• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Zaten o gece yemeleri yok mu , bu kadar kiloya ulaşmamın sebeplerin en başında.insan her emzirmeye kalktığında 4 5 kurabiye yer mi?
Sanki eşimin umirsamazlığını vücudume kilo ekleyerek cizalandıracağımı düşünüyordum .İnşallah hepimizin bu gece yeme kdizleri bıcak keser gibi biranda biter.
Canım yazacak çok şey var. Hayatımız stres. Anne baba, kardeş, karı koca ilişkilerimiz tuhaf. Bir evin yükü nasıl bir kadının üzerinde olur. Yemek, temizlik, çocuk vs

Canım sen 36 bedene düşşünce eşin yandım yandımlara düşüyormuş beni begenmez artik boşayabilir diye. ;)

İyi canım çok şükür bende de fazla fazla kilolar var madem ben de sizden birşeyler öğrenip yediklerime dikkat edeyim
İnşallah canım , biryerden başlamak gerekiyor.Allahım sağlık versin hepimize.Yediklerimize dikkat edersek daha sağlıklı oluyoruz tabi. Hele bir de hareket yürülüşle iş tamam.

Ben de menu yok ki canım ne bulursak yiyoruz bazen de hiç yemiyorum kilo vermek için ama herseyden canımız çekiyor ben sizin menülerinizi takip edeyim
Tabi canım , senin bebeğin daha küçük .Bebek ek gıdaya geçince evde mecburen birşeyler yapılıyor hele 1 yaşına geçince.
Takipte kal.ne bulursan yediğini Paylaş canım sorun yok.Hepimiz o yerlerden geldik.kuru ekmek domates ekmek yediği günler oluyor insanın.

Selam kızlar bende katılabilir miyim :) Aktif mi burası gerçekten zayıflamam gerekiyorda artık :KK43: aktif biyer daha faydalı olur hepimiz için diye düşündüm :) aslında cuma yarışmalarındaydım 7 8 kg kadar vermiştim izne ayrıldım en son. Geri dönemiyorum tartım bozuk düzenli bildirim yapamam diye.. birde cumaya kadar sıkıp cumadan sonra salıyor insan.. öyle olmasın her gün sıkmak istiyorım ben.. burası motive ediyor insanı.. kaç zamandır başlayıp bırakıyorum bir destek bulamıyorum.. o yüzden geldim yani :) şimdi şuan başlayabilirim tek aradığım destek :)
Merhaba , hoşgeldin canım Elbette katılabilirsin. Elimizden geldiğince yazmaya çalışıyoruz.iş ev çocuklar derken hiç yazamadığımız günler oluyor.
Ama C cerulean sağolsun günlüğümüzü ayakta tutuyor.

İyi akşamlar kızlar
bugün eve taşındım ; ) Benim için yeni bir sayfa açılmıştır :KK54:

Sabah 5:40'ta uyandım dün akşam yetistiremedigim eşyaları toparladım. 7:20'de evden çıktığımda dünyanı n işini yapmıştım , 9:10'da ofisteydim
erkek kardeşim sağolsun ben isteyken evi düzdü evimi süpürmüş bir de ; ) abla ben süpürdüm ya sen yine de bir sil yerleri diyor az önce telefonda ; )

Hayırlı olsun canım , güle güle sağlıcakla otur inşallah.
Valla böyle erkek , kardeş zor bulunur.Maşallah sen de yardımcıydın annene demek kardeşin de öyle.
Acaba bu güzel huyunuz yaradılış mı aile eğitiminden mi geliyor C cerulean ?
Benim oğlanlarda bana yardımcı olur mu acaba ?
Ohhhh o da kalmak ister bazen beraber bir ziyafet çekersiniz.

Kızlar nasılsınız bişey sorucam siz tecrübelisiniz şimdi sabah yuvarlak ekmeklerin kesilmiş 1 dilimini yedim kahvaltıda az önce karnim kiyılmaya başladı lokum ekmeklerden 1 tanesini 1 dilim tahin helvasiyla yedim 1 bardak vişne suyu şimdi karnim doymadı gibi hafif titreme var ne yemeliyim

İyi akşamlar kızlar
bugün eve taşındım ; ) Benim için yeni bir sayfa açılmıştır :KK54:

Sabah 5:40'ta uyandım dün akşam yetistiremedigim eşyaları toparladım. 7:20'de evden çıktığımda dünyanı n işini yapmıştım , 9:10'da ofisteydim
erkek kardeşim sağolsun ben isteyken evi düzdü evimi süpürmüş bir de ; ) abla ben süpürdüm ya sen yine de bir sil yerleri diyor az önce telefonda ; )
Güle güle otur arkadaşım

Kızlar nasılsınız bişey sorucam siz tecrübelisiniz şimdi sabah yuvarlak ekmeklerin kesilmiş 1 dilimini yedim kahvaltıda az önce karnim kiyılmaya başladı lokum ekmeklerden 1 tanesini 1 dilim tahin helvasiyla yedim 1 bardak vişne suyu şimdi karnim doymadı gibi hafif titreme var ne yemeliyim
Canım bu şekilde karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslendikçe bu şikayetler artıyor.
Protein ağırlıklı sağlıklı yağlardan bol besinler bu durumu düzene sokuyor.
Tatlı isteğini kuru meyveler , kiraz ve şeftaliden yana kullan.
Çiğ kuruyemiş , ayran ,tarçınlı şekersiz süt tüket.

Canım bu şekilde karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslendikçe bu şikayetler artıyor.
Protein ağırlıklı sağlıklı yağlardan bol besinler bu durumu düzene sokuyor.
Tatlı isteğini kuru meyveler , kiraz ve şeftaliden yana kullan.
Çiğ kuruyemiş , ayran ,tarçınlı şekersiz süt tüket.
Süt hiç sevmiyorum sanırım ayran olur

Ayran daha iyi olur canım.yanında 1 meyve ya da kuruyemiş.ben başlarda alışana kadar ara öğün yaptım.
Sonra ara öğünsüz 3 öğüne geçtim .
Tmm şimdi ayran iceyim açlıktan başım ağrımaya başladı akşam yemeğini bu şekilde beklemek zor biraz bişeyler yemem lazim

İyi günler kızlar :KK200:
bugün işler yoğun, herkes benden bir şey istiyor ..
eve gidince inşallah cevap yazacağım mesajlara

Hayırlı olsun canım , güle güle sağlıcakla otur inşallah.
Valla böyle erkek , kardeş zor bulunur.Maşallah sen de yardımcıydın annene demek kardeşin de öyle.
Acaba bu güzel huyunuz yaradılış mı aile eğitiminden mi geliyor C cerulean ?
Benim oğlanlarda bana yardımcı olur mu acaba ?
Ohhhh o da kalmak ister bazen beraber bir ziyafet çekersiniz.
Canım evde pek yardım etmez. Çocuk anne babadan gördüğünü yapıyor canım. Babam maço değil pamuk gibi adam kardeşim de oyle. Ama annem hiç yumuş buyurmaz herseyi kendi yapar. Dolayısıyla ikiside evde süte sabuna dokunmaz.

Günaydın kızlar ,işlerimi toparlayınca yazacağım tekrar inşallah.
Sabah karatay kahvaltımı yaptım.kayısı kurusu yerine şeftali yedim.
Bana dua edin kızlar şu ihaleden de alnımın akıyla çıkayım inşallah.

Sağol canım. Menü paylaşmaya ne zaman başlıyoruz. Benim mutfak daha kaos, dışardan takılacağım bir kaç gün
Canım günaydın
Bugün karatay kahvaltısı yapayım diyordun ama şeytana uydum gene nefsime yenildim.
Kahvaltim
2 yumurta
Az katmer
2 baklava
1 salkım üzüm
Az peynir
Yoğurt

İnşallah öğleden sonra ki yemeklerimde duzeltecegim. Başlamak istiyorum Ama o kadar tatlı yedim ki birakamiyorum. Siz neler yaptınız. Kahvaltim karatay da olmasa yazayım göreyim ne yemisim dedim. Yerken gözüm görmüyor çünkü.

Günaydın kızlar ,işlerimi toparlayınca yazacağım tekrar inşallah.
Sabah karatay kahvaltımı yaptım.kayısı kurusu yerine şeftali yedim.
Bana dua edin kızlar şu ihaleden de alnımın akıyla çıkayım inşallah.
Afiyet olsun.bak sen benden iradeli çıktın. Allah artırsın iradeni inşallah. Aman bozma bugün devam akşam ne kaçamak yapacaksan peşin belirle öğlen ye kuruyemiş i.

Back
X