• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Doğru en güzel yiyecek açıkınca yoğurt. Oh mis evde yapılan yoğurt olsun da koyun inek keçi farketmez.
Benim canım neler neler istiyor. Neden böyle oldum ben arkadaslar. Şu içerek bastırmaya çalışıyorum. Hayırlısı bakalım.
Bu yoğurt yeme olayını bir düzene koyamadım.hele de yazın sebze yemekleriyle çok iyi gider.Canın neler istiyor canım?benim canım şöyle yağlı pirzola ve güllaç ya da sade ev keki.

Doğru en güzel yiyecek açıkınca yoğurt. Oh mis evde yapılan yoğurt olsun da koyun inek keçi farketmez.
Benim canım neler neler istiyor. Neden böyle oldum ben arkadaslar. Şu içerek bastırmaya çalışıyorum. Hayırlısı bakalım.
Bu yoğurt yeme olayını bir düzene koyamadım.hele de yazın sebze yemekleriyle çok iyi gider.Canın neler istiyor canım?benim canım şöyle yağlı pirzola ve güllaç ya da sade ev keki.

Afiyet olsun canım.gidip gelmeyesim var cümlesi hoşuma gitti tam da hislerime tercüman oldu.iş yerimle ilgili.
Demek ki eşin seni çok seviyorrrr.
Sorma bayılır bana. Karmaşık duygular bunlar. Hiç girmeyelim. İnşallah hayallerine kavusursun. Kışın soğuk soğuk diye soylendik cikamadik yazın da her istediğimiz değil yarısı olsa yeterdi. Allah im duy sesimizi.

İyi akşamlar kızlar az önce Nutella kaşıkladım kafayı sıyırdım herhalde ben :sinirli::sinirli::sinirli:
Aç değildim Perşembe akşam ağladığımda aylar sonra Nutella yedim ondan beri aklım fikrim Nutella :sinirli::sinirli::sinirli:
Atacağım o kavaonozları başka çare yok
Kız kardeşim de beni döver herhalde onun kavonozları çünkü

Ah ceru ah
Hem akşam orucunu hem şeker orucunu bozdun ilk günden :sinirli::sinirli:

Acımayın kızlar saydırın bana
Başlıyorummmm bir daha olmasınnnh:sinirli:.Ama bu ara benim de aklım parça çikolatalı dondurmada.kase kase fıstık yiyerek bestırıyorim.At canım kavanozları eğer yenilerini almayacaksan.
Canım 2. Öğününü biraz geç yapmaya çalışsan.

Tarçın li su benim midemi bulandırıyor. Midesi kabul eden varsa icsin iyi olur şekeri dengeler.

Bak canım çok güzel gidiyorsun. Yemekler harika. Afiyet olsun. Benim bebisin ateşi çıktı gece. Dün gece disaridaydik usuttu herhalde.
Çocuklara geçmiş olsun. Kanı düşük olan çocuk ne uyur ne yermiş benim doktorum demişti. Kan verdiğin iyi olmus.
Geçmiş olsun küçük kuzuya.Şimdi nasıl inşallah hemencecik toparlanır.
Evet canım en azından aklım takılmaz.inşallah tertemiz çıkar tahlilleri.

Kızlar bebeğim gece boyu ağladı dualarinizi bekliyorum. Ateşi çıktı 38.5 şimdi ilaç verdim emziriyorum. Kayinvalideme bıraktık cocuklari mecburen. Hastanede para öde kan ver işlemlerini bebek ağlarken yalnız yapamazdım.eşim benimle geldi. Bağırsakları bozulmuş yavrunun. İnşallah çabuk düzelir.Kayinvalidemde yedim yemek.
4 köfte çocuklara yapmış ondan kalan.
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Allahım şifa versin kuzuya.İnşallah hemencecik toparlar.rota aşısı olmuy muydu lastrose6 lastrose6 ?

Canım afiyet olsun

Kan tahlillerinin sonuçlarını aldınız mı
Umarım temiz çıkar
Maşallah bir yaşına basmış bile
Biz de bir zamanlar 1 yaşındaydık :KK66:
0 yaş ama daha havalıydı :cool:
3.5 da işten çıkınca geçeceğim canım hastaneye. İnşallah temiz çıkar canım.

Tandirligimiz var bahçeli evde annemin.orda bir Bazlama bir patlicanli çörek birde tereyağ ile katmer çekiyor canım. Anneme desem yapar ama sonrası hüsran olur. 80 olayım izin vercem kendime inşallah.

Rabbim daha iylerinide sana nasip etsin inşallah. Yolda tablet uyku sohbet ve molalarla gecistiriyoruz. Dönüş çok zor oluyor eve gelmek ızdırap o güneşin yorgunluğu suyu denizi bırakıp dönmek. En güzeli de iş güç yok ya hazır yemek. Ne kadar tlrahat oluyormuş birilerinin önüne birşey koyması.
Amin canım , inşallah.ben bu gidişle 80 i hayal edemez oldum.Allahım inşallah azmimizi her konuda arttırsın ve sağlık versin.
O katmer ben de severim inşallah o ziyafete ben de gelmek isterdim hele bahçe deyse.

Sorma bayılır bana. Karmaşık duygular bunlar. Hiç girmeyelim. İnşallah hayallerine kavusursun. Kışın soğuk soğuk diye soylendik cikamadik yazın da her istediğimiz değil yarısı olsa yeterdi. Allah im duy sesimizi.
İnşallah canım , Allahım hepimiz için en hayırlısını versin.

Kızlar kira sözleşmesini az önce imzaladım
Bu zamana kadar kira masrafım yoktu ya Stres oldum bir an
Kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeyen Türk çocuk örneği olabilirim :KK66:
Hayırlı olsun canım , şuanki duyguların normal bence hayatını nerdeyze tamamen değiştirecek bir adım attın.Ama senin gibi kendini bilen , becerikli bir genç için uyum sağlamak çok kolay olacat eminim.Yeni şirin evini döşeleceksin yavaş yavaş. Annenlerde de vardır bir kenara ayrılmış bugünlerde kullanılacak eşyalar. Çok zevkli olacak inşallah. Ailende gelir ziyaretine

Kızlar bu sabah annemin bir arkadaşıyla tanıştım allahım yardımcısı olsun kocası psikopatın tekiymiş
Kadın 32 yaşında henüz ve anti depresenlarla yaşıyormuş
Bir de boylu poslu çok güzel bir bayan kayınvalidesine senin kızın mı diye kaç kere dünür gitmişler

Hayırlı olsun canım , şuanki duyguların normal bence hayatını nerdeyze tamamen değiştirecek bir adım attın.Ama senin gibi kendini bilen , becerikli bir genç için uyum sağlamak çok kolay olacat eminim.Yeni şirin evini döşeleceksin yavaş yavaş. Annenlerde de vardır bir kenara ayrılmış bugünlerde kullanılacak eşyalar. Çok zevkli olacak inşallah. Ailende gelir ziyaretine
İnşallah öyle olur canım

Çubuk tarçınla mı yapacağız benim şekerimi de dengeler mi acaba?
Bence dengeler canım şekeri.iyi olur.
Allahım şifa versin kuzuya.İnşallah hemencecik toparlar.rota aşısı olmuy muydu lastrose6 lastrose6 ?
Şimdi durumu iyi değil kusup duruyor. Rotavirus yapıldı canım. Şükür.
3.5 da işten çıkınca geçeceğim canım hastaneye. İnşallah temiz çıkar canım.
Baktım canım tahlilleri aldın mi insalah iyi çıktı sonuçların.
Amin canım , inşallah.ben bu gidişle 80 i hayal edemez oldum.Allahım inşallah azmimizi her konuda arttırsın ve sağlık versin.
O katmer ben de severim inşallah o ziyafete ben de gelmek isterdim hele bahçe deyse.
Ziyafet olursa listede birinci sırada sen varsin olacaksın canım. :kk77:

Kızlar bu sabah annemin bir arkadaşıyla tanıştım allahım yardımcısı olsun kocası psikopatın tekiymiş
Kadın 32 yaşında henüz ve anti depresenlarla yaşıyormuş
Bir de boylu poslu çok güzel bir bayan kayınvalidesine senin kızın mı diye kaç kere dünür gitmişler
Allah yardımcısı olsun. Neler var su dünyada

Back
X