Artık baş edemiyorum tüm tavsiyelere açığım.

O kadın boşandı mı acaba.

Evlilik sorumluluğu diye bir şey var ve bence maalesef eşinizde bu eksik. Siz elinizden geleni yaparken o sanki 20 yaşında bekar ailesiyle yaşıyor gibi takılıyor. Bir hayatı biriyle paylaşıyorsan elinden geleni yapmak zorundasın.. İşiniz çok zor allah yardımcınız olsun. ben olsam tahammül edemezdim.

Yemekler yapıyorum, hediyeler alıyorum sevdiği şeyleri yapıyorum o da bana yapıyor bunları ama sonunda öyle saçma birşey yapıyor ki hepsini unutturuyor
Biz kadınların salaklığı hiç bitmeyecek galiba . Eşiniz sizi de sorumluluklarını da umursamıyor ama siz hala gönlünü hoş etme derdindesiniz. Bırakın ne hali varsa görsün. Böyle bi adamla neden evlendiniz dahası nasıl gücenip borca girdiniz bu kadar . Umarım borç sizin üstünüze değildir . Öyleyse hemen boşayın. Ailevi sorun Dalan ertelemeyin. Bu maddi krizde böyle bi adamla sizin ömrünüz çürür. Bu asalak sizi sonra bunaldım diye üstüne aldatır sizi suçlar. Saçmalamayın sakın . Boşanın , aile evinin olduğu yerde yaşıyormuşsunuz zaten onlarla kalın maddi olarak toplarsınız da , borcu niye çektiniz araba falan mı , üstünüze yapsın gerekirse borcu da aile yanında ödeyin. Bu işleri halledin hemen bak , arkadaşınız olsam sizi bugün toparlamaya gelirdim, vallahi bende konyadayım valiz topluyor olurduk şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…