Artık dur demem gerekiyordu

Afiyet olsun canım. Annenin gelmesi de çok iyi olmuş.

Afiyet olsun canım
Bebek nasıl oldu bugün daha iyidir umarım

Afiyet olsun canım. Annenin gelmesi de çok iyi olmuş.

Bebek ilk defa birşeyler yedi. O kadar zorlandiki etleri yumuşadı çocuğumun. Annem gelince bir moral oldu bana da . çocukları da sevdi. Yedirdi giydirdi. Teklifsiz yapar annem. Anne demek can demek. Allah hayırlı ömür nasip etsin hepsine. Rabbim sifa versin tüm hastalara. Benim bebeğim bugün daha iyi şükürler olsun.

Kızlar bugün bol yağlı bol kalorili bir menü oldu

Sabah
- 2 haş yumurta
- çeyrek avokado üzerine biber turşusu doğradım enfesti
- baya H. Cevizi

Öğle
- 180 gr ızgara alabalık
- yeşil salata
- biraz z. Yağlı yeşil fasülye

Akşam 16:00
- yarım litre süt içtim
- 150 gr kadar kaymak yedim
- annem le az önce çekirdek turnuvası düzenledik

Ne kadar yağ yakmışımdır bugün

Geçmiş olsun canım
sağlık olmadan hiçbir şeyin tadı tuzu olmuyor

Kızlar kilo vermem resmen durdu 1 temmuzda başladım 93.7 ydim sanırım sonra bir hafta on gün sonra ödem attım galiba 89.3 oldum.. Pazartesiden bu yana gr vermedim hatta aldım neden böyle oldu yine diyetime devam ediyorum. Bu sabah 89.1 geldim sadece giden 200 gr mı yani. Çok mutsuzum oysa koşu bandna haftada üç kez yürüyorum

Canım burada bir kaç gün menü paylaşsana
çoğu zaman biz yanlış yapıyoruz farkında olmadan

Ben de kaç gündür veremiyorum kilo neden döner kaymak çekirdek takıldığım için bir kaç gündür

Canını sıkma Allah'ın izniyle vereceğiz o kiloları

Kızlar kaymağın tadı damağımda kaldı... bir kaç gün ben buna sararım şimdi

lastrose6 canım umarım oğluşun iyice toparlanmaya başlamıştır

yenidencan canım akşam çerez yeme durumları nasıl gidiyor?

Bu bir nevi yorgunluk atma metodu mu ki senin için

Bunun yerine akşam eşine ayaklarını masaj mı yaptırsan oh oh ne güzel olur

Son düzenleme:
Canım kaymak glisemik indeksi sıfır diye biliyorum. Rahatlıkla yenilir.kaymak nerden geldi. Hazır değildir kesinde. Senin annen eve koymaz haziri.sen nerelisin aslen canım.
Oğlum bugün yemek yedi düne göre iyi. Sorduğum için teşekkür ederim. Tüm gün uyudu. İnşallah sabaha daha iyi olacak.

Seni hayalperest seni ne güldüm ama.benimki yapmaz kesin de . inşallah seninki yapar cerulean.

İyi akşamlar kızlar.bebegimi sallarken diyet kardeşlerimi unutmuyorum.
Akşam menüm
Et sote
Salata
Bir iki saat sonra da iki kasik yoğurt yedim. Sinirden ama açlıktan değil. 2 gündür evin işleri bitmiyor. Bunalti geldi.

Canım ben karatay diyeti yapıyorm yani sabah iki yumurta ceviz fındık domates kayısı salatalık peynir vs.. Akşamda bir kocaman tabak salata büyük tabak sebze veya et veya tavuk yemegi yanında yoğurt ayran vs.. Düzenim hep böyle ama neden böyle oldu anlamadım durdum ilerlemiyor üstelik bebeğimi emziriyorum yürüyorum günde üç lt su

Salatanın içine bol sızma yağ koyuyor musu.? Her gün tuvalete çıkmak gerekiyor. Ayrıca kilon durmamış beden bir makina değil sürekli aynı olsun. Şimdi vermemiş gibi gorunebilirsin ama bir iki güne tutulan su da gider asıl kilon çıkar ortaya. Endiselenme. Bir de yediklerimizin miktarı da.çok önemli.

Canım kısmen yoğurt için aldığımız köy sütünün kaymağıydı kısmen de markette açık satılan kaymaktı
Bu açık kaymaklarda bir beis var mı canım
Araştırmak hiç aklıma gelmedi

Canım aslen Antep liyiz
Sen nerelisin canım

Canım bilemedim ki regl in yakın mı canım ondan olabilir mi?
Farklı bir şeyler yiyerek şaşırtmaya mı çalışsan bünyeni

Doğru Canım ne kadar yediğimiz de çok önemli

Bana kalsa istediğim saatte istediğim kadar yiyebilmeliyim kilo almadan bu mümkün olmalı
Yarım kilo fıstık içini yemişim gece kilo alınca neden böyle oldu inanamayorum diye isyan edenlerdenim

İyi hafta sonları kızlar inşallah hepimize.

Amin canım inşallh
Canım benim durumlar kötü.çerez yemenin ötesine geçtim.dün öglen 4 parça etliekmek , sonrasında lokum bisküvi yedim.akşam yemeğinden sonra fıstık çekirdeklerin ardından 1 dolu tabak gofret
bu sabah patates kızartması , reçel ekmek tost yedim.
Çok moralim bozuldu C cerulean .nasıl toparlanacağım bilmiyorum. Hayırlısı inşallah.
@lastrose6 bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah bugün daha iyidir bebeğimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…