- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.081
Canım inşallah yeni sevimli yuvanda çok mutlu olursun.Canıııımyenidencan bütün gün ev için alışverişteydim (ve otlanmaktaydım) yazamadım
Neden kafan karışık canım?
Bir tartılabilirsin mesela tartı insanın kendine gelmesine yardımcı oluyor
İnsan kendi kendiyle kalınca ev psikolojisinde saldım çayıra mevlam kayıra durumları oluyor ..
Akşamları şekersiz siyah çayla ağız oyalayalayabilrisin veya akşam yemeğinin ardından yürüyüş yapma imkanın var mı bebek müsade eder mi
Maksat yemekten sonra evden/mutfaktan uzaklaşıp dikkat dağıtmak
yoksa insanın ağzı açılınca akşamları oh yemek konusunda final yapmayı bilmiyor
ben çok iyi bilirim bu durumu
çünkü akşam yemeğinin arkası açık hafta arası kahvaltı gibi öğle yemeği gibi işe yetişme işe geri dönme derdi yok
Ve insan akşam bürün günün stresini yorgunluğunu yemek yiyerek atmak istiyor kendini ödüllendirmek istiyor çünkü yemekte bir haz sonuçta
İşte akıllı olup başka şeylere odaklanmayı başarmamız lazım akşamları ve bunuda oturtmamız lazım alışkanlık haline getirmemiz lazım
Canım biraz beyin fırtınası yapalım akşamları nasıl dinlenebiliriz yemeğin yerine ne koyabilirizCanım inşallah yeni sevimli yuvanda çok mutlu olursun.
Neler aldın evine nasıl olacak merak ediyorum.eminim senin için çok zevkli ve heyicanlı anlarla doludur bu süreç.
Yemekten sonra bebek uyuyunca artık benim de pilim bitmiş oluyor . Ve bebek uyuduktan sonra ne zaman uyanacağı belli olmuyor bazen 1 saat bazen 10dk sonra uyanıyor. Gece uykusuna dönünce de meme almadan tekrar uyumuyor canım.eşim de buçkonuda bana yardım etmek için istekli ve sabırlı değil. C cerulean .
Tam da dediğin gibictüm günün yorgunluğunu sanki bu şekilde atacakmışım gibi geliyor.
Canım Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun yarın taburcu olacak mı bebek?Suyu tamamladin mi ? Ben ne ictigimi ne yedigimi biliyorum.önceden ictiklerimi yazardım tlf a. Sen de yapiyormusum C cerulean
yenidencan nasılsın canım neler yapıyorsun sağlık durumun nasıl? Kan tahlilerini troidini şekerini bize yaz unutma. Bende versem iyi olur aslında. Yarın hastanedeyim ama bebegin başında kimse yok halledemem yani.aile hekimine giderim orası yakın kolay bana.
Canım anlıyorum seni ben olsam ben de diyetime sadık kalamazdım bu durumda bu günlerde geçer eski yeme içme düzenine dönersin inşallah evine dönünceİyi akşamlar uyku tutmadı gürültüden uyuyamiyorum. Hassas olmak çok kötü. Bugün de hastanedeyim arkadaşlar. Bebegim daha iyi ama tam dduzelmedi.diyet kalmadı zaten bu ortamda. İyice strese girdim galiba. Ne bulsam yiyorum. Orda ne.buluyorsun demeyin kantin var. Hep hazır gıda. Allah sifa versede evimize donseydik.
@cerulean canım çok yeme derdi bizde de var. Demek ki vucudun istiyor. Birde sıkılıyor muyuz neyiz kendim için konuşuyorum ne bulsam yiyesim geliyor. Ama önemli olan protein alıp şekerli hocalardan uzak durmak. Protein alıp hareket edince canin yemek istemiyor .
Eve neler aldın C cerulean ??
Kız sütun içine elma rendeleyip nasıl ictin Allah hayrını versin. Nerden buluyorsun böyle fikirleri. Çok sasirdim okuyorum ama birde cevaplayabilsem tek tek. Ona da sıra gelecek. Seni görmüyorum sanma @cerulean bence iyi gidiyorsun almadım.kaymakla kilo alınmaz arkadaşım. Ben denedim.
Kan verdik sonuçlarına göre çıkıp cikmayacagimiz belli olacak.Canım Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun yarın taburcu olacak mı bebek?
Yavrum hastanelerde minicik can ıyla nasıl yatıyor nasıl iğnelere serumlara dayanıyorsa Allah yardımcısı olsun ..
İnşallah bir an önce evinize dönersiniz
Kulak tıkacın olsa belki uyuyabilridin arkadaşım
Canım bana nerelisin diye sormuştun ben kirsehirliyim. Anne babalarımız burda yaşıyorlar. Kayinvalidemde kaldi eşimle çocuklar.Canım anlıyorum seni ben olsam ben de diyetime sadık kalamazdım bu durumda bu günlerde geçer eski yeme içme düzenine dönersin inşallah evine dönünce
Sadece akşamları geç yememeye çalış..
Evde çocuklar ne yapıyor canım sensiz? Annen sizle mi canım?
Canım şimdiye kadar su 2 litre oldu önceki günlere göre baya iyi
Ben de iş günleri telefona yazıyordum yediğimi içtiğimi şu izin günlerinde saldım gitti
Canım canım süt yulaf istedi yulaf yerine meyve rendeledim
Ama annem de görünce bunu bana mutfaktan uzaklaş yoksa seni oklavayla kovalarım diye şaka yaptı
Biliyor çünkü kilo alınca üzüldüğümü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?