Artık dur demem gerekiyordu

Afiyet olsun.

Kızlar bugün ben yine yumurta, balık, H. Cevizi, koyun yoğurdu etrafında döndüm

Akşam en son 17:20 de yemek yedim
Evde olduğum için biraz boşvermişlik var
Şimdiye kadar mesela sadece 1 litre su içtim
Afiyet olsun canım.çok iyi erken bir saatte yemeşsin akşam yekeğini.bir de bana bulaşsa.

Çok şükür canım hemencecik dolar annesi onin etleri.

Afiyet olsun C cerulean , yağ sağlıklıç ise yağ yaktırıyorluş canım hiç merak etme

Evet canım anneler her konuda destek sağolsunlar.Halen beni ve çocukları düşünür kafasına takar. Onlara göre sürekle yüzümüz gülmeli.
İnşallah yavrulürımızla ailemizle hayırlı uzun sağlıklı yıllarımız olur.

Afiyet olsun canım.hiç kolay değil tabi.Allah kolaylık versin.bebek de hasta olunca hiç uyuyamaz olmuşsundur geceleri.
Unutma sakınnnn.

Canım çokcgüzel kilo varmişsin.hiç moralini bozma aynen devam et ,bazen böyle olabiliyor arkadaşların da dediği gibi.
önemli olan istikrarlı gidip diyeti bozmamak.bu hafta vermezsen haftaya 2 katı gidebilir.

Düzenin iyi canım üstelik 2 öğün yapıyorsun bence ilk hafta füzla kilo verdiğin için vücut korumaya geçti.önümüzdeki hafta kesinlikle verirsin.

Düzenin iyi canım üstelik 2 öğün yapıyorsun bence ilk hafta füzla kilo verdiğin için vücut korumaya geçti.önümüzdeki hafta kesinlikle verirsin.

İnşaallah canım ben inat ettim kuzenlerim benimle dalga geçti diyetin 3 gün sürer dedi moralimi bozdlar babam bile ayı gibi olmıssın dedi onun için hurslıyım üstelik bebegimi emziriyorum şükür Ki sütüm azalmadı inşaallah vermeye devam ederim

Kızlar bebegimi hastaneye getirdik vücudundaki su azalmış yatış verdiler. Haber vermek istedim. Giremeyebilirim.
Canım üzüldüm , Allahım şifa versin inşallah.Üzülme demek kolay biliyorum ama serum takılınca çok çabuk toparlanır küçük bebeğimiz inşallah. Sen de bolbol emzir.süt yapan şeyler ye , iç.Allaha emanet olun lastrose6

Kızlar bebegimi hastaneye getirdik vücudundaki su azalmış yatış verdiler. Haber vermek istedim. Giremeyebilirim.
Ay canım benim ya çok geçmiş olsun. Gece de mi kalacaksınız? İnşallah @yenidencan nin dediği gibi serum la çabucak toparlar yavrucak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…