- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.121
Canım Allah kolaylık versin.Az kaldı kurtulacaksın bu yollardan.Hava da çok sıcak insanı bunaltıyor sıcak çok sıkıştırıyor insanın kafasını.Kızlar yarım saat sonra evde olacağım
işten çıkınca kendimi nasıl enerjik hissediyorum
dönüş yolunda çileden çıkıyorum
şu an beynimin damarları feci durumda ; )
Kalbim sıkışıyor filan
stresten sıcaktan
Afiyet olsun canım ,ama yediklerinde sıkıntılı bir şey yok.Lahmacun izinli ama sınırlı şeylerden sen de bilirsin zaten.Akşam 9'da bir lahmacun, bir bardak süt... yatmadan önce menü paylaşmak ben de ters tepiyor herhalde
Evet canım aynı durumu ben de sıkça yaşıyorum.Bu ara isteğim bu dönemi fazla kilo almadan atlatabilmek.Sen en azından lahmacun yemişsin benim yediklerimi duysan şaşarsın.Akşam yemeğine kadar sorun yok ama sonrasında benim için tehlike çanları çalmaya başlıyor.İnşallah biran önce düzene gireriz.Ah canım benim istemeden yiyorum akşam geldim istemediğim halde sevmediğim karnım tok olduğu halde lahmacun yedim sinirden stresten ona gıcık oluyorum
Taşınmak zor iş Allah kolaylık versin.Ama senin eşyaları taşımak bekar olunca daha kolay olabilir.Neler aldın canım ev için?Canım ne zaman taburcu oluyorsunuz? Bebek ne yaptı toparlanabildi mi biraz?
Canım evin anahtarlarını bugün aldım bu sefer de evimi taşımaya yardım eden yok .. annemler yarın memlekete doğru yola çıkıyorlar
Bu hafta sonu babamın arkadaşı yardımcı olacaktı. O da Pazartesine erteledi hayırlısı buymuş ...
Yarın en azından eve gelince mutfakta yemek olmıycak saldırabileceğim
Stresle yaşamak çok zor canım,benim de 2 aydır saçlarım avuç avuç dökülüyor.Nedenini bulamadım.İnşallah çıkar canım saçlarımız Allahım sağlık versin.bu stres işini 5 gün 4 duvar arasında kalınca daha iyi anladım.ne stres ama. Saçlarım hep döküldü. Umarım yeniden çıkar.
İnşallah tahlilleriniz tertemiz çıkar canım.Evinize sağlıcakla dönersiniz.Yarın kan vereceğiz Allah izin verirse sonuçlara göre hareket edeceğiz. Kan değerleri inşallah normale dönmüştür.
Ev işi için acele etme Napalim kısmet bu hayırlısı olsun.
Canım benim,hiç unutur muyum.Nasılsın neler yapıyorsun canım?yenidencan seni burda gördüğüme sevindim adımı değiştirdim unutmuşsundur beni semarezo çok zaman oldu hatirlamazsin belki
Canım benim,hiç unutur muyum.Nasılsın neler yapıyorsun canım?yenidencan seni burda gördüğüme sevindim adımı değiştirdim unutmuşsundur beni semarezo çok zaman oldu hatirlamazsin belki
Bayılırım antep yemeklerine.kuru dolma içli köfte topalak(yuvarlama)Canım Antepliyiz dikkat etmek lazım ..
İyi canım bebişle uğraşıyorum 3 aylık bir kızım var sen de kilolardan dertliydin fazla kilo ile hamile kalmistin dimi canım bende m beden giyiyorken suan XL giyiyorum olsun sağlık olsun veririz inşallahCanım benim,hiç unutur muyum.Nasılsın neler yapıyorsun canım?
Gözün aydın canım bebeğenin olmazına çoook sevindim.Allah bağışlasın , Allahım sağlıkla büyümeyi yaşamayı nasip etsin inşallah yavrularımıza.İyi canım bebişle uğraşıyorum 3 aylık bir kızım var sen de kilolardan dertliydin fazla kilo ile hamile kalmistin dimi canım bende m beden giyiyorken suan XL giyiyorum olsun sağlık olsun veririz inşallah
Canım Allah kolaylık versin.Az kaldı kurtulacaksın bu yollardan.Hava da çok sıcak insanı bunaltıyor sıcak çok sıkıştırıyor insanın kafasını.
Canım saydıkların, baklava, kadayıf çiğ veya pişmişBayılırım antep yemeklerine.kuru dolma içli köfte topalak(yuvarlama)
Canım sen de menü paylaşmaya başlaİyi canım bebişle uğraşıyorum 3 aylık bir kızım var sen de kilolardan dertliydin fazla kilo ile hamile kalmistin dimi canım bende m beden giyiyorken suan XL giyiyorum olsun sağlık olsun veririz inşallah
Bugün nasıl geçti akşam yemekten sonra canım? Menü yazmayı ihmal etme ..Taşınmak zor iş Allah kolaylık versin.Ama senin eşyaları taşımak bekar olunca daha kolay olabilir.Neler aldın canım ev için?
Yemeğin olması mı olmaması mı sorun benim için bilmiyorum.Çekirdek fıstık bitince ben de kurabiye çikolata domates ekmek arasında geszindim durdum çünkü.
Canım çocuk nasıl oldu. Ne zaman taburcu oluyorsunuz.Yarın kan vereceğiz Allah izin verirse sonuçlara göre hareket edeceğiz. Kan değerleri inşallah normale dönmüştür.
Ev işi için acele etme Napalim kısmet bu hayırlısı olsun.
Günaydın canım .Günaydın kızlar
bugün sabaha nedense gergin ve stresli uyandım
başımdan aşağı kaynar sular döküluyor derler ya öğle bir stres var üzerimde ..
Regl yaklaşıyor ondan olsa gerek ...
Çok iyi canım nerdeyse tamamlamışsın.ohhhh yerleşince şöyle güzel bir kahve keyfi yap.bizi de davet etmeyi unutma.yanındaclokum olsun ama ha.Arkadaşımıza ev hayırlamaya gitmişiz o kadarcık olsun.Bugün nasıl geçti akşam yemekten sonra canım? Menü yazmayı ihmal etme ..
Canım salona henüz bir şey almadım
Tv ve koltuk almayı düşünüyorum annemler dönünce
Halılarım eksik bir. bugün perdeleri de aldım
Mutfak, banyo, yatak odası eşyaları tamam
Pazartesi taşınacağım inşallah
Bugün eve tekrar gittim güzel ferah ev tütmüşüm. İnsan ilk görmeye hemen ısınamıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?