Artık baş edemiyorum tüm tavsiyelere açığım.

Canım pskiloga esas hasta değil.Esas hastanın hasta ettikleri gidiyormuş zaten

Valla gemileri yakmış durumdayım. Umrumda değil çocuk asla düşünmüyorum. Bir günü daha kaygı ile geçirmeye niyetim yok. Annesi baksın ona da ben 2 yıl baktım yeter

Boşanma isteğine direkt tamam deyince eşiniz bozulmadı mı? Bence bu adam içten içe sizin onu gözden çıkaramayacağınızı düşünüyor. Çok mu yakışıklı ya da nasıl bir üstün özelliği var bilmiyorum ama yaptığınız fedakarlıklara minnet etmek şöyle dursun hak görüyor kendinde. "Yapacak tabi" der gibi bir havası var.

Yaa sana yazık değil mi çok üzüldüm yazdıklarına. Borcu da paylaşın sen zaten ailenin yanındasın. Sessizce boşayın. Gitsin anasının dizinin dibine. En azından bahane edecek bir şey kalmaz.

Bozuldu, saçma sapan konuştu sonra bence biraz akıllıca düşünelim dedi, sen düşün dedim. Çok mu yakışıklı bilmiyorum ama iyi biriydi önceden.

Yaa sana yazık değil mi çok üzüldüm yazdıklarına. Borcu da paylaşın sen zaten ailenin yanındasın. Sessizce boşayın. Gitsin anasının dizinin dibine. En azından bahane edecek bir şey kalmaz.
Evet bende kendime üzülüyorum, biraz ağladım. Yazık oldu gelecek hayallerime ama inşallah daha iyi insanlarla karşılaşırım

Evet bende kendime üzülüyorum, biraz ağladım. Yazık oldu gelecek hayallerime ama inşallah daha iyi insanlarla karşılaşırım
İnşaallah..ben yazdıklarınızı şimdi okudum da nacizane sizi kırmadan etmeden yorum yapmayı isterim. Acaba ailesinin yanına komple taşınmayı hiç düşündünüz mü İzmir’e? Bu size iyilik getirir miydi acaba..ailesini seviyorsanız. Bunu şunun için dedim. Maddi açıdan da ailesi sizinle ilgilenirdi belki..

Genelde benim eşim ailesiyle maddi açıdan ilgileniyor. Gitsek beni orda sorumsuzlukları ve vurdumduymazlıkları ile deli ederler. Bugün var bugün yerler yarını düşünen yok. Bi tane hurda araba hariç bişeyleri de yok zaten. Düğünde bir kuruşluk faydaları olmadı. Hatta onları da ağırladık zararları oldu.

Sakın sakın gitmeyin, siz oraya giderseniz daha çok rahatlayacak ve sorumsuzlukları daha çok artacak. Nasılsa ailemin yanındayız deyip güvenli bölge gibi düşünür ve artık eve daha geç gelmeler, sen annemlerde dur ben şuraya buraya gideyim demeler başlar bir de çocuk oldu mu daha hiç önünü alamazsınız bu yakınlığın.

Asla ödemeyin o borcu kendisi ödesin.Gerekirse eve icra gelsin.Kart onun üzerine değil mi ?

İzmirliler rahatına düşkün oluyor.Benimde var mesela tanıdıklarım ev yok araba yok.Ama günübirlik gezmeyi yemeyi içmeyi seviyorlar.Ani yaşamayı seviyorlar.
Bir yönden iyi ama bir yondende insanın kendini garantiye alması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…