- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.101
Canım merhabaKızlar yarım saat sonra evde olacağım
işten çıkınca kendimi nasıl enerjik hissediyorum
dönüş yolunda çileden çıkıyorum
şu an beynimin damarları feci durumda ; )
Kalbim sıkışıyor filan
stresten sıcaktan
Kız valla sen bu zayiflikla tek pantolonun varsa. Biz boşa yaşıyoruz. Cerum Cerum güzel kuzum. Sağlıklı beslen gerisini kafana takma. İnşallah hep böyle zayıf kalirsin2. Gün
Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 yumurta beyazı
- 2-3 parça h cevizi
Öğle
- 1 kuçuk kase sebze çorbası
- 1 küçük kase yeşil salata
- 125 gr füme alabalık
Akşam
- 125 gr füme alabalık
Ara
- bir kaç parça h cevizi
Su: 3 litre
Spor: -
Bugün en son saat 20'de yemek yedim ve yazın gününe yeri kalın ama rahat girebildigim tek siyah pantolonu giymekten usandim gerçekten
Ah canım benim istemeden yiyorum akşam geldim istemediğim halde sevmediğim karnım tok olduğu halde lahmacun yedim sinirden stresten ona gıcık oluyorumKız valla sen bu zayiflikla tek pantolonun varsa. Biz boşa yaşıyoruz. Cerum Cerum güzel kuzum. Sağlıklı beslen gerisini kafana takma. İnşallah hep böyle zayıf kalirsin
Canım ne zaman taburcu oluyorsunuz? Bebek ne yaptı toparlanabildi mi biraz?Canım merhaba
Hala evi dosemedin mi? Naptin ev işlerini. Ben hala hastanedeyim. Ortaya karışık yeme duzenim. Senin kavanozlardan aldım. Cokokrem kavanoz u. Yedim ama hiç mutlu olmadım eski duzenim daha güzeldi. İnşallah en.kısa zamanda döneceğim.
Bebegimizin kanı alınacak yarın. Haber veririm çıkarsak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bu stres işini 5 gün 4 duvar arasında kalınca daha iyi anladım.ne stres ama. Saçlarım hep döküldü. Umarım yeniden çıkar.Ah canım benim istemeden yiyorum akşam geldim istemediğim halde sevmediğim karnım tok olduğu halde lahmacun yedim sinirden stresten ona gıcık oluyorum
Yarın kan vereceğiz Allah izin verirse sonuçlara göre hareket edeceğiz. Kan değerleri inşallah normale dönmüştür.Canım ne zaman taburcu oluyorsunuz? Bebek ne yaptı toparlanabildi mi biraz?
Canım evin anahtarlarını bugün aldım bu sefer de evimi taşımaya yardım eden yok .. annemler yarın memlekete doğru yola çıkıyorlar
Bu hafta sonu babamın arkadaşı yardımcı olacaktı. O da Pazartesine erteledi hayırlısı buymuş ...
Yarın en azından eve gelince mutfakta yemek olmıycak saldırabileceğim
Bence sizin ev restaurant a benziyor. Çeşit t çeşit yemekler. O yemeklerle sen yine iyi kilondsson. Tebrik etmek lazım.Akşam 9'da bir lahmacun, bir bardak süt... yatmadan önce menü paylaşmak ben de ters tepiyor herhalde
Canım Allah yardımcın olsun tez zamanda taburcu olursunuz inşallah çocuğa ne teşhis koydularbu stres işini 5 gün 4 duvar arasında kalınca daha iyi anladım.ne stres ama. Saçlarım hep döküldü. Umarım yeniden çıkar.
Canım Antepliyiz dikkat etmek lazım ..Bence sizin ev restaurant a benziyor. Çeşit t çeşit yemekler. O yemeklerle sen yine iyi kilondsson. Tebrik etmek lazım.
Günaydın canım.Canım Allah yardımcın olsun tez zamanda taburcu olursunuz inşallah çocuğa ne teşhis koydular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?