- 23 Mayıs 2018
- 463
- 744
- Konu Sahibi karamurdum
Sizi merak ettim , nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pskiloga esas hasta değil.Esas hastanın hasta ettikleri gidiyormuş zatenEvet sorumluluk alamıyor, çocuk gibi bahanelerin ardına saklanıyor. Depresyon için psikolog önerdim gitmedi, beni çıldırttı ben gidiyorum. Gözlemledim ailesi ve arkadaşlarının yanında gayet mutlu, belki de benimle yapamıyor. Bugün boşanalım sessiz sedasız diyeceğim çünkü artık halim kalmadı tek başıma çabalamaya
Valla gemileri yakmış durumdayım. Umrumda değil çocuk asla düşünmüyorum. Bir günü daha kaygı ile geçirmeye niyetim yok. Annesi baksın ona da ben 2 yıl baktım yeterBu tür adamlar sadece borca değil her şeye sen derler. Hastayım dersin bakar öylece e bulaşıkları kim yollayacak dersin sen tabiki der. Çocuk doğursan temizlik yetişir mi ki dersin yetiştirirsin sen canım der. Servetini harcarsın gider. Arkadaşların jiplere biner sen 98 model bakarsın. Zamanla bi de bi işte tutunurlarsa aniden aaa kilo almış olursun, aa yüzün mü yıpranmış olur. Kariyer yapacak olsan beceremezsin sen der. Bu karakter hep böyledir. Bi tane de bende var. Süreye kadar aynı. Sakın benim gibi hatayla çocuk yapma, çocuklu dul gibi yaşatır seni. Ağla sızla ama boşa gitsin. Gör bak paranın bereketi nasıl artacak. Borç bitecek huzur gelecek.
İyiyim çok teşekkür ederim boşanmak istiyormuş tamam dedim. Annesine gidecekmiş izmire ona da tamam dedim öyleSizi merak ettim , nasılsınız?
Vallahi öyle ya hasta olan o iyileşmeye çalışan benCanım pskiloga esas hasta değil.Esas hastanın hasta ettikleri gidiyormuş zaten
Mühendis makine mühendisiMeslegi ne eşinizin ?
Bozuldu, saçma sapan konuştu sonra bence biraz akıllıca düşünelim dedi, sen düşün dedim. Çok mu yakışıklı bilmiyorum ama iyi biriydi önceden.Boşanma isteğine direkt tamam deyince eşiniz bozulmadı mı? Bence bu adam içten içe sizin onu gözden çıkaramayacağınızı düşünüyor. Çok mu yakışıklı ya da nasıl bir üstün özelliği var bilmiyorum ama yaptığınız fedakarlıklara minnet etmek şöyle dursun hak görüyor kendinde. "Yapacak tabi" der gibi bir havası var.
Evet bende kendime üzülüyorum, biraz ağladım. Yazık oldu gelecek hayallerime ama inşallah daha iyi insanlarla karşılaşırımYaa sana yazık değil mi çok üzüldüm yazdıklarına. Borcu da paylaşın sen zaten ailenin yanındasın. Sessizce boşayın. Gitsin anasının dizinin dibine. En azından bahane edecek bir şey kalmaz.
Bir süprizi daha kaldıramayalirimIssiz oldugu icin sizden nafaka istemez umarim .
İnşaallah..ben yazdıklarınızı şimdi okudum da nacizane sizi kırmadan etmeden yorum yapmayı isterim. Acaba ailesinin yanına komple taşınmayı hiç düşündünüz mü İzmir’e? Bu size iyilik getirir miydi acaba..ailesini seviyorsanız. Bunu şunun için dedim. Maddi açıdan da ailesi sizinle ilgilenirdi belki..Evet bende kendime üzülüyorum, biraz ağladım. Yazık oldu gelecek hayallerime ama inşallah daha iyi insanlarla karşılaşırım
Keşke ona asıl sürprizi işten ayrıldıgınızı dile getirerek siz yapsanız. İzin alsanız ve ayrıldım deseniz. Merak ediyorum o zaman üreteceği çözüm ne olurdu beyefendinin..Bir süprizi daha kaldıramayalirim
Genelde benim eşim ailesiyle maddi açıdan ilgileniyor. Gitsek beni orda sorumsuzlukları ve vurdumduymazlıkları ile deli ederler. Bugün var bugün yerler yarını düşünen yok. Bi tane hurda araba hariç bişeyleri de yok zaten. Düğünde bir kuruşluk faydaları olmadı. Hatta onları da ağırladık zararları oldu.İnşaallah..ben yazdıklarınızı şimdi okudum da nacizane sizi kırmadan etmeden yorum yapmayı isterim. Acaba ailesinin yanına komple taşınmayı hiç düşündünüz mü İzmir’e? Bu size iyilik getirir miydi acaba..ailesini seviyorsanız. Bunu şunun için dedim. Maddi açıdan da ailesi sizinle ilgilenirdi belki..
Sakın sakın gitmeyin, siz oraya giderseniz daha çok rahatlayacak ve sorumsuzlukları daha çok artacak. Nasılsa ailemin yanındayız deyip güvenli bölge gibi düşünür ve artık eve daha geç gelmeler, sen annemlerde dur ben şuraya buraya gideyim demeler başlar bir de çocuk oldu mu daha hiç önünü alamazsınız bu yakınlığın.Genelde benim eşim ailesiyle maddi açıdan ilgileniyor. Gitsek beni orda sorumsuzlukları ve vurdumduymazlıkları ile deli ederler. Bugün var bugün yerler yarını düşünen yok. Bi tane hurda araba hariç bişeyleri de yok zaten. Düğünde bir kuruşluk faydaları olmadı. Hatta onları da ağırladık zararları oldu.
Asla ödemeyin o borcu kendisi ödesin.Gerekirse eve icra gelsin.Kart onun üzerine değil mi ?Onu da anlamıyorum, ailesi bana sanki ben işsizmişim gibi davranıyor. Hiç kibir yapmam her hallerine ayak uydururum buna rağmen oğlum doğru dur diyemiyorlar. Belki de oğulları onları da takmıyor. Ben bu işten çıkacak korkusu ile hasta oldum zaten, daha fazla böyle yapamam. Anksiyetem tutuyor kendime gelemiyorum. Etrafa ne derim, borçları nasıl öderiz diye düşüne düşüne hasta ediyorum kendimi. 1 yıl işsizliğini çektim zor durumda diye ama keyfi çekemem bundan sonra
Blöf yapmış şimdi de pişman olup boşanmayalım demeni bekliyor.İyiyim çok teşekkür ederim boşanmak istiyormuş tamam dedim. Annesine gidecekmiş izmire ona da tamam dedim öyle
İzmirliler rahatına düşkün oluyor.Benimde var mesela tanıdıklarım ev yok araba yok.Ama günübirlik gezmeyi yemeyi içmeyi seviyorlar.Ani yaşamayı seviyorlar.Eşine ailesine yakın olmak onun için bu kadar önemliyse izmire taşınabileceğinizi, gidip orada kendine iş bulmasını, her şey hazır olunca da sizin bir şekilde oraya geleceğinizi söyleyin. Gitsin biraz da anasında yatsın, belki utanır da adam gibi bir iş bulur. Bulmazsa da sen o ara işlerini yoluna koyar boşanma davanı açarsın.
Haddim değil ama sormak istiyorum 300bin neyin borcu, araba daire falan mı aldınız. Harcamalara yetişemediğinizden olduysa vay halinize