Artık dur demem gerekiyordu

Canım bu aralar pek giremiyorum yaşamıyorum. Diyet hak getire karnimi soyurursam şükrediyorum. Bugün bir sürü incir ile badem yedim.nasıl ozlemisim. Meyve istiyor canim şekere dadandim. Kilo almadan eve bir gideydim.burası geceleri serin oluyor. Isiticiyi açıyorum. 26 derceye ayarliyorum.
Siz neler yapıyorsunuz arkadaslarim. Miyav_su canım Nerelerdesin. Umarım herşey yolundadır. Rabbim yardimcin olsun.

lastrose6 canım bu gece de hastanede misafirsiniz belli ki .. Allah yardımcınız olsun. Yarın inşalllah taburcu olursunuz

Canım incir badem harika. dışarıda sandviç yemeden iyidir canın sıkılmasın hiç.

Bugün dışarıda fazla gezdim susuz ve üzerim hafif değildi. başıma güneş geçmiş eve gelince bayılmış gibi uykuya daldım yeni uyandım. Yarın tekrar başlıyorum işe ..

bugünkü menüm

1. Gün

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 yumurta beyazı

Öğle
- 1 kase koyun yoğurdu
- biraz H. Cevizi

Akşam
- 3 tane 125 gr lık füme alabalık
- yarım litre H. Cevizi suyu

Su: -
Spor: -

Akşamı erken kapattım, bol protein aldım bu gece uykuda inşallah yanar yağlar.

Canım sen de dönünce önümüzdeki günlerde canlanır umarım buralar. Herkes işten güçten giremiyor sanırım şu günlerde Krizantem cicegi 60kiloyum Miyav_su yenidencan

Sevgiler iyi aksamlar

Günaydınlar kızlar

17. Ağustos ta buraya beyaz pantolonlu fotoğraf ve tartı resmi koyacağım

Bir neticeye varmak adına kendime böyle bir hedef koydum
53 kilo olacağım inşallah o gün

Canım Miyav_su senin 14 temmuzda doktor randevun vardı nasıl geçti acaba..

Dün 2.5 litre suyla bitirdim günü

Kızlar dünden bugüne 100 gr gitmiş acaba neden
balığı mi fazla kaçırdım 375 gr

Başka bir şey yemedim dün ama olsun
Vücudu anlamak imkansız

Kızlar yarım saat sonra evde olacağım
işten çıkınca kendimi nasıl enerjik hissediyorum
dönüş yolunda çileden çıkıyorum
şu an beynimin damarları feci durumda ; )
Kalbim sıkışıyor filan
stresten sıcaktan

2. Gün

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 yumurta beyazı
- 2-3 parça h cevizi

Öğle
- 1 kuçuk kase sebze çorbası
- 1 küçük kase yeşil salata
- 125 gr füme alabalık

Akşam
- 125 gr füme alabalık

Ara
- bir kaç parça h cevizi

Su: 3 litre
Spor: -

Bugün en son saat 20'de yemek yedim ve yazın gününe yeri kalın ama rahat girebildigim tek siyah pantolonu giymekten usandim gerçekten

Canım merhaba
Hala evi dosemedin mi? Naptin ev işlerini. Ben hala hastanedeyim. Ortaya karışık yeme duzenim. Senin kavanozlardan aldım. Cokokrem kavanoz u. Yedim ama hiç mutlu olmadım eski duzenim daha güzeldi. İnşallah en.kısa zamanda döneceğim.
Bebegimizin kanı alınacak yarın. Haber veririm çıkarsak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kız valla sen bu zayiflikla tek pantolonun varsa. Biz boşa yaşıyoruz. Cerum Cerum güzel kuzum. Sağlıklı beslen gerisini kafana takma. İnşallah hep böyle zayıf kalirsin

Kız valla sen bu zayiflikla tek pantolonun varsa. Biz boşa yaşıyoruz. Cerum Cerum güzel kuzum. Sağlıklı beslen gerisini kafana takma. İnşallah hep böyle zayıf kalirsin
Ah canım benim istemeden yiyorum akşam geldim istemediğim halde sevmediğim karnım tok olduğu halde lahmacun yedim sinirden stresten ona gıcık oluyorum

Canım ne zaman taburcu oluyorsunuz? Bebek ne yaptı toparlanabildi mi biraz?

Canım evin anahtarlarını bugün aldım bu sefer de evimi taşımaya yardım eden yok .. annemler yarın memlekete doğru yola çıkıyorlar
Bu hafta sonu babamın arkadaşı yardımcı olacaktı. O da Pazartesine erteledi hayırlısı buymuş ...

Yarın en azından eve gelince mutfakta yemek olmıycak saldırabileceğim

Ah canım benim istemeden yiyorum akşam geldim istemediğim halde sevmediğim karnım tok olduğu halde lahmacun yedim sinirden stresten ona gıcık oluyorum
bu stres işini 5 gün 4 duvar arasında kalınca daha iyi anladım.ne stres ama. Saçlarım hep döküldü. Umarım yeniden çıkar.

Yarın kan vereceğiz Allah izin verirse sonuçlara göre hareket edeceğiz. Kan değerleri inşallah normale dönmüştür.
Ev işi için acele etme Napalim kısmet bu hayırlısı olsun.

Canım Allah yardımcın olsun tez zamanda taburcu olursunuz inşallah çocuğa ne teşhis koydular
Günaydın canım.
Kanında mikrop var. Kan zehirlenmesi diyorlar. Şimdi kan alındı. Çok zor buldular damarı. Çok ağladı.
Bir gece daha geçti gitti. İnşallah duzelmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…