- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.021
Canım bir kere ağzını bulaştırdın mı olanlar oluyor sürekli çikolata arzular oluyorsun istemesen deBaşlıyorummmm bir daha olmasınnnh.Ama bu ara benim de aklım parça çikolatalı dondurmada.kase kase fıstık yiyerek bestırıyorim.At canım kavanozları eğer yenilerini almayacaksan.
Canım 2. Öğününü biraz geç yapmaya çalışsan.
Canım sabaha kaydırsanBen de avuç avuç hatte kase kase yiyorum. Üstelik 9 dan sonra. 1 aydır 92 93 arası gidip geliyorum bakalım hayırlısı inşallah.
Dayanamıyor sürekli yarı baygın yatıyor yavrum. Allah sifa versin bütün hastalara içinde benimkine.hiç böyle hasta olmamıştı. Allah daha beterinden korusun.lastrose6 canım bebeğe çok üzüldüm bu sıcaklarda nasıl dayanıyorsa hastalığa yavrucak
Sağol canım
Sen menü paylaştın mı bugün canım?
Kızlar bebeğim gece boyu ağladı dualarinizi bekliyorum. Ateşi çıktı 38.5 şimdi ilaç verdim emziriyorum. Kayinvalideme bıraktık cocuklari mecburen. Hastanede para öde kan ver işlemlerini bebek ağlarken yalnız yapamazdım.eşim benimle geldi. Bağırsakları bozulmuş yavrunun. İnşallah çabuk düzelir.Kayinvalidemde yedim yemek.
4 köfte çocuklara yapmış ondan kalan.
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
İnşallah çabucak iyileşir oğlun canımDayanamıyor sürekli yarı baygın yatıyor yavrum. Allah sifa versin bütün hastalara içinde benimkine.hiç böyle hasta olmamıştı. Allah daha beterinden korusun.
Aman canım boşver çok tatsız mevzular Allah herkese yardım etsinSenin şu bahsettigin kadın kocası ne yapıyormuş ki üzüldüm. Kadınlar hep eziliyor. Bu düzen hiç bozulmayacak mi . bosansa dul kadın diyecekler evli kalsa böyle hayat sürmez. Rabbim yardım etsin çok zor bir durum çocuk var mi?
dilara koçak ın tarifi canımİnşallah çabucak iyileşir oğlun canım
aynen ben de merak ediyorum.Miyav_su canım nerelerdesin özlettin kendini
Günaydın canımGünaydın kızlar ,hayırlı cumalar.
Teşekkür ederim canım.Sagolasin.yok canım paylaşmadım dün.
geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.
Afiyet olsun canımKızlar merhaba
Dün akşam giremedim
Akşam menü
2 karniyarik
2 yumurta
Yoğurt
Domates Salatalık peynir.
Bu sabah menü
2.yumurta kıymalı
Az peynir
Yoğurt
Salatalık
Domates
Çay
Sonrası
Türk kahve
Yeşil çay
Annem geldi geçmiş olsuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?