Artık dur demem gerekiyordu

Bu yoğurt yeme olayını bir düzene koyamadım.hele de yazın sebze yemekleriyle çok iyi gider.Canın neler istiyor canım?benim canım şöyle yağlı pirzola ve güllaç ya da sade ev keki.

Bu yoğurt yeme olayını bir düzene koyamadım.hele de yazın sebze yemekleriyle çok iyi gider.Canın neler istiyor canım?benim canım şöyle yağlı pirzola ve güllaç ya da sade ev keki.

Afiyet olsun canım.gidip gelmeyesim var cümlesi hoşuma gitti tam da hislerime tercüman oldu.iş yerimle ilgili.
Demek ki eşin seni çok seviyorrrr.
Sorma bayılır bana. Karmaşık duygular bunlar. Hiç girmeyelim. İnşallah hayallerine kavusursun. Kışın soğuk soğuk diye soylendik cikamadik yazın da her istediğimiz değil yarısı olsa yeterdi. Allah im duy sesimizi.

Başlıyorummmm bir daha olmasınnnh.Ama bu ara benim de aklım parça çikolatalı dondurmada.kase kase fıstık yiyerek bestırıyorim.At canım kavanozları eğer yenilerini almayacaksan.
Canım 2. Öğününü biraz geç yapmaya çalışsan.

Geçmiş olsun küçük kuzuya.Şimdi nasıl inşallah hemencecik toparlanır.
Evet canım en azından aklım takılmaz.inşallah tertemiz çıkar tahlilleri.

Allahım şifa versin kuzuya.İnşallah hemencecik toparlar.rota aşısı olmuy muydu lastrose6 ?

Canım afiyet olsun

Kan tahlillerinin sonuçlarını aldınız mı
Umarım temiz çıkar
Maşallah bir yaşına basmış bile
Biz de bir zamanlar 1 yaşındaydık
0 yaş ama daha havalıydı
3.5 da işten çıkınca geçeceğim canım hastaneye. İnşallah temiz çıkar canım.

Amin canım , inşallah.ben bu gidişle 80 i hayal edemez oldum.Allahım inşallah azmimizi her konuda arttırsın ve sağlık versin.
O katmer ben de severim inşallah o ziyafete ben de gelmek isterdim hele bahçe deyse.

İnşallah canım , Allahım hepimiz için en hayırlısını versin.

Kızlar kira sözleşmesini az önce imzaladım
Bu zamana kadar kira masrafım yoktu ya Stres oldum bir an
Kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeyen Türk çocuk örneği olabilirim
Hayırlı olsun canım , şuanki duyguların normal bence hayatını nerdeyze tamamen değiştirecek bir adım attın.Ama senin gibi kendini bilen , becerikli bir genç için uyum sağlamak çok kolay olacat eminim.Yeni şirin evini döşeleceksin yavaş yavaş. Annenlerde de vardır bir kenara ayrılmış bugünlerde kullanılacak eşyalar. Çok zevkli olacak inşallah. Ailende gelir ziyaretine

Kızlar bu sabah annemin bir arkadaşıyla tanıştım allahım yardımcısı olsun kocası psikopatın tekiymiş
Kadın 32 yaşında henüz ve anti depresenlarla yaşıyormuş
Bir de boylu poslu çok güzel bir bayan kayınvalidesine senin kızın mı diye kaç kere dünür gitmişler

İnşallah öyle olur canım

Çubuk tarçınla mı yapacağız benim şekerimi de dengeler mi acaba?
Bence dengeler canım şekeri.iyi olur.
Allahım şifa versin kuzuya.İnşallah hemencecik toparlar.rota aşısı olmuy muydu lastrose6 ?
Şimdi durumu iyi değil kusup duruyor. Rotavirus yapıldı canım. Şükür.
3.5 da işten çıkınca geçeceğim canım hastaneye. İnşallah temiz çıkar canım.
Baktım canım tahlilleri aldın mi insalah iyi çıktı sonuçların.
Amin canım , inşallah.ben bu gidişle 80 i hayal edemez oldum.Allahım inşallah azmimizi her konuda arttırsın ve sağlık versin.
O katmer ben de severim inşallah o ziyafete ben de gelmek isterdim hele bahçe deyse.
Ziyafet olursa listede birinci sırada sen varsin olacaksın canım.

Allah yardımcısı olsun. Neler var su dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…