldım.

Canım badem alma boşver menüyü de pazartesinden sonra paylaşırsin yenidencan stres yapmayın yeter ki canım. Hafta sonu erken kapatmaya çalış günü ama canım yenidencan en azından bunu yapabiliriz.

Kizlar annemler dönsün antep ten ben de bozacağım diyeti. Ama 5 hafta var daha allahtan o zamana iyice toparlar im inşallah

Aynı durumdayız canım tamamen aynı şeyleri hissediyorum yalnız bendeki fark yemek yedikten sonra kendimi aç hissediyorum bu ara.Karnım tıka basa dolu olduğu halde.Karbonhidratlardan mı acaba?
Sen bu ara çok yoruldun ,gerildin canım bebeklerimiz toparlansın inşallah moral bulup yeniden başlarız.
Şöyle uzun sihirli değneklerimiz olsa da yasak şeyler yiyeceğimizde birbirimizi dürtsek, ellere şöyle bi şaklatsak.

Canım alskanlilarimiz değişmediği sürece Tartıya yansimiyor işte. Ben de ayniyim. Dun akşam 8'de kaşar yedim mesela. Ölsem veremem o gün kilo almadiysam daha ne..

Ben pazardan kiloyla alıyorum canım,bazen teflon tavada kavuruyorum taze taze oluyor yemesi şahane hele fıstık taze kavrulmuşsa offfff ne olacak benim bu halim bilmem.Kotumun arası erimeye başladı yenisini almam lazım ama hiç gidip o kabindeki aynaya bakasım yok.

İnşallah kapatabilirim canım.Yemek yemek benim için bir mutluluk bir zevk kaynağı sanki.
@cerulean annenler elleri dolu gelecek tabi ,diyeti bozmamaya imkan var mı?

Canım alskanlilarimiz değişmediği sürece Tartıya yansimiyor işte. Ben de ayniyim. Dun akşam 8'de kaşar yedim mesela. Ölsem veremem o gün kilo almadiysam daha ne..
Benimki bağımlılık seviyesinde galiba canım,çünkü onu yemezsem birşeyleri eksik yapmışım gibi hissediyor uyuyamıyorum bile.8 de yediğin kaşarın sıkıntı olacağını sanmıyorum canım karataya göre ama senin bünyen daha erken saatte kapatmaya alışık olduğu için belki öyle oluyor.

Canım çerez hem yağlı hem çıtır çıtır beyin bayılıyorumus. Ben 12. Aydan bu yana bırakmak için kaç defa 21 günlük çerez oruclarina başladım. Her günün sonuna bir arkadasim var ona mesaj atıyordum bugunu tamamladim diye. Böyle zar zor törpüledim.

Ben de ptesi yapayım çerez orucu inşallah. Canım çomgüzel önerilerde bilunuyorsin teşekkürler.inşallah bende de işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…