- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
- #2.061
Sabah ceviz yiyorum canım.benim için sorun genelde akşamcyemeğinden sonraki dönüşüm .çöp öğütücüye dönüşüyorum .Canım sabaha kaydırsan
vakit olmuyor değil mi sabahları çerez yemeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ceviz yiyorum canım.benim için sorun genelde akşamcyemeğinden sonraki dönüşüm .çöp öğütücüye dönüşüyorum .Canım sabaha kaydırsan
vakit olmuyor değil mi sabahları çerez yemeye
Evet çok doğru çikolata da bağımlılık yapıyor. Herşey beynimizde bitiyor ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum.Canım bir kere ağzını bulaştırdın mı olanlar oluyor sürekli çikolata arzular oluyorsun istemesen de
Amin canım , inşallah.Dayanamıyor sürekli yarı baygın yatıyor yavrum. Allah sifa versin bütün hastalara içinde benimkine.hiç böyle hasta olmamıştı. Allah daha beterinden korusun.
Afiyet olsun.sabah 08.30
2 haşlanmış yumurta
hellim peyniri
domates
öğlen 12.30
200 mlt vicdan çorbası
200 mlt ev yoğurdu
ara 14.00
200 mlt vicdan çorbası
ara 15.30
1 küçük acur
akşam 19.15
2 kepçe vicdan çorbası
2 yk zeytinyağlı sebze
1/2 dilim tbe
3,5 lt su
20+40= 60 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım.çok iyi erken bir saatte yemeşsin akşam yekeğini.bir de bana bulaşsa.Kızlar bugün ben yine yumurta, balık, H. Cevizi, koyun yoğurdu etrafında döndüm
Akşam en son 17:20 de yemek yedim
Evde olduğum için biraz boşvermişlik var
Şimdiye kadar mesela sadece 1 litre su içtim![]()
Çok şükür canım hemencecik dolar annesi onin etleri.Bebek ilk defa birşeyler yedi. O kadar zorlandiki etleri yumuşadı çocuğumun. Annem gelince bir moral oldu bana da . çocukları da sevdi. Yedirdi giydirdi. Teklifsiz yapar annem. Anne demek can demek. Allah hayırlı ömür nasip etsin hepsine. Rabbim sifa versin tüm hastalara. Benim bebeğim bugün daha iyi şükürler olsun.
Afiyet olsun C cerulean , yağ sağlıklıç ise yağ yaktırıyorluş canım hiç merak etmeKızlar bugün bol yağlı bol kalorili bir menü oldu
Sabah
- 2 haş yumurta
- çeyrek avokado üzerine biber turşusu doğradım enfesti
- baya H. Cevizi
Öğle
- 180 gr ızgara alabalık
- yeşil salata
- biraz z. Yağlı yeşil fasülye
Akşam 16:00
- yarım litre süt içtim
- 150 gr kadar kaymak yedim
- annem le az önce çekirdek turnuvası düzenledik
Ne kadar yağ yakmışımdır bugün![]()
Evet canım anneler her konuda destek sağolsunlar.Halen beni ve çocukları düşünür kafasına takar. Onlara göre sürekle yüzümüz gülmeli.Bebek ilk defa birşeyler yedi. O kadar zorlandiki etleri yumuşadı çocuğumun. Annem gelince bir moral oldu bana da . çocukları da sevdi. Yedirdi giydirdi. Teklifsiz yapar annem. Anne demek can demek. Allah hayırlı ömür nasip etsin hepsine. Rabbim sifa versin tüm hastalara. Benim bebeğim bugün daha iyi şükürler olsun.
Seni hayalperestseni ne güldüm ama.benimki yapmaz kesin de . inşallah seninki yapar cerulean.
Afiyet olsun canım.hiç kolay değil tabi.Allah kolaylık versin.bebek de hasta olunca hiç uyuyamaz olmuşsundur geceleri.İyi akşamlar kızlar.bebegimi sallarken diyet kardeşlerimi unutmuyorum.
Akşam menüm
Et sote
Salata
Bir iki saat sonra da iki kasik yoğurt yedim. Sinirden ama açlıktan değil. 2 gündür evin işleri bitmiyor. Bunalti geldi.
Canım çokcgüzel kilo varmişsin.hiç moralini bozma aynen devam et ,bazen böyle olabiliyor arkadaşların da dediği gibi.Kızlar kilo vermem resmen durdu 1 temmuzda başladım 93.7 ydim sanırım sonra bir hafta on gün sonra ödem attım galiba 89.3 oldum.. Pazartesiden bu yana gr vermedim hatta aldım neden böyle oldu yine diyetime devam ediyorum. Bu sabah 89.1 geldim sadece giden 200 gr mı yani. Çok mutsuzum oysa koşu bandna haftada üç kez yürüyorum
Düzenin iyi canım üstelik 2 öğün yapıyorsun bence ilk hafta füzla kilo verdiğin için vücut korumaya geçti.önümüzdeki hafta kesinlikle verirsin.Canım ben karatay diyeti yapıyorm yani sabah iki yumurta ceviz fındık domates kayısı salatalık peynir vs.. Akşamda bir kocaman tabak salata büyük tabak sebze veya et veya tavuk yemegi yanında yoğurt ayran vs.. Düzenim hep böyle ama neden böyle oldu anlamadım durdum ilerlemiyor üstelik bebeğimi emziriyorum yürüyorum günde üç lt su
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Canım motivasyonunu bozma düzenli beslenmeye devam et elbette göreceksin emeğinin karşılığını
Düzenin iyi canım üstelik 2 öğün yapıyorsun bence ilk hafta füzla kilo verdiğin için vücut korumaya geçti.önümüzdeki hafta kesinlikle verirsin.
Canım üzüldüm , Allahım şifa versin inşallah.Üzülme demek kolay biliyorum ama serum takılınca çok çabuk toparlanır küçük bebeğimiz inşallah. Sen de bolbol emzir.süt yapan şeyler ye , iç.Allaha emanet olunKızlar bebegimi hastaneye getirdik vücudundaki su azalmış yatış verdiler. Haber vermek istedim. Giremeyebilirim.
Ay canım benim ya çok geçmiş olsun. Gece de mi kalacaksınız? İnşallah @yenidencan nin dediği gibi serum la çabucak toparlar yavrucak ...Kızlar bebegimi hastaneye getirdik vücudundaki su azalmış yatış verdiler. Haber vermek istedim. Giremeyebilirim.
Ay onun etlerini yerim ya ben dolsun onun etleri bir an önce de annesi de üzülmesinÇok şükür canım hemencecik dolar annesi onin etleri.
Kızlar bebegimi hastaneye getirdik vücudundaki su azalmış yatış verdiler. Haber vermek istedim. Giremeyebilirim.