-
- Konu Sahibi karamurdum
Karşıyakalı kafası diyorlar ona izmirdeİzmirliler rahatına düşkün oluyor.Benimde var mesela tanıdıklarım ev yok araba yok.Ama günübirlik gezmeyi yemeyi içmeyi seviyorlar.Ani yaşamayı seviyorlar.
Bir yönden iyi ama bir yondende insanın kendini garantiye alması lazım.
Onun düşünmediği şeyleri, almadıgı sorumlulugu bir başkası almak zorunda kalıyor.İzmirliler rahatına düşkün oluyor.Benimde var mesela tanıdıklarım ev yok araba yok.Ama günübirlik gezmeyi yemeyi içmeyi seviyorlar.Ani yaşamayı seviyorlar.
Bir arkadasimin esi istemisti ciddi ciddi, alamadi ama isteyenin bir yuzu karaBir süprizi daha kaldıramayalirim
Dün bi geldi biraz mantıklı düşünelim dedi ben gayet mantıklıyım sen düşün oturda dedim. Sonra bi daha geldi beni gözden çıkarmışsın dedi. Bende sorumsuz ve yalancı biriyle işim yok yallah dedim. sabahın köründe de uyanıp annesini aradım ben dadı değilim benim paramla akşama kadar yatamaz al oğlunu sen bak, boşanalım vs diyor bu evden bi kere çıkar bir daha da giremez bende meraklısı değilim gitsin dedim. Aradı oğlunu bişeyler dedi ama bilmiyorum naptılar.Blöf yapmış şimdi de pişman olup boşanmayalım demeni bekliyor.
Benimkinden daha yüzsüzü var yani çok şükürBir arkadasimin esi istemisti ciddi ciddi, alamadi ama isteyenin bir yuzu kara
Kart onun üstüne. Ödemem zaten hatta doğalgaz gelmiş normalde otomatik ödeme onu da ödemeyeceğim öde diye önüne atacağım.Asla ödemeyin o borcu kendisi ödesin.Gerekirse eve icra gelsin.Kart onun üzerine değil mi ?
Valla anası babası yaklaşık bi 40 sene anı yaşamış, ben sabah annesine bir an daha yaşattım umarım beğenir. Açtım al oğlunu emzir, dadısı değilim yardım kuruluşu da değilim dedim. Şoka girdi tansiyonum 20 oldu nasıl söz öyle diyo. Hak ettiğiniz gibi diyip kapadım. Babası geri aradı biz onunla konuşacağız sen sakin ol dedi. Eskiden olsa mıymıy kendimi anlatmaya çalışırdım meğer iki kelime yetiyormuş.İzmirliler rahatına düşkün oluyor.Benimde var mesela tanıdıklarım ev yok araba yok.Ama günübirlik gezmeyi yemeyi içmeyi seviyorlar.Ani yaşamayı seviyorlar.
yanlış anlamazsanız eger bir şey yazmak istiyorum, şuan sanirim bir evlat sahibi degilsiniz bir kızım var ve ben dünyanim derdiyle boğuşurken kızım çıkip gelse ve deseki ben mutsuzum boşaniyorum inanin hiç dert edinmem.Son 1 aydır bende böyle düşünüyorum, ailem şuan çok zor bir süreçte ciddi anlamda çok yıprandılar ilk kez babamı çok çaresiz gördüm 1,5 yıldır. Adamın derdinin üstüne birde ben çıkmayım diye sabrediyorum. Belli etmemeye çalışıyorum. Birazda ondan güç alıyor eşim belki de. Sabretmeye çalışıyorum ama gücüm kalmadı. Her ay başka bir hastalık çıkıyor vücudumda.
Kimse için kılınızı kıpırdatmayın kızlar. İki senede osmanlı gibi çöktüm. Gözümün altı mosmor, 60 kg dan 50 ye düştüm. Kaygı içinde yaşamaktan en mutlu anlarım bile yok hafızamda. Her yeri yüzümün sivilce. Kimsenin yüzüne bakacak halim yok. Bazı günler oluyor hiç uyumadan ya da yemeden geçip gidiyor. O kadar dipteyim ki kaybedecek bişeyim yok gibi ağzıma geleni söylüyorum. Bi yandan rahatlatıyor bi yandan beni bu hale düşürdüğü için daha da sinirleniyorum. Herkesle yüz göz oldum. Ama akıllandım kapı orda naparsa yapsın. Davasını açsın anası alsın sorumluluğunu 30 yaşındaki adamın. Utanmıyor daOnun düşünmediği şeyleri, almadıgı sorumlulugu bir başkası almak zorunda kalıyor.
alsım kendi evinde konuşsun ver bavulunu gitsin yahu anasinin babasinin adam edemedigini siz adam etmek için ugrasmayin.Valla anası babası yaklaşık bi 40 sene anı yaşamış, ben sabah annesine bir an daha yaşattım umarım beğenir. Açtım al oğlunu emzir, dadısı değilim yardım kuruluşu da değilim dedim. Şoka girdi tansiyonum 20 oldu nasıl söz öyle diyo. Hak ettiğiniz gibi diyip kapadım. Babası geri aradı biz onunla konuşacağız sen sakin ol dedi. Eskiden olsa mıymıy kendimi anlatmaya çalışırdım meğer iki kelime yetiyormuş.
Yok Estagfurullah niye yanlış anlayayım. Ben zaten buraya bana objektif bir şekilde tavsiye verilsin diye yazdım. Vakit ayırıp cevap vermeniz bile çok değerli. Ben kimseyi kıramayan, kırmak istemeyen biriyim. Ailem, onun ailesi, o, arkadaşlarım çevrem herkese karşı neşe ve sevgi doluyum. Bir kere geldim dünyaya ölüp gittiğimde iyi hatırlanmak istiyorum. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Bu yüzden de iki düşünüp bir söylerim. Ailem çok kıymetli ama başımıza olmaz işler geldi 2 senedir onlarda ağır bir imtihanla cebelleşiyor. Benim nişan düğün vs de bunların arasında oldu, onlardan da bişey anlamadım zaten. Eşim de belki de bunu fırsat bilerek iki yıldır kafasına göre takılıyor. Canı isterse çok iyi istemezse ben düşmanıyım sanki. Ailem için ve evliliğime emek vereyim diye idare ettim ettim ama bi yerden sonra edemez hale geldim. Şuan ailem de üzülecek biliyorum ama bu adamla böyle de ömür geçmez. Asalak gibi maddi manevi sömürüyor beni. Bende dünden beri gemileri yaktım işte kapı işte yol ben seni besleyemem diye boşanalım teklifine tamam dedim. Zaten gözüme de eşim gibi değil de evde bir yabancı gibi görünüyor. Sevdiğini de düşünmüyorum çünkü sevse beni de düşünür bişey yaparken. Bu yüzden çekemeyeceğim artık ne yaparsa yapsınyanlış anlamazsanız eger bir şey yazmak istiyorum, şuan sanirim bir evlat sahibi degilsiniz bir kızım var ve ben dünyanim derdiyle boğuşurken kızım çıkip gelse ve deseki ben mutsuzum boşaniyorum inanin hiç dert edinmem.
çocuğum ben baska seylerle ugrasiyorum diye mutsuz oldugu yerde durmamış diye sevinirim.
yani demek istiyorum ki siz boşanacaksınız diye aileniz mahvolmaz kimse ne durumda olursa olsun çocuğu mutsuz olduğu yerden çıktı diye dert ustune dert eklemez boyle dusunerek kendi yillarinizi heba etmeyin.
ha boşanıp gidip her gün aglayip sizlayip insanları kahredecekseniz yapmayın ama uok kararımın ardindayim hayatta aldigim en dogru kararlardan biri diye dusunecekseniz sorun yok.
siz aglayip sizlanirsaniz bizim icimize dert olur ancak.
Aile cins bir kere.O borçla yiyip içme derdinde.Valla anası babası yaklaşık bi 40 sene anı yaşamış, ben sabah annesine bir an daha yaşattım umarım beğenir. Açtım al oğlunu emzir, dadısı değilim yardım kuruluşu da değilim dedim. Şoka girdi tansiyonum 20 oldu nasıl söz öyle diyo. Hak ettiğiniz gibi diyip kapadım. Babası geri aradı biz onunla konuşacağız sen sakin ol dedi. Eskiden olsa mıymıy kendimi anlatmaya çalışırdım meğer iki kelime yetiyormuş.
Aynen öyle, topla bavulunu git bir daha da gelme. Hiçbir şey içinde beni arayıp rahatsız etme ne yazıyorsan protokole kabul dedim. Şoka girdi beklemiyordu bu kadar net olmamı. Birde yalvaracağım sanıyor. Sanki bana bi faydası var. Dün yemek de yapmadım kendim yedim geldi mutfağa baktı gitti. Normalde tencere tencere dizili olur, yatağa da gelme git oturma odasında yat dedim. Orda gururu kırılmış onunda kafasında bitmiş. Vah vah dedim döndüm yattımalsım kendi evinde konuşsun ver bavulunu gitsin yahu anasinin babasinin adam edemedigini siz adam etmek için ugrasmayin.
birey olamamis ogullarini hembesleyecegim, hem kirli donunu yikayacagim hem borcunu odeyecegim ustune birde aksam yataga girip gonlunu edecegim.
ohh ne guzel hayat kim gitmek ister boyle hayattan ya.
isin var ekmegin var borçsa borç ödenir biter çekme bu adamı yazik sana
Bi de sabah bana sizi iyi gördüm ben aslında geçen hafta diyoAile cins bir kere.O borçla yiyip içme derdinde.
ailenize boyle aciklarsaniz sevinirler bile emin olun.Yok Estagfurullah niye yanlış anlayayım. Ben zaten buraya bana objektif bir şekilde tavsiye verilsin diye yazdım. Vakit ayırıp cevap vermeniz bile çok değerli. Ben kimseyi kıramayan, kırmak istemeyen biriyim. Ailem, onun ailesi, o, arkadaşlarım çevrem herkese karşı neşe ve sevgi doluyum. Bir kere geldim dünyaya ölüp gittiğimde iyi hatırlanmak istiyorum. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Bu yüzden de iki düşünüp bir söylerim. Ailem çok kıymetli ama başımıza olmaz işler geldi 2 senedir onlarda ağır bir imtihanla cebelleşiyor. Benim nişan düğün vs de bunların arasında oldu, onlardan da bişey anlamadım zaten. Eşim de belki de bunu fırsat bilerek iki yıldır kafasına göre takılıyor. Canı isterse çok iyi istemezse ben düşmanıyım sanki. Ailem için ve evliliğime emek vereyim diye idare ettim ettim ama bi yerden sonra edemez hale geldim. Şuan ailem de üzülecek biliyorum ama bu adamla böyle de ömür geçmez. Asalak gibi maddi manevi sömürüyor beni. Bende dünden beri gemileri yaktım işte kapı işte yol ben seni besleyemem diye boşanalım teklifine tamam dedim. Zaten gözüme de eşim gibi değil de evde bir yabancı gibi görünüyor. Sevdiğini de düşünmüyorum çünkü sevse beni de düşünür bişey yaparken. Bu yüzden çekemeyeceğim artık ne yaparsa yapsın
Bende ayrıldım aynı eve girmeden mesela bizim burada kadınlar önce çocuklarım der.Giymez yemez içmez gezmez önce oğlum evlensin der.Bi de sabah bana sizi iyi gördüm ben aslında geçen hafta diyokomedi gibi kadın. Oğlun rol yapıyordu beni dolandırmak için maşallah iyi oyuncu yetiştirmişsin dedim.
gururu evde kadın parası yerken kırılmamış da yatakdan def edilincemi kırılmış.Aynen öyle, topla bavulunu git bir daha da gelme. Hiçbir şey içinde beni arayıp rahatsız etme ne yazıyorsan protokole kabul dedim. Şoka girdi beklemiyordu bu kadar net olmamı. Birde yalvaracağım sanıyor. Sanki bana bi faydası var. Dün yemek de yapmadım kendim yedim geldi mutfağa baktı gitti. Normalde tencere tencere dizili olur, yatağa da gelme git oturma odasında yat dedim. Orda gururu kırılmış onunda kafasında bitmiş. Vah vah dedim döndüm yattım
İnşallah, birde eşim aileme diyemeyeceğim işten çıktığını vs sanıyordu. Dün bana bişey oldu ne oldu bilmiyorum. Annemleri çağırdım o gelince köşe yastığı da geldi yatmaya vs diye ağzıma geleni saydım. Rezil oldu annemlern yanında bişey de diyemedi. Kariyer planlamasında 8 ay daha yatıp beni yemek var müthiş bir adam filan dedim. Bugün de öyle ağzıma geleni tutmuyorum pat pat söylüyorum şok oluyor. Ailesine de saydım saydım kapattım. En son annesi tansiyondan hastanelik oluyordu drama yapmayın ya da yapacaksınız oğlunuzdan oyunculuk dersi alın, göndereyim öğretsin diye kapattım. Eskiden olsa aman hastalar bişey olur, aman eşimi utandırırım vs diye kaygı içinde kalırdım. Şimdi onlar beni düşündğ mü diye söylüyorum herşeyi.ailenize boyle aciklarsaniz sevinirler bile emin olun.