Artık dur demem gerekiyordu

lastrose6 inşallah güzel haberlerinizi bekliyıruz canım.
Allahım şifa ver yarabbim tüm hastalarımıza ve yavrularımıza.
Giresulirsen kısacık bir iyiyiz yazabilirsen yeter canım.

Arkadaşlar birinci.serum bitti. Eve göre daha iyi en.azından susuzlugu gideriliyor.bebeğim 14 aylık.hepinize cevap yazamadim. İnşallah başka zamanlara. İyi geceler. Allah rahatlık versin.

Canım bebek uyulunca yazacağım inşallah.süt ve yulaflı bisküvi yi sütün olsun inşallah.bir de soda iç canım tansiyon sorunun yok bildiğim kadarıyla.
Bebeğin iyi olsun devam ederiz canım berlikte inşallah.
Benim de kafam karışık. İnşallah yavrularımız ve biz sağlıklı olülım veririz inşallah.

Canıııım yenidencan bütün gün ev için alışverişteydim (ve otlanmaktaydım) yazamadım

Neden kafan karışık canım?

Bir tartılabilirsin mesela tartı insanın kendine gelmesine yardımcı oluyor

İnsan kendi kendiyle kalınca ev psikolojisinde saldım çayıra mevlam kayıra durumları oluyor ..

Akşamları şekersiz siyah çayla ağız oyalayalayabilrisin veya akşam yemeğinin ardından yürüyüş yapma imkanın var mı bebek müsade eder mi

Maksat yemekten sonra evden/mutfaktan uzaklaşıp dikkat dağıtmak
yoksa insanın ağzı açılınca akşamları oh yemek konusunda final yapmayı bilmiyor
ben çok iyi bilirim bu durumu

çünkü akşam yemeğinin arkası açık hafta arası kahvaltı gibi öğle yemeği gibi işe yetişme işe geri dönme derdi yok

Ve insan akşam bürün günün stresini yorgunluğunu yemek yiyerek atmak istiyor kendini ödüllendirmek istiyor çünkü yemekte bir haz sonuçta

İşte akıllı olup başka şeylere odaklanmayı başarmamız lazım akşamları ve bunuda oturtmamız lazım alışkanlık haline getirmemiz lazım

Kızlar ben kilo almış olabilirim bir haftadır ne su içiyorum ne hareket ediyorum ...

Eşofmanla geziyorum bir haftadır, hiç makyaj yapmadım izine ayrıldım ayrılalı ve hafta da bir gün bakıma gidiyordum onu da yapmadım geçen cumartesi ve bugün
Pazartesi gideceğim işe başlamadan önce

Ama mutlu bir hafta geçirdim

Diğer yandan da hala bir sürü kıyafet var giyemediğim işe başlayınca tekrar sıkılmaya başlarım bu konuda 3 bluz 2 pantolon etrafında dönüyorum sürekli diye
Eskiden bir gün coşunca 3 gün aç geziyordum öyle tığ gibi kalmayı başarıyordum
Şimdi dönerin ertesi günü kaymağa sardım bugün de meyveye
Şu zayıf safinaz psikolojisine giremedim bir türlü
Azıcık aç gezmeye tahammülüm yok illa tıka dolu olması lazım midemin

Bir de en büyük silahım akşam 16'dan sonra yemek yememekti onu da artık beceremiyorum
Eskiden diyelim sabah kahvaltısını abarttım hemen akşam çok az yiyip dengeliyordum
Şimdi aman diyorum

Ama ümidim yeni eve taşınınca buzdolabinda muhtemelen birşeycik olmaz bunun fiziğimin üzerinde olumlu bir etkisi olacağını düşünüyorum
Bizim ev maşallah mayın tarlası yemek konusunda 2 derin dondurucumuz var kızlar düşünün yok yok evde
En iyi arkadaşım da diyor benim bildiğim ceru şu şehirler arası mekik dokumayı bir sonlandırıp kendine gelse öğle kilo alırım korkusunda 15 de bitirir yeme içme işlemini ve aldığı kiloları fazlasıyla verir bakalım hayırlısı kızlar

Gelecekten hala ümitliyim

Bugünkü menüm

Sabah 10:00
- 2 haşlanmış yumurta
- 150 gr kaymak
- bağa H. Cevizi
- çekirdek sabah sabah oh ne keyifciyim ya
- azıcık frenk üzümü
- azıcık dağ çileği

Ara 16:00
- minnacık dağ armutları
- sağımı solumu yırtarak kendi kopardığım bir kaç böğürtlen

Akşam 19:30
- patlıcan kebabı
- yeşil salata
- veee yine bir porsiyon kaymak

Canım inşallah yeni sevimli yuvanda çok mutlu olursun.
Neler aldın evine nasıl olacak merak ediyorum.eminim senin için çok zevkli ve heyicanlı anlarla doludur bu süreç.
Yemekten sonra bebek uyuyunca artık benim de pilim bitmiş oluyor . Ve bebek uyuduktan sonra ne zaman uyanacağı belli olmuyor bazen 1 saat bazen 10dk sonra uyanıyor. Gece uykusuna dönünce de meme almadan tekrar uyumuyor canım.eşim de buçkonuda bana yardım etmek için istekli ve sabırlı değil. C cerulean .
Tam da dediğin gibictüm günün yorgunluğunu sanki bu şekilde atacakmışım gibi geliyor.

İyi pazarlar kızlar
Hastalarımız bir an önce iyileşir inşallah lastrose6 Miyav_su

Canım sen ne yapıyorsun @60kiloyum bir kaç gündür menü paşlaşmıyorsun canım umarım iyisindir

Canım biraz beyin fırtınası yapalım akşamları nasıl dinlenebiliriz yemeğin yerine ne koyabiliriz

YouTube dan zayıflama üzerine video izlemeyi seviyorum Canan karatayın Ayşegül Çoruhlun başka diyetisyenlerin şeyda coşkun gibi
ünlüler nasıl fit kalıyor sade vatandaşlar ne yiyerek zayıflamış

Motivasyon oluyor

veya tv de sevdiğin bir şeyi izlemek
dizi gibi o da dikkat dağıtıyor

Kahve benim için yemeğin finalı, çok etkili bir silah iştah üzerinde iştahı direk bitiriyor
ramazandan sonra kahveyi bıraktım yemeği bir türlü bırakamıyorum

Şekersiz çayla ağız oyalamak da iyidir ister bardak bardak iç çayı siyah çay bitki çayları
hibiskus çayı benim favorim şu sıralar tadı çok hoş çok yoğun çıkıyor suya

Akşamları içmek için suyun içine meyve doğrayıp bekletiyordum geceden tadı hoş ağız oyalayan bir şey oluyor
Bıraktım yapmayı akşam işten gelince yemeğe dalmalarım arttı
Dün gece ilk defa tekrar su hazırladım
En güzel tat portakal ve limonla elde ediliyor dün ben evde olan meyvelerle yaptım bahçemizin yeşil elmasını doğradım armut ve limon ekledim bakalım tadı çıkacak mı akşam deneyeceğim

Canım yenidencan ev alışverişi stresli olur zannediyordum aksine çok eğlenceli geçiyor
annem bile çok eğleniyor çok hoşuna gidiyor
bize bir uğraş daha çıktı ev düzüyoruz

Kızlar bu sabah 2 tam yumurta bir yumurta beyazıyla tere yağında omlet yaptım yoğurt süzmüştüm onunla yedim

Ara 1 litre su

Öğle bizimkilerin sabahki kıymalı yumurtasından yedim biraz ve bir porsiyon kaymak yedim

Akşamı H. Cevizi suyu bir kaç parça H. Ceviziyle geçiştireceğim inşallah

Akşam yemeğine kadarda 1 litre su
Yatana kadarda 3 litreye tamamlamayı düşünüyorum

Kızlar akşamda
- dünden kalma patlıcan kebabı, azdı bir parça eti 3-4 parça patlıcanı vardı
- yeşil salata
- bir bardak sütün içerisini minik yeşil bahçe elması ve minik bir dağ armudu rendeledim

Akşamı 16:40 ta kapattım
Son günlerde çok yedim...

İyi akşamlar uyku tutmadı gürültüden uyuyamiyorum. Hassas olmak çok kötü. Bugün de hastanedeyim arkadaşlar. Bebegim daha iyi ama tam dduzelmedi.diyet kalmadı zaten bu ortamda. İyice strese girdim galiba. Ne bulsam yiyorum. Orda ne.buluyorsun demeyin kantin var. Hep hazır gıda. Allah sifa versede evimize donseydik.
@cerulean canım çok yeme derdi bizde de var. Demek ki vucudun istiyor. Birde sıkılıyor muyuz neyiz kendim için konuşuyorum ne bulsam yiyesim geliyor. Ama önemli olan protein alıp şekerli hocalardan uzak durmak. Protein alıp hareket edince canin yemek istemiyor .
Eve neler aldın C cerulean ??
Kız sütun içine elma rendeleyip nasıl ictin Allah hayrını versin. Nerden buluyorsun böyle fikirleri. Çok sasirdim okuyorum ama birde cevaplayabilsem tek tek. Ona da sıra gelecek. Seni görmüyorum sanma @cerulean bence iyi gidiyorsun almadım.kaymakla kilo alınmaz arkadaşım. Ben denedim.

Suyu tamamladin mi ? Ben ne ictigimi ne yedigimi biliyorum.önceden ictiklerimi yazardım tlf a. Sen de yapiyormusum C cerulean

yenidencan nasılsın canım neler yapıyorsun sağlık durumun nasıl? Kan tahlilerini troidini şekerini bize yaz unutma. Bende versem iyi olur aslında. Yarın hastanedeyim ama bebegin başında kimse yok halledemem yani.aile hekimine giderim orası yakın kolay bana.

Canım Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun yarın taburcu olacak mı bebek?
Yavrum hastanelerde minicik can ıyla nasıl yatıyor nasıl iğnelere serumlara dayanıyorsa Allah yardımcısı olsun ..
İnşallah bir an önce evinize dönersiniz

Kulak tıkacın olsa belki uyuyabilridin arkadaşım

Canım anlıyorum seni ben olsam ben de diyetime sadık kalamazdım bu durumda bu günlerde geçer eski yeme içme düzenine dönersin inşallah evine dönünce
Sadece akşamları geç yememeye çalış..

Evde çocuklar ne yapıyor canım sensiz? Annen sizle mi canım?

Canım şimdiye kadar su 2 litre oldu önceki günlere göre baya iyi
Ben de iş günleri telefona yazıyordum yediğimi içtiğimi şu izin günlerinde saldım gitti

Canım canım süt yulaf istedi yulaf yerine meyve rendeledim
Ama annem de görünce bunu bana mutfaktan uzaklaş yoksa seni oklavayla kovalarım diye şaka yaptı

Biliyor çünkü kilo alınca üzüldüğümü ..

Kan verdik sonuçlarına göre çıkıp cikmayacagimiz belli olacak.

Canım bana nerelisin diye sormuştun ben kirsehirliyim. Anne babalarımız burda yaşıyorlar. Kayinvalidemde kaldi eşimle çocuklar.
Anneler hep.çocukları için fedakarlar.küçükken de bol süt icirmek için ugrasiyordur eminim. rabbim hayırlı ömürler nasip.etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…