Artık baş edemiyorum tüm tavsiyelere açığım.

Mesajların başlarını okudum adama acayip bilendim sonra gelişme var mı duye son mesajları okudum vallahi içim ferahladı. Çok iyi yapmışsınız hiçbir şey sizden kıymetli değil. Eminim bu beladan kurtulduğunuzda kuş gibi hafifleyeceksiniz ve çok mutlu olacaksınız.

Kendini işsiz oğluna gezdirtirken hiç tansiyonu yükselmiyordu maşallah. Aile de bi garip. Oğlum işsiz güçsüzsun. Evde yiyelim, hediye istemem masraf olmasın diyeceği yerde bı de sana akıl veriyor al diye.ben de biliyorum almasını.kim ödeyecek işsiz oğlun mu?

Sadece benim kafama birşey takıldı.
Boşanmayı isteyen yine O .
Sana gelirse bir daha arayamaz, çıktı mı giremez falan demişsin. Yani seninki boşanmayı istemek değil de kendine çeki düzen versin demek gibi.
Öyle olsun ne çıkar ki. Kendine cekiduzen verirse evli kalmaya devam eder. İlla boşanacak diye kaide mi var.

Sadece benim kafama birşey takıldı.
Boşanmayı isteyen yine O .
Sana gelirse bir daha arayamaz, çıktı mı giremez falan demişsin. Yani seninki boşanmayı istemek değil de kendine çeki düzen versin demek gibi.
Yok ben dedim ilk o önce kabul etti sonra tekrar düşünelim dedi bende sen düşün ben gayet düşündüm dedim. Öyle diyince o da boşanalım diye dedi. Annesine onu anlatırken dedim onları. Çünkü o şuan izmire gidip gezip tozup dönebileceğini geri sanıyor. Boşanma ile korkutacak beni aklı sıra.

Öyle olsun ne çıkar ki. Kendine cekiduzen verirse evli kalmaya devam eder. İlla boşanacak diye kaide mi var.
Eşim ben hiç boşanalım diye konu geçtiğinde soğukkanlı durmadığın için bu sefer olayın ciddiyetini anladı. Gidip gezip tozup geleceğini sanıyordu öyle sanmasın diye dedim annesine

Ay içimin yağları eridi ağzına sağlık. Ay bir de deseydin geldiniz o borcun içinde yediniz içtiniz kendinize hediye aldırdınız hiç mi rahatsız olmadınız diye. Kendime bir kazak alamıyorum, oğluna bakıyorum bir de sana hediye mi aldım ben deseydiniz. İnanılmaz sinir oldum ya

Hadi bu yıl yine maaşı vs vardı diyelim.ilk düğün yaptığımız yıl düğüne 1 kuruş katkıda bulunmayıp el öpmeye çağırmışlardı ve orda da tüm sülaleyi bohça dağıtıyoruz diye ilçe ilçe gezip tozup bize ödetmişlerdi her şeyi. Amcasına giderken markete uğrayıp aldıkları şeyleri bile eşim ödemişti. Sözde el öpme kimse beş kuruş vermemişti. Bayramda da aynısını yaptılar, geline benim bildiğim bayram harçlığı vs verilir bir dayısı 50 lira vermişti çocuk oyalar gibi ve biz o bayram 10 bin masraf yapmıştık git-gel. Yeni düğün yapmıştık, eşim işsizdi bir sürü ödememiz vardı. Bir tek ilk evlendiğimiz yaz gittiğimizde ellerini ceplerine soktular.

Onu da dedim işsiz güçsüz ben bi kazak alamazken har vurup harman savuruyor birde utanmadan dedim. boşanana kadar da her ihtiyacımı karşılayacak faturaları da ödeyecek hayır kurumu yok burda oğluna söyle dedim.

Valla kime anlatsam aynı şeyi söylüyor. Bıktırdı beni dün o hafifleme hissi geldi valla. Ağzıma geleni söyledikçe rahatladım. Ailesi üzülürmüş birde ben izmire gidene kadar demeyelim diyor. Sabahı zor ettim annesi öğleye kadar uyur 9 da uyandırdım 2 saatte anlattım her şeyi uykusu açıldı. Ne diyeceğini de bilemedi kem küm edip durdu. Ben ve ailem üzüleceğiz beyfendinin ailesi üzülmeyecekmiş. Herkes bilsin ne yaptığını uyuyamasın rahat rahat akşama kadar.

Malesef benim babamda eşiniz gibiydi. Annem yirmi seneden fazla sabretti. Babamın çalışmayı sevmeyişi bize sonucu boşanmayla biten bir son bıraktı. Devamlı evdeydi , uyur tv izler keyfine bakardı. annem tek başına çabalar dururdu. Yirmi yıllık ömürlerinde zerrece birikim yapamadılar. Kıt kannat geçindik gittik. Babamı çok seviyorum ama kendisi tembelliğiyle ailemizin yıkılma sebeplerinden biri oldu.

Eşim ben hiç boşanalım diye konu geçtiğinde soğukkanlı durmadığın için bu sefer olayın ciddiyetini anladı. Gidip gezip tozup geleceğini sanıyordu öyle sanmasın diye dedim annesine
Yok hayır demek istediğim o değil. Yani bir konu açılınca neden illa sonu boşanmak zorundaki. Eğer düzelirse adam pekala evliliğe devam edebilirsiniz. Yani öyle hesap sorar gibi yazmış da yazan kişi. Sanki insan ilişkileri matematik mis gibi davraniliyor. 2*2 mutlaka 4 eder formunda davraniliyor bazen. Neticede bu şikayetlerinizden dolayı ayrılma aşamasına geldiniz. Şikayetler ortadan kalkacak şekilde düzelirse pekala evlilik devam edebilir. İlla bunu yaptı diye ders vermek, boşanmak falan mı gerekli. Onu demek istiyorum.

Yıllarca böyle adamlardan nefret ettim geldi buldu beni. Halamın eşi de böyleydi hep gıcık olurdum. Fazla kınadım sanırım. Allah size sabır versin

Ha anladım tabii insanlar devam edebilir ya da boşanabilir ama karşıdakinde bir çaba ve pişmanlık olması lazım şimdilik ben göremiyorum. Birde ben böyle büyük tepkiler vermesem huy haline getirecek belli bu sorumsuzluğu. Sorumluluk almayan anasının kuzusu erkekle hayat geçmez. Çantada keklik sanıyor beni aklı sıra çünkü tepeme çıkardım. Ordan dün aşağı atınca şoka girdi. Birde ben evliliklerde boşanmanın koz olarak kullanılmasına gıcık oluyorum. O, beni boşanma ile korkutacağını sandı. Kaybeden kendisi haberi yok

Yıllarca böyle adamlardan nefret ettim geldi buldu beni. Halamın eşi de böyleydi hep gıcık olurdum. Fazla kınadım sanırım. Allah size sabır versin
Malesef benim babam vefat etti. Şimdilerde zerrece aklıma gelmiyor onun o hali. Sadece özlüyorum

Bi de sabah bana sizi iyi gördüm ben aslında geçen hafta diyo komedi gibi kadın. Oğlun rol yapıyordu beni dolandırmak için maşallah iyi oyuncu yetiştirmişsin dedim.

Offfff ablacım içinden canavar çıkmış senin

İyice sıtkın sıyrılmış ki bu cümleleri kurabilmişsin. Salon kadını çizginden çıkaranlar utansın çok iyi yapmışsın, tebrik ediyorum. İçinde kalıp seni yiyeceğine dışarı çıkıp başkasını yemesi en doğrusudur.

Bir kaç güne ne sivilcen kalır ne iştahsızlığın, hızlıca iyileşeceksin inşallah. Bir de bu adam giderse deyme keyfine.

Kk tarihine geçecek kadınsın, madalya lazım sana. Gerçek güçlü kadın budur işte, rabbim huzura kavuştuğun günü de göstersin.

Vallahi kendim yapmış kadar keyif aldım, kendini kimseye yem etme, kimse senden değerli değil.

O niye boşanalım diyor ki? Eline ayağına yapışacağınızı mı sanıyordu gitme yiğidim yuvamızı dağıtma dye. Onun dava açmasını beklemeyin bu kadar gaza gelmişken hatta kendinize gelmişken açın davayı kurtulun bu parazitten. Bu süreçte mesajlaşma da olursa ya da eski mesajlar varsa çalışmadığına dair onların saklayın davada borçları ödememek için kullanırsınız. Aylarca adamı beslediniz zaten borçları da bir zahmet kendi ödesin

Tribini sevsinler, geçti artık. Tribe yelken indiren kadını elleriyle öldürdü. Şimdi karşısında medussa var

Çalışmayan tembel erkek asla düzelmiyor. Kardeşimden biliyorum. Çalışmaya gönlü olan bu kadar zaman mızmızlanmazdı zaten. Geçirdiği zamanı , sömürdüğü parayı kâr sayar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…