Artık dur demem gerekiyordu

Günaydınlar kızlar

hayırlı olsun canım.

İyi akşamlar kızlar az önce Nutella kaşıkladım kafayı sıyırdım herhalde ben
Aç değildim Perşembe akşam ağladığımda aylar sonra Nutella yedim ondan beri aklım fikrim Nutella
Atacağım o kavaonozları başka çare yok
Kız kardeşim de beni döver herhalde onun kavonozları çünkü

Ah ceru ah
Hem akşam orucunu hem şeker orucunu bozdun ilk günden

Acımayın kızlar saydırın bana

Canım bana baksana ben de aynıyım
Canım tarçınlı su mu densek? Demet Akalın bir kere tarçınlı su içerek sürahi sürahi zayıflamış çünkü iştah miştah bırakmıyor

Ay canım benim ya ne iyi gelir kız kardeşle konuşmak
Diretsen yine müsade etmez mi? 3 günlüğüne filan
Canım erkek çocuklar yaramaz mı oluyor senin bebek niye yoruyor seni gerçi daha küçük

Menün güzel canım ya afiyet olsun

Günaydın kızlar hayırlı günler.
Dün akşam yamağim
2.5 tabak kıymalı patlıcan yemeği
Yoğurt
Sonrasında fıstık ve kabak çekirdeği çiğ
Sabah kahvaltım
1 yumurta
Peynir
10 zeytin
2 kayısı
4 ya da 5 ceviz(unutkanlık)
Bebeği 1 yaş kontrolüne götürdük , büyük de yemez içmez onu da götürelim bari dedim.İkisinden de kan aldılar.Büyüğün korkusu çok fazla iğneden. Resmen krize giriyor kafayı yer diye öyle korktum ki.Çok şükür durdu ve öyle mutlu oldu ki anlatamam. Acımadı diyor korkusu acıdan değil zaten.

Canım sen şu şarkı geldi aklıma nakaratı şuydu sekerci mi baban senin ....
Ne bu tatlı Arzusu aç kalma şekerin düşünce saldirirsin tatlılara.

Canım bana baksana ben de aynıyım
Canım tarçınlı su mu densek? Demet Akalın bir kere tarçınlı su içerek sürahi sürahi zayıflamış çünkü iştah miştah bırakmıyor
Tarçın li su benim midemi bulandırıyor. Midesi kabul eden varsa icsin iyi olur şekeri dengeler.
Bak canım çok güzel gidiyorsun. Yemekler harika. Afiyet olsun. Benim bebisin ateşi çıktı gece. Dün gece disaridaydik usuttu herhalde.
Çocuklara geçmiş olsun. Kanı düşük olan çocuk ne uyur ne yermiş benim doktorum demişti. Kan verdiğin iyi olmus.

Öyle de güzeldi ki sıcak sıcak.
Tandirligimiz var bahçeli evde annemin.orda bir Bazlama bir patlicanli çörek birde tereyağ ile katmer çekiyor canım. Anneme desem yapar ama sonrası hüsran olur. 80 olayım izin vercem kendime inşallah.
İnşallah güzel bir yerde güzel bir tatil geçirirsin.Uzun yolculukta çocuklar arabadan sıkılıyor mu?
Rabbim daha iylerinide sana nasip etsin inşallah. Yolda tablet uyku sohbet ve molalarla gecistiriyoruz. Dönüş çok zor oluyor eve gelmek ızdırap o güneşin yorgunluğu suyu denizi bırakıp dönmek. En güzeli de iş güç yok ya hazır yemek. Ne kadar tlrahat oluyormuş birilerinin önüne birşey koyması.

Kızlar bebeğim gece boyu ağladı dualarinizi bekliyorum. Ateşi çıktı 38.5 şimdi ilaç verdim emziriyorum. Kayinvalideme bıraktık cocuklari mecburen. Hastanede para öde kan ver işlemlerini bebek ağlarken yalnız yapamazdım.eşim benimle geldi. Bağırsakları bozulmuş yavrunun. İnşallah çabuk düzelir.Kayinvalidemde yedim yemek.
4 köfte çocuklara yapmış ondan kalan.
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık

Günaydın kızlar

Canım çok geçmiş olsun ya inşallah ilaçların faydası olurda yavrum bir an önce rahatlar

Canım afiyet olsun

Kan tahlillerinin sonuçlarını aldınız mı
Umarım temiz çıkar
Maşallah bir yaşına basmış bile
Biz de bir zamanlar 1 yaşındaydık
0 yaş ama daha havalıydı

Ben de avuç avuç hatte kase kase yiyorum. Üstelik 9 dan sonra. 1 aydır 92 93 arası gidip geliyorum bakalım hayırlısı inşallah.

Afiyet olsun canım.yediklerin çok iyi olmuş.hiç fazla değil.yaptığım eleştiri aşırıya mı kaçar diye sık değinmek istemedim ama bence günlük yediklerin az canım.biraz süt ürünleri zeytin vb ilave etsen bence kilo verimin hızlanacak diye düşünüyorum.

Afiyet olsun canım.gidip gelmeyesim var cümlesi hoşuma gitti tam da hislerime tercüman oldu.iş yerimle ilgili.
Demek ki eşin seni çok seviyorrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…