- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.141
Kadınlar.için hayat çok zor sürekli değişiyor hormonları. Bizim saçlarınız Troid hastası olduğumuz için çok dökülüyor. Yakında kel kalırsak sasmayacagim. Troid değerleri ne alemde hiç bilmiyorum.evde olmak cogu düzeni altüst ediyor. Olanlarımız bile zamanında icemiyorum.Günaydın kızlar
bugün sabaha nedense gergin ve stresli uyandım
başımdan aşağı kaynar sular döküluyor derler ya öğle bir stres var üzerimde ..
Regl yaklaşıyor ondan olsa gerek ...
Canım uykusuzluk düzensiz uyku de insanın psikolojisi ni etkiliyor.
Canım yorgunsun ve mutluluğu yemekte arıyorsun. Dinlenmeye ihtiyacın var senin daha fazla yemek yemeye değil ..Canım uykusuzluk düzensiz uyku de insanın psikolojisi ni etkiliyor.
Ben sadece sessizlikte uyumak istiyorum. Kızlar.ne yesem mutlu etmiyor beni. Aç değilim ama hep.ne.yesem napsam diye düşünür oldum.
Offff nedir bunlar,en sevdiklerim.Nasıl sabrediyorsun hele de baklava ev baklavası mı?aRTIK EVİNDE BULUNMAYACAK GERÇİ MAŞALLAH İRADEN ÇOK GÜZEL İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER CANIM.Canım saydıkların, baklava, kadayıf çiğ veya pişmiş
fıstık içleri, üzüm pekmezinden bastık yapıyorlar, cevizli sucuk, fıstıklı muska sürekli mevcut bizim evde
Boğaz için ölüyoruz ailecek
Evet @MenekseSare bekliyoruz canım.Sık sık uğra hem sohbet ederiz.Bebek nasıl?Canım sen de menü paylaşmaya başla
Amin canım ,Allahım şifa versin tüm hastalarımıza.Çocuklar seni ve bebeği çok özlemiştir kesin siz eve dönünce ne yaptılar?Herkese günaydın.
Bugün evimizdeyiz çok şükür. Bebeğim iyi 6 iğne ile devam edeceğiz tedaviye. Allah daha beterinden korusun. Sifa bekleyenlere acil sifa versin inşallah. Diyet yapmayı özledim karnım şiş gezmekten rahatsızım. Ama meyve lerden çok memnunum. Kayısı ağaçlarının azaldı. Sonuna geldi. Artık ondan yiyorum. Bitmeden.
Bu tavsiyeni deneyeceğim canım.Sen dedikten sonra zaten fıstığın yanına ayçekirdeği de ilave edildi bazen çiğ bazen kavrulmuş.Aslında bunları yemeyi sorun etmeyeceğim ama benim sorunum gece geç saatte yemem.İnşallah Allahım irademizi ve gücümüzü arttırır da kaldığımız yerden devam ederiz.İhaleden sonra eşimin memleketine gideceğiz beni kötü eleştiren kiloma garip yorum yapanlara azmimi göstermek istemiştim ama istediğim sonuca henüz ulaşamadım.Bir 5 kilo daha verseydim iyiydi ama ramazan başlangıcından bu yana galiba toplamda 1,5 kilo veremesim.92 lerde takıldım kaldım.Canımyenidencan fıstık yerine badem yeme imkanın var mı? Fıstık fındık kaju karbonhidratı bol yemişler ondan bağımlılık yapıyorlar yedikçe yediriyorlar. Bir kase badem yiyemem ben ama kase kase fıstık yiyebilirim
Aynı durumdayız canım tamamen aynı şeyleri hissediyorum yalnız bendeki fark yemek yedikten sonra kendimi aç hissediyorum bu ara.Karnım tıka basa dolu olduğu halde.Karbonhidratlardan mı acaba?Canım uykusuzluk düzensiz uyku de insanın psikolojisi ni etkiliyor.
Ben sadece sessizlikte uyumak istiyorum. Kızlar.ne yesem mutlu etmiyor beni. Aç değilim ama hep.ne.yesem napsam diye düşünür oldum.
Canım alskanlilarimiz değişmediği sürece Tartıya yansimiyor işte. Ben de ayniyim. Dun akşam 8'de kaşar yedim mesela. Ölsem veremem o gün kilo almadiysam daha ne..Bu tavsiyeni deneyeceğim canım.Sen dedikten sonra zaten fıstığın yanına ayçekirdeği de ilave edildi bazen çiğ bazen kavrulmuş.Aslında bunları yemeyi sorun etmeyeceğim ama benim sorunum gece geç saatte yemem.İnşallah Allahım irademizi ve gücümüzü arttırır da kaldığımız yerden devam ederiz.İhaleden sonra eşimin memleketine gideceğiz beni kötü eleştiren kiloma garip yorum yapanlara azmimi göstermek istemiştim ama istediğim sonuca henüz ulaşamadım.Bir 5 kilo daha verseydim iyiydi ama ramazan başlangıcından bu yana galiba toplamda 1,5 kilo veremesim.92 lerde takıldım kaldım.
Ben pazardan kiloyla alıyorum canım,bazen teflon tavada kavuruyorum taze taze oluyor yemesi şahane hele fıstık taze kavrulmuşsa offfff ne olacak benim bu halim bilmem.Kotumun arası erimeye başladı yenisini almam lazım ama hiç gidip o kabindeki aynaya bakasım yok.Günaydın kızlar
Canımyenidencan uzun zamandır çerez almıyorum badem 30 - 35 TL ydi. İthal badem se tabi döviz den dolayi fiyatlar fırlamış olabilir.
Canım ben bütün çerez aşkımı ayçiçek çekirdeğine yonlendirdim. Bir pakette 250 gr oluyor. Bir oturuşta hepsini bitiremez insan. eziyetli kabuğun dan çıkarması. Beni bunalım anlarimda baya frenliyor. Tartıya da yansimiyor o zaman. Sen de ayçiçek çitlemelisin canım
İnşallah kapatabilirim canım.Yemek yemek benim için bir mutluluk bir zevk kaynağı sanki.Canım badem alma boşver menüyü de pazartesinden sonra paylaşırsinyenidencan stres yapmayın yeter ki canım. Hafta sonu erken kapatmaya çalış günü ama canım yenidencan en azından bunu yapabiliriz.
Kizlar annemler dönsün antep ten ben de bozacağım diyeti. Ama 5 hafta var daha allahtan o zamana iyice toparlar im inşallah
Benimki bağımlılık seviyesinde galiba canım,çünkü onu yemezsem birşeyleri eksik yapmışım gibi hissediyor uyuyamıyorum bile.8 de yediğin kaşarın sıkıntı olacağını sanmıyorum canım karataya göre ama senin bünyen daha erken saatte kapatmaya alışık olduğu için belki öyle oluyor.Canım alskanlilarimiz değişmediği sürece Tartıya yansimiyor işte. Ben de ayniyim. Dun akşam 8'de kaşar yedim mesela. Ölsem veremem o gün kilo almadiysam daha ne..
Canım çerez hem yağlı hem çıtır çıtır beyin bayılıyorumus. Ben 12. Aydan bu yana bırakmak için kaç defa 21 günlük çerez oruclarina başladım. Her günün sonuna bir arkadasim var ona mesaj atıyordum bugunu tamamladim diye. Böyle zar zor törpüledim.Benimki bağımlılık seviyesinde galiba canım,çünkü onu yemezsem birşeyleri eksik yapmışım gibi hissediyor uyuyamıyorum bile.8 de yediğin kaşarın sıkıntı olacağını sanmıyorum canım karataya göre ama senin bünyen daha erken saatte kapatmaya alışık olduğu için belki öyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?