• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

sabah 08.30
2 haşlanmış yumurta
hellim peyniri
domates

öğlen 12.30
200 mlt vicdan çorbası
200 mlt ev yoğurdu

ara 14.00
200 mlt vicdan çorbası

ara 15.30
1 küçük acur

akşam 19.15
2 kepçe vicdan çorbası
2 yk zeytinyağlı sebze
1/2 dilim tbe

3,5 lt su
20+40= 60 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun.

Kızlar bugün ben yine yumurta, balık, H. Cevizi, koyun yoğurdu etrafında döndüm

Akşam en son 17:20 de yemek yedim
Evde olduğum için biraz boşvermişlik var
Şimdiye kadar mesela sadece 1 litre su içtim :KK66:
Afiyet olsun canım.çok iyi erken bir saatte yemeşsin akşam yekeğini.bir de bana bulaşsa.

Bebek ilk defa birşeyler yedi. O kadar zorlandiki etleri yumuşadı çocuğumun. Annem gelince bir moral oldu bana da . çocukları da sevdi. Yedirdi giydirdi. Teklifsiz yapar annem. Anne demek can demek. Allah hayırlı ömür nasip etsin hepsine. Rabbim sifa versin tüm hastalara. Benim bebeğim bugün daha iyi şükürler olsun.
Çok şükür canım hemencecik dolar annesi onin etleri.

Kızlar bugün bol yağlı bol kalorili bir menü oldu

Sabah
- 2 haş yumurta
- çeyrek avokado üzerine biber turşusu doğradım enfesti
- baya H. Cevizi

Öğle
- 180 gr ızgara alabalık
- yeşil salata
- biraz z. Yağlı yeşil fasülye

Akşam 16:00
- yarım litre süt içtim
- 150 gr kadar kaymak yedim
- annem le az önce çekirdek turnuvası düzenledik

Ne kadar yağ yakmışımdır bugün :KK66:
Afiyet olsun C cerulean , yağ sağlıklıç ise yağ yaktırıyorluş canım hiç merak etme

Bebek ilk defa birşeyler yedi. O kadar zorlandiki etleri yumuşadı çocuğumun. Annem gelince bir moral oldu bana da . çocukları da sevdi. Yedirdi giydirdi. Teklifsiz yapar annem. Anne demek can demek. Allah hayırlı ömür nasip etsin hepsine. Rabbim sifa versin tüm hastalara. Benim bebeğim bugün daha iyi şükürler olsun.
Evet canım anneler her konuda destek sağolsunlar.Halen beni ve çocukları düşünür kafasına takar. Onlara göre sürekle yüzümüz gülmeli.
İnşallah yavrulürımızla ailemizle hayırlı uzun sağlıklı yıllarımız olur.

İyi akşamlar kızlar.bebegimi sallarken diyet kardeşlerimi unutmuyorum.
Akşam menüm
Et sote
Salata
Bir iki saat sonra da iki kasik yoğurt yedim. Sinirden ama açlıktan değil. 2 gündür evin işleri bitmiyor. Bunalti geldi.
Afiyet olsun canım.hiç kolay değil tabi.Allah kolaylık versin.bebek de hasta olunca hiç uyuyamaz olmuşsundur geceleri.
Unutma sakınnnn.

Kızlar kilo vermem resmen durdu 1 temmuzda başladım 93.7 ydim sanırım sonra bir hafta on gün sonra ödem attım galiba 89.3 oldum.. Pazartesiden bu yana gr vermedim hatta aldım neden böyle oldu yine diyetime devam ediyorum. Bu sabah 89.1 geldim sadece giden 200 gr mı yani. Çok mutsuzum oysa koşu bandna haftada üç kez yürüyorum
Canım çokcgüzel kilo varmişsin.hiç moralini bozma aynen devam et ,bazen böyle olabiliyor arkadaşların da dediği gibi.
önemli olan istikrarlı gidip diyeti bozmamak.bu hafta vermezsen haftaya 2 katı gidebilir.

Canım ben karatay diyeti yapıyorm yani sabah iki yumurta ceviz fındık domates kayısı salatalık peynir vs.. Akşamda bir kocaman tabak salata büyük tabak sebze veya et veya tavuk yemegi yanında yoğurt ayran vs.. Düzenim hep böyle ama neden böyle oldu anlamadım durdum ilerlemiyor üstelik bebeğimi emziriyorum yürüyorum günde üç lt su
Düzenin iyi canım üstelik 2 öğün yapıyorsun bence ilk hafta füzla kilo verdiğin için vücut korumaya geçti.önümüzdeki hafta kesinlikle verirsin.

Düzenin iyi canım üstelik 2 öğün yapıyorsun bence ilk hafta füzla kilo verdiğin için vücut korumaya geçti.önümüzdeki hafta kesinlikle verirsin.

İnşaallah canım ben inat ettim kuzenlerim benimle dalga geçti diyetin 3 gün sürer dedi moralimi bozdlar babam bile ayı gibi olmıssın dedi onun için hurslıyım üstelik bebegimi emziriyorum şükür Ki sütüm azalmadı inşaallah vermeye devam ederim

Kızlar bebegimi hastaneye getirdik vücudundaki su azalmış yatış verdiler. Haber vermek istedim. Giremeyebilirim.
Canım üzüldüm , Allahım şifa versin inşallah.Üzülme demek kolay biliyorum ama serum takılınca çok çabuk toparlanır küçük bebeğimiz inşallah. Sen de bolbol emzir.süt yapan şeyler ye , iç.Allaha emanet olun lastrose6 lastrose6

Back
X