Artık baş edemiyorum tüm tavsiyelere açığım.

Gidip ailesini getirmek falan tebrik ediyorum.Bu adam sizin gibisini zor bulur. Kaybeden siz olmayacaksınız
Geri postalayın yazmak istiyorum ama yazmayacağım boşanma konularında fikir beyan etmekten kaçınıyorum
Gitmeye can atıyor zaten, bende gitsin diye açtım kapıyı ve ağzımı hiç sakınmadan her şeyi söylüyorum. Boşanma tehditi de bu sefer işlemedi boş boş tavana bakıyor.

Sormayın, çok da gururludur, aynı yatakta yatınca tam bir prens olduğu için kendini yansıtamamaktan çekindi galiba
gitsin anasının evinde yapsın gururunu ya sinir oluyorum şöyle insanlara.
biz hamile kaliyoruz doguruyoruz cocugumuzu buyutmek istiyoruz diye erkek analarinin yapmadigi manipulasyon kalmiyor, kendi bebeleri söz konusu olunca biz konusuruz e al evinde bol bol konuş konuşurkende besleyi ver bi zahmet.

Valla bizimkinin kendisi ailesinden de ilginç onları da zaman zaman şok ediyor. Ama onlarda kendi elleri ile yetiştirdiklerini unutuyorlar. Beni nasıl ailem düzgün yetiştirmişse onu ailesi o kadar başıboş yetiştirmiş. Zaten annesi yemek yapmaz, temizlik yapmaz. Ama öyle bir anlatır ki 7/24 çalışıyor. Evi toz pislik götürür, mutfağa fare düşse başını yarar

Gitmeye can atıyor zaten, bende gitsin diye açtım kapıyı ve ağzımı hiç sakınmadan her şeyi söylüyorum. Boşanma tehditi de bu sefer işlemedi boş boş tavana bakıyor.
Nihayet siz de onun canını sıktınız Nasıl oluyormuş görsün
Borçlar eşinizin üstüne mi

Şuan başına bela gelecek diye kadının ödü kopuyor rezil olacak tüm ailesine. Zaten bir kardeşi var dedikodu diye kadın aranıyor resmen. Anında tüm sülaleye yayar. Bayramda eşim az arkamızdan geldi diye bile hayırdır bişey mi var diyordu. Telefonda dedim senin evine ayağını bastığı an bir daha beni telefonla bile arayamaz. Konuş gitsin, boşanacaksa boşansın çekemem artık diye. En son tansiyonu çıkmıştı işte

tansiyonu tam olarak oglu eve donecegi icin çıkmıştır

Evet çünkü rahatı bozulacak. İlk evlendiğimizde özlüyorum vs diyordu. 1 senedir evde iş azaldı, kafam rahat 3 erkekle baş olmuyor biri gidince az rahatladım diyodu. Kızının biri evli, gelip gitmez faydası dokunmaz, evdeki de çöpü kaldırmaz. Dağınık ve pis. Kadın önceleri arkalarını topluyormuş ama şimdi bakmış bitmiyor salmış.

niye kendinize bu kadar eziyet? Boşanmayı dünyanın sonu olarak gören bi aileniz mi var ? çocuk yok bişey yok boşayın gitsin, babası hasta diyorsunuz da böyle giderse siz de hastalanırsınız benden söylemesi... kimse de saçını süpürge etti, maaşını yedirdi bakma sırası bizde demeyecek. yaşayarak öğrenmeyin isterseniz.

Evet çünkü rahatı bozulacak. İlk evlendiğimizde özlüyorum vs diyordu. 1 senedir evde iş azaldı, kafam rahat 3 erkekle baş olmuyor biri gidince az rahatladım diyodu. Kızının biri evli, gelip gitmez faydası dokunmaz, evdeki de çöpü kaldırmaz. Dağınık ve pis. Kadın önceleri arkalarını topluyormuş ama şimdi bakmış o
Yok ailem boşanma konusunda tabusu olan bir aile değil, ama abimin başına gelen bir olaydan dolayı iki yıldır çekiyoruz. Evrim geçirdik desem yeridir. En son tasasız kaygısız ne zaman yedik içtik beraber onu bile unuttuk. Abiminde suçu yok ama geldi başa bir kere çekilecek çile değil. Burda açıkça yazamıyorum ama anlatabilsem anlardınız durumu. Bu süreçte babam çok etkilendi, çevresinde saygı gören bir adamken böyle şeyler yaşamayı gururuna yediremedi. Hasta oldu biraz, saçları ağardı filan, içine kapandı kendine getiremedik uzun süre. Eşimde hem bu durumdan faydalandı hem kendi babasının hastalığından. Evlenmeden önce üzerime titriyordu evlenince bi rahatlık da geldi tabii. Bende aileme bir de ben tasa çıkarmayım diye alttan ala ala tepeme çıkardım. Suç bende aslında. Ama dün net tavrımı gösterdim. Boşanalım ayrılalım gidersen git, umrumda değil hatta daha iyi olur bana dedim. Şimdi gitmemek için bahane üretiyor. Ama saygım sevgim çok azaldı

Konunuzu takip ediyorum, çok güzel yorumlar yazılmış. Ben sadece bundan sonrası için size bol şans dilemeye geldim. Umarım Allah karşınıza çok iyi insanlar çıkarır, bu adamın yaşattıklarını hatırlamazsınız bile

Evet sonrasında biraz daha silkelenip rest çekme aşamasına gelmişsiniz. Genel olarak fedakar bir insanmışsınız, bunu da çok güzel kullanmış. iyi niyetin de bir son kullanma tarihi olduğunu net bi şekilde hem sözel hem davranışsal ifade etmeniz ve sonrasında da durumuna bakmanız lazım. geçici bi toparlanır gibi olup sonra başa sarma durumu oluyor mu diye. Bazen toparlanır gibi olup sonra tam patlama yapıyorlar, o ara da iş işten geçmiş hamile kalınmış filan oluyor çok okudum buralarda. Ama hayat boyu çekilecek bi adam değil bana kalırsa. Babanız ve abinizin durumları bi an önce çözülür, siz de feraha erersiniz umarım.

Hatta aynı memleketteyiz lokasyon verde herifin suratına tüküreyim rahatlayayım.
Çok teşekkür ederim çok güzel destek oldu herkes bana kırmadan dökmeden. Böyle açık açık kimseye anlatılmıyor kendimi sayenizde daha güçlü hissediyorum. valla daha annesine de ona da söyleyipte yazmadıklarım var silkelendim ve kendime geldim. İşe gitse şirkete gider sırayla tükürürdük ama iki seksen yatıyor evde izmire kısmet artık birde kendince tripte paşa

Bu adam değişmez annesinin prensesi gibi büyümüş, bu saçma sapan şeyler yapmış annesi pohpohlamış. Babası yine eşek herif akıllanmayacak vs diye söyleniyor annesi hala ben bi oğlumla konuşayım da. Sanki laftan anlıyor. Ama geçti o günler sabretmeyeceğim, alttan da almayacağım çok seviyorsa anası alsın onun olsun

Çok teşekkür ederim Allah herkesten razı olsun hiç kırmadan çok güzel yol gösterdiler. İçinde bulunduğum durumu objektif bir bakış açısıyla değerlendirdiler. Yorumlar sayesinde farkına vardım çoğu şeyin ya da kendime itiraf etmek zor oluyordu başkası gösterince ikna oldum. Kendime bu kadar zulmetmemeyim. Eksik olmayın. İnşallah hepimizin karşısına hep iyi insanlar çıkar...

Çok rahata alıştırmışsın , gitmem mesajı vermişsin. Şok geçirdi ablası.

Ben de işsiz sevgilimle yok anası hasta babası öldü yok işsizken yanında olayım diye diye iki yıl geçirdim. Sonuç? Şu an mahkemeliğiz. Kıymet mi bildi? Olan iki seneme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…