Artık dur demem gerekiyordu

Canım Allah kolaylık versin.Az kaldı kurtulacaksın bu yollardan.Hava da çok sıcak insanı bunaltıyor sıcak çok sıkıştırıyor insanın kafasını.

Ah canım benim istemeden yiyorum akşam geldim istemediğim halde sevmediğim karnım tok olduğu halde lahmacun yedim sinirden stresten ona gıcık oluyorum
Evet canım aynı durumu ben de sıkça yaşıyorum.Bu ara isteğim bu dönemi fazla kilo almadan atlatabilmek.Sen en azından lahmacun yemişsin benim yediklerimi duysan şaşarsın.Akşam yemeğine kadar sorun yok ama sonrasında benim için tehlike çanları çalmaya başlıyor.İnşallah biran önce düzene gireriz.

Taşınmak zor iş Allah kolaylık versin.Ama senin eşyaları taşımak bekar olunca daha kolay olabilir.Neler aldın canım ev için?
Yemeğin olması mı olmaması mı sorun benim için bilmiyorum.Çekirdek fıstık bitince ben de kurabiye çikolata domates ekmek arasında geszindim durdum çünkü.

bu stres işini 5 gün 4 duvar arasında kalınca daha iyi anladım.ne stres ama. Saçlarım hep döküldü. Umarım yeniden çıkar.
Stresle yaşamak çok zor canım,benim de 2 aydır saçlarım avuç avuç dökülüyor.Nedenini bulamadım.İnşallah çıkar canım saçlarımız Allahım sağlık versin.

Canım benim,hiç unutur muyum.Nasılsın neler yapıyorsun canım?
İyi canım bebişle uğraşıyorum 3 aylık bir kızım var sen de kilolardan dertliydin fazla kilo ile hamile kalmistin dimi canım bende m beden giyiyorken suan XL giyiyorum olsun sağlık olsun veririz inşallah

İyi canım bebişle uğraşıyorum 3 aylık bir kızım var sen de kilolardan dertliydin fazla kilo ile hamile kalmistin dimi canım bende m beden giyiyorken suan XL giyiyorum olsun sağlık olsun veririz inşallah
Gözün aydın canım bebeğenin olmazına çoook sevindim.Allah bağışlasın , Allahım sağlıkla büyümeyi yaşamayı nasip etsin inşallah yavrularımıza.
Veririz tabi inşallah , onlarda biz de sağlıklı olalım inşallah.

Canım Allah kolaylık versin.Az kaldı kurtulacaksın bu yollardan.Hava da çok sıcak insanı bunaltıyor sıcak çok sıkıştırıyor insanın kafasını.

İyi akşamlar canım
Bugün dönüş yolu sırf 2.5 saat sürdü, eve geleli yarım saat oldu henüz. Sabah 6'da uyanıp 7'de evden çıkmıştım

Bugün nasıl geçti akşam yemekten sonra canım? Menü yazmayı ihmal etme ..

Canım salona henüz bir şey almadım
Tv ve koltuk almayı düşünüyorum annemler dönünce
Halılarım eksik bir. bugün perdeleri de aldım
Mutfak, banyo, yatak odası eşyaları tamam

Pazartesi taşınacağım inşallah
Bugün eve tekrar gittim güzel ferah ev tütmüşüm. İnsan ilk görmeye hemen ısınamıyormuş

Yarın kan vereceğiz Allah izin verirse sonuçlara göre hareket edeceğiz. Kan değerleri inşallah normale dönmüştür.
Ev işi için acele etme Napalim kısmet bu hayırlısı olsun.
Canım çocuk nasıl oldu. Ne zaman taburcu oluyorsunuz.
Kızlar bu saçlar neden dökülüyor yenidencan lastrose6 . Bu sabah banyo yaparken bir yumak saçtan ben de kurtuldum. Taradıkca elimde kaldı aman allahım

Günaydın kızlar
bugün sabaha nedense gergin ve stresli uyandım
başımdan aşağı kaynar sular döküluyor derler ya öğle bir stres var üzerimde ..

Regl yaklaşıyor ondan olsa gerek ...

Günaydın kızlar
bugün sabaha nedense gergin ve stresli uyandım
başımdan aşağı kaynar sular döküluyor derler ya öğle bir stres var üzerimde ..

Regl yaklaşıyor ondan olsa gerek ...
Günaydın canım .
Kesin regl dendir bende de var aynı şey.sıcak beni binaltıyor. Bu ara anksiyetem tavan.
C cerulean canımmm kafanda düşündüğün şeyler var mı canım?
Ev taşıma işi stres yapmadı değil mi?
Ben gece gene koca bir tabak fıstık kabak çekirdeği yedim ama enazından bu sefer kavurmadım.

Çok iyi canım nerdeyse tamamlamışsın.ohhhh yerleşince şöyle güzel bir kahve keyfi yap.bizi de davet etmeyi unutma.yanındaclokum olsun ama ha.Arkadaşımıza ev hayırlamaya gitmişiz o kadarcık olsun.
Çok eşya alma canım.sonra onlar bize hizmet edeceğine biz onlara hizmet etmeye başlıyoruz.

Herkese günaydın.
Bugün evimizdeyiz çok şükür. Bebeğim iyi 6 iğne ile devam edeceğiz tedaviye. Allah daha beterinden korusun. Sifa bekleyenlere acil sifa versin inşallah. Diyet yapmayı özledim karnım şiş gezmekten rahatsızım. Ama meyve lerden çok memnunum. Kayısı ağaçlarının azaldı. Sonuna geldi. Artık ondan yiyorum. Bitmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…